Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Relatiegeschenk
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Kerstpakketten relatiegeschenken voor de zakelijke sector

De populariteit van het kerst relatiegeschenk

Kerstpakketten zijn aan het einde van het jaar de meest gekozen relatiegeschenken in Nederland. Dit heeft te maken met een jarenlange traditie die heden ten dagen nog steeds populair is. Sterker nog, een kerst relatiegeschenk wordt ieder jaar weer populairder door onder andere een toenemende economie op nationaal een internationaal niveau. Kerstpakketten idee is leverancier van de mooiste kerstpakket relatiegeschenken, welke verkrijgbaar zijn in diverse kleurstellingen, afmetingen, thema's en inhoud. Aan de linkerzijde kan eenvoudig gefilterd worden.

Een kerstpakket relatiegeschenk voor partners

Een kerstpakket voor relaties kan de zakelijke band versterken. Ook hier geldt een blijk van waardering en uiteraard bedanken voor de geleverde zakelijke diensten. Vaak is een wijn relatiegeschenk een mooi gebaar. Dit pakket kan men personaliseren door het te laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo alsmede het toevoegen van een kaartje. Al deze extra mogelijkheden maken het shoppen naar een kerstpakket relatiegeschenk leuker. Wilt u liever wachten op de koopjes, houdt dan de uitverkoop in de gaten.

Een maatwerk oplossing is ook mogelijk

Eigen kerstpakketten laten maken zijn bij Kerstpakketten idee ook mogelijk. Bij de maatwerk opdrachten worden kerst relatiegeschenken samengesteld op basis van de wensen van de opdrachtgever. Tevens kunnen maatwerk opdrachten voorzien worden van een logo en kerstkaart, waarmee het relatiegeschenk een persoonlijk tintje krijgt. Op de pakketten zit wel een ietwat langere levertijd. Dit heeft te maken met items die besteld dienen te worden bij de toeleveranciers. Daarna worden de kerst relatiegeschenken geassembleerd tot een geheel en worden ze getransporteerd. Het is overigens niet mogelijk om een maatwerk kerstpakket per stuk te bestellen. Bij maatwerk dienen er minimaal honderd stuks afgenomen te worden. Dit in verband met de inkoop van de artikelen.

Goedgevuld kerstpakket voor relaties

Contact opnemen

Indien er vragen zijn over onze kerstpakketten voor relaties, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze helpdesk zit klaar op werkdagen vanaf 09:00 uur. Zij kunnen u voorzien van advies en beantwoorden al uw vragen.

Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar dat ene mooie kerstpakket voor relaties. Bent u dit jaar ietwat verlaat met bestellen, niet getreurd want wij hebben ook een kerstpakket last minute overzicht. Deze pakketten zijn zolang de voorraad strekt online te bestellen via onze webshop.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op