Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Overig / Eindejaarsattentie

Eindejaarsattentie overzicht

Terwijl het jaar ten einde loopt, biedt de traditie van het geven van eindejaarsattenties een uitgelezen kans om waardering en dankbaarheid te tonen. Of het nu gaat om een klein bedankje of een luxe geschenk, elke eindejaarsattentie draagt bij aan het creëren van een positieve sfeer en het versterken van banden met medewerkers en klanten. Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Eindejaarsattentie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Nieuwste aanbod eindejaarsattenties nu online

Betekenis van een eindejaarsattentie

Eindejaarsattenties zijn geschenken of gebaren die bedrijven aan het eind van het jaar geven als teken van dankbaarheid of erkenning. Deze attenties kunnen variëren van eenvoudige, kleine bedankjes tot uitgebreide en luxe geschenken, afhankelijk van het doel en de relatie met de ontvanger. Een eindejaarscadeautje kan bijvoorbeeld een handgeschreven kaart zijn, een fles wijn, of een cadeaubon, en dient om de ontvanger te bedanken voor zijn of haar inzet of samenwerking gedurende het jaar.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer opvallende uiting van waardering, kunnen luxe eindejaarsattenties bestaan uit exclusieve artikelen zoals hightech gadgets, luxe woonartikelen of een BBQ. Deze luxe attenties laten niet alleen waardering blijken, maar versterken ook de exclusiviteit van de zakelijke relaties. Een andere goede optie zijn eindejaarsattenties die creatiever en persoonlijker zijn, bedoeld om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren. Denk hierbij aan gepersonaliseerde geschenken die aansluiten bij de hobby's of interesses van je medewerkers of klanten.

Of het nu gaat om een klein bedankje of een uitgebreid cadeau, eindejaarsattenties zijn een belangrijk middel om waardering te tonen en de band met zowel medewerkers als klanten te versterken. Voor meer opties kan je kijken op onze kerst relatiegeschenken pagina. Hier vind je het cadeau dat perfect aansluit bij jouw klanten.

Toon je dankbaarheid

Het uitspreken van waardering via eindejaarsattenties is een krachtige manier om de relaties binnen een organisatie te versterken en loyaliteit bij klanten te bevorderen. In de zakelijke wereld, waar de concurrentie vaak intens is, kunnen zulke attenties een belangrijke manier zijn om je te onderscheiden. Ze tonen niet alleen waardering voor het harde werk en de toewijding van medewerkers, maar ook dankbaarheid naar klanten voor hun voortdurende ondersteuning en vertrouwen.

Het geven van eindejaarsattenties aan personeel werkt motiverend en kan helpen om een positieve bedrijfscultuur te bevorderen. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en erkend voor hun inspanningen, wat leidt tot een hogere tevredenheid op het werk en een grotere betrokkenheid bij het bedrijf. Dit is cruciaal voor het behoud van talent, vooral in sectoren waar de strijd om gekwalificeerde werknemers hevig is. Voor klanten zijn deze attenties een tastbare uiting van waardering die verder gaat dan standaard zakelijke transacties. Door klanten te bedanken met een doordacht eindejaarsgeschenk, bevestigt een bedrijf de waarde van de relatie. Het laat zien dat het bedrijf aandacht schenkt aan de behoeften en de voorkeuren van de klant, waardoor de klant zich uniek en gewaardeerd voelt.

Het hoeft niet duur te zijn om je waardering te uiten. We hebben attenties in elke budgetcategorie, zodat je er een kan kiezen die aansluit bij al je wensen. Ook zijn er kerstpakket belasting regels die het kopen van een kerstattentie extra aantrekkelijk maken. Op deze pagina vind je alle informatie over de Werkkostenregeling waarmee je kan besparen door je kerstpakketten belastingvrij te kopen.

Creatieve & originele eindejaarsattenties

In 2024 is het tijd om na te denken over hoe we de eindejaarsattenties kunnen vernieuwen en verfrissen. Creativiteit in het ontwerp van deze attenties speelt een cruciale rol in het achterlaten van een blijvende indruk. Hier zijn enkele innovatieve en originele ideeën die je kunt overwegen om je eindejaarsattenties voor het nieuwe jaar een unieke twist te geven.

  • Gethematiseerde geschenken: Door een thema te kiezen dat resoneert met de evenementen of prestaties van het afgelopen jaar, kun je een persoonlijke en relevante eindejaarsattentie creëren. Of het nu gaat om een duurzaamheidsthema met milieuvriendelijke producten of een wellness thema met gezondheids- en welzijnsproducten, het kiezen van een passend thema verhoogt de inzet en personalisatie van het geschenk.
  • Technologische gadgets: Met de constante vooruitgang in technologie, zijn gadgets die het dagelijks leven vergemakkelijken of verrijken altijd een hit. Innovatieve producten zoals slimme thuisapparaten, draagbare gezondheidstrackers, of gepersonaliseerde draadloze opladers kunnen de mooiste eindejaarsattenties zijn, vooral voor de tech-liefhebbers.

Door creatief en origineel te zijn met je eindejaarsattenties, zorg je ervoor dat je geschenken niet alleen gewaardeerd worden, maar ook lang herinnerd zullen worden. Deze aanpak onderstreept de toewijding van een organisatie aan het erkennen van de unieke bijdragen van elke ontvanger, wat cruciaal is voor het opbouwen van sterke en blijvende relaties.

Personalisatie en maatwerk

Personalisatie en maatwerk transformeren standaard eindejaarsattenties in memorabele, op maat gemaakte geschenken die een diepe indruk achterlaten bij zowel medewerkers als klanten. Door attenties aan te passen aan bedrijfsspecifieke wensen, toon je niet alleen waardering, maar ook een diep begrip van de individuele behoeften en voorkeuren van de ontvanger. De personalisatie mogelijkheden zijn beschikbaar vanaf een bestelling van minimaal 100 stuks.

Gepersonaliseerde eindejaarsattenties kunnen variëren van eenvoudig gegraveerde pennen tot complexere, volledig op maat gemaakte pakketten. Door bijvoorbeeld de naam van een werknemer of klant op een product te graveren of te printen, geef je een persoonlijke toevoeging die het geschenk uniek maakt. Dit type personalisatie toont een extra niveau van inzet en aandacht voor details. Bovendien kan personalisatie worden ingezet om klanten te verrassen met een bedankje voor hun samenwerking. Een goed gekozen, gepersonaliseerd geschenk kan een krachtige boodschap van dankbaarheid uitzenden en de zakelijke relaties versterken. Door aandacht te besteden aan de persoonlijke interesses en voorkeuren van klanten, versterk je de relatie en bevorder je toekomstige samenwerkingen.

Naast personalisatie van de kerstpakketten is het ook mogelijk om je medewerkers zelf hun eindejaarsattentie te laten uitkiezen. Via ons keuzeconcept krijg je een speciale webshop met je bedrijfsuitstraling waarin je medewerkers zelf kunnen kiezen uit een reeks producten en ervaringen, wat zorgt voor volledige tevredenheid omdat de ontvangers precies krijgen wat ze het meest waarderen. Een keuzeconcept is bijzonder effectief omdat het de ontvangers de vrijheid geeft om een geschenk te kiezen dat het beste bij hun levensstijl past. Of het nu gaat om een pakket vol culinaire artikelen, een cadeaubon voor een restaurant, of tech accessoires, deze aanpak verzekert dat elk geschenk zowel gewaardeerd als nuttig is.

Producten in uw eindejaarsattentie voor personeel en relaties

Meer informatie?

Verwen je personeel en houd je relaties warm door hen te laten zien hoezeer je hun inzet en loyaliteit waardeert. De kerstpakketten groothandel van Kerstpakketten idee bied tal van opties om je waardering te uiten. Filter op thema, budget, of kleur en vind de attentie die past bij jouw medewerkers en relaties.

Na je bestelling is alles geregeld om je medewerkers te verrassen. We bezorgen de pakketten op je bedrijfslocatie op een door jou gekozen datum. Onze bezorgen pagina vertelt je alles wat je wilt weten over de bezorging van de geschenken. Voor meer informatie over onze eindejaarsattenties en antwoord op al je vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Bel 0495 84 32 42 van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00, stuur een email naar service@kerstpakkettenidee.nl, of maak gebruik van onze live chat.
 

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om bij jullie eindejaarsattentie kerstpakketten te bestellen?

Ja, het is mogelijk om bij ons eindejaarsattentie kerstpakketten te bestellen. De kerstpakketten worden geleverd op een door u geselecteerde datum.

 

Wat is een eindejaarsattentie kerstpakketten?

Een eindejaarsattentie  kerstpakket is erop gericht dat u en uw collega’s tijdens de feestdagen niets te kort komen. Het zijn goed gevulde pakketten met diverse (non-food) producten, wijnen, bieren, champagne, lekkernijen en/of meer.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Bij kerstpakketten idee heeft u een minimale bestelhoeveelheid van vijf stuks.

Kan ik de factuur achteraf betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur na levering te betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000, - incl. BTW. Orderwaardes boven de €10.000,- incl. BTW verlopen middels een officiële bankgarantie.

 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie