Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Uitverkoop
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
De laatste voorraad kerstpakketten zijn nu in de uitverkoop

Kerstpakketten uitverkoop

Kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. U kunt kerstpakketten bestellen op basis van prijsklassen, thema of specifiek artikel. Op het einde van het jaar, wanneer de voorraad van de kerstpakketten veel is afgenomen kiest Kerstpakketten idee ervoor om de pakketten in de uitverkoop te zetten. Op dit moment zitten we vlak voor de feestdagen. Dit betekent dat dit uw laatste kans is op het verkrijgen van een kerstpakket. Het wil absoluut niet zeggen dat de kwaliteit van de pakketten minder is in de uitverkoop. U kunt juist met de kerstpakketten uw kans pakken om voor een goedkopere prijs alsnog een kerstpakket te kiezen dat bij uw collega’s past. De pakketten zijn op deze pagina niet gecategoriseerd. De pagina bevat alle kerstpakketten die onder de uitverkoop vallen. Binnen de uitverkoop geldt de regel OP = OP. De kerstpakketten uit magazijn D zijn per stuk te bestellen. Een los kerstpakket bestellen is enkel mogelijk met de collectie uit magazijn D. Tevens hebben we mooie pakketten om iemand te bedanken. Bij interesse kunt u een kijkje nemen in de bedankgeschenk collectie.

Laatste voorraad

De kerstpakketten in de uitverkoop zijn de allerlaatste voorraad van Kerstpakketten idee. Wij raden u aan om er snel bij te zijn, want wie als eerste komt, heeft ook als eerste de keuze om mooie supermarkt kerstpakketten uit te kiezen. Twijfel dan ook niet te lang want dit is de laatste voorraad kerstpakketten 2021 en hierbij geldt het op is op principe. Wanneer de allerlaatste voorraad op is, wordt er niks meer bijgemaakt. Bovendien worden de maatwerk kerstpakketten ook niet meer gemaakt tijdens de uitverkoop.

Grijp de laatste kans om een kerstpakket te kopen dat in de uitverkoop is

Vragen over uitverkoop?

Indien er dingen onduidelijk zijn over de uitverkoop van de kerstpakketten, dan kunt u vragen stellen door middel van contact op te nemen per mail, chat of telefoon. Onze klantenservice helpt u graag op weg om het juiste kerstpakket te kiezen binnen de uitverkoop. Vergeet u de zakenpartners niet? Bekijk dan ons relatiegeschenken wijn assortiment.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om kerstpakketten in de uitverkoop bij jullie te bestellen?

Ja, u kunt bij ons kerstpakketten in de uitverkoop bestellen. Wees er snel bij zodat uw favoriete kerstpakket niet uitverkocht is, want OP=OP.

Wat betekent in de uitverkoop?

Kerstpakketten die in de uitverkoop zijn, zijn de laatste kerstpakketten die Kerstpakketten idee op voorraad heeft.

Is het mogelijk om de uitverkoop kerstpakketten achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de uitverkoop kerstpakketten achteraf te betalen. Dit kan tot een orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een waarde boven de €10.000,- incl. BTW gaan middels een officiële bankgarantie.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid van de uitverkoop kerstpakketten?

De minimale bestelhoeveelheid van de kerstpakketten in de uitverkoop bedraagt 5 stuks.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op