Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Overig / Eindejaarsattentie

Eindejaarsattentie overzicht

Bent u op zoek naar een origineel eindejaarsattentie? Dan bent u bij kerstpakketten idee op de juiste plek! De eindejaarsattentie beschikken over artikelen die passen bij de feestdagen. Aan de hand van de artikelen in de kerstpakketten komt u tijdens de feestdagen niets te kort.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Eindejaarsattentie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Nieuwste aanbod eindejaarsattenties nu online

Wat zijn eindejaarsattentie kerstpakketten?

Eindejaarsattentie zijn de typische pakketten die u kunt verwachten tijdens de feestdagen. Het is een combinatie van producten die u zeer goed kunt gebruiken tijdens de kerst en oud op nieuw. Denk hierbij aan producten die u goed gebruiken tijdens de feestdagen, zoals een flesje bier of wijn. Hieraan toegevoegd zitten lekkere hapjes voor tijdens de kerstborrel. Denk hierbij aan kaasplankjes, worstjes en schaaltjes met nootjes. Voor oud op nieuw zitten er producten in het kerstpakket als een fles champagne met glazen en een pak met sterretjes voor de kinderen. Om uw collega een extra warm gevoel te geven heeft u de mogelijkheid om een boodschap voor hen achter te laten via een gepersonaliseerde kaart.

Zelf uw eindejaarsattentie kerstpakketten samenstellen

Kerstpakketten Idee heeft velen samenstellingen eindejaarsattentie kerstpakketten. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de samengestelde pakketten niet volledig aan uw eisen voldoen. Ook hiervoor heeft Kerstpakketten idee een oplossing. U heeft de mogelijk om zelf een eindejaarsattentie kerstpakket samen te stellen aan de hand van maatwerk. Dit kan bij een minimale bestelling van 100 stuks. Onze stylisten vertalen al uw wensen geheel kosteloos naar een maatwerk kerstpakket. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u het formulier zo concreet mogelijk invullen. Binnen 3 dagen ontvangt u van ons een offerte inclusief foto’s van het kerstpakket. Wij adviseren altijd om vooraf contact op te nemen met uw accountant. Dit in verband met de kerstpakket belasting en de werkkostenregeling en fiscale ruimte.

Naast de mogelijkheid om uw pakket samen te stellen via de website en het formulier. Kunt u ook een van onze showrooms bezoeken. Deze mogelijkheid heeft u ook vanaf een minimale afzet van 100 stuks. Kerstpakketten Idee beschikt over vijf showrooms waar u zelf uw pakket kan samenstellen.

Opzoek naar wat anders?

Zijn de typische eindejaarsattentie kerstpakketten niets voor u en bent u opzoek naar specifieke kerst relatiegeschenken? Dan raad ik u aan eens te filteren op onze website. De kerstpakketten groothandel van Kerstpakketten idee beschikt over het grootste assortiment kerstpakketten en attenties waarmee u uw personeel en zakenrelaties in het zonnetje kunt zetten tijdens de kerstborrel.

Producten in uw eindejaarsattentie voor personeel en relaties

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de samenstellingen of het bezorgen van de eindejaarsattentie kerstpakketten? Dan staat de klantenservice van Maandag tot en met Vrijdag tijdens kantooruren voor u klaar. Contact opnemen kan per telefoon, e-mail, social media of per live chat.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om bij jullie eindejaarsattentie kerstpakketten te bestellen?

Ja, het is mogelijk om bij ons eindejaarsattentie kerstpakketten te bestellen. De kerstpakketten worden geleverd op een door u geselecteerde datum.

 

Wat is een eindejaarsattentie kerstpakketten?

Een eindejaarsattentie  kerstpakket is erop gericht dat u en uw collega’s tijdens de feestdagen niets te kort komen. Het zijn goed gevulde pakketten met diverse (non-food) producten, wijnen, bieren, champagne, lekkernijen en/of meer.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Bij kerstpakketten idee heeft u een minimale bestelhoeveelheid van vijf stuks.

Kan ik de factuur achteraf betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur na levering te betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000, - incl. BTW. Orderwaardes boven de €10.000,- incl. BTW verlopen middels een officiële bankgarantie.

 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op