Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Grappige kerstpakketten collectie

Een grappig kerstpakket maakt het personeel aan het lachen. Kies voor de funny kerstpakketten van Kerstpakketten idee en verras de ontvangers met een mooi eindejaarsgeschenk. Gebruik de prijsfilter aan de linkerzijde en doorzoek eenvoudig door de grappige kerstpakketten.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Grappig
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Aanbod grappige kerstpakketten in de webshop

Wat is een grappig kerstpakket?

Een grappig kerstpakket is een pakket boordevol funny artikelen. Denk aan aan rugzak met daarop een funny clown, een boek met lollige verhaaltjes of een leuk familiespel waar het hele gezin een leuke avond mee kan beleven. Onze collectie bevat vele grappige kerstpakketten en zijn voordelig online te bestellen. Loop geen enkel risico en kies voor achteraf betalen. Bij Kerstpakketten idee kunt u dus risicoloos een grappig kerstpakket bestellen.

Zelf grappige kerstpakketten samenstellen

Heeft u speciale wensen, ideeën of gedachten die u terug wilt zien in het pakket. Kies dan voor maatwerk en stel het grappig kerstpakket samen op basis van uw eigen ideeën. Let op: dit is enkel mogelijk bij aan afname van minimaal 100 stuks. Hierin bieden wij twee mogelijkheden. 1) u komt met een collega naar een van onze showrooms en stelt het grappig kerstpakket zelf samen met een van onze stylisten, 2) u geeft uw wensen door en onze kerstpakketten experts gaan voor u enkele grappige kerstpakketten uitwerken, fotograferen en vervolgens offreren. Na de ontvangst van het voorstel is er uiteraard ruimte op het grappig kerstpakket aan te laten passen. Bij het zelf samenstellen heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook een kerstpakket te laten bedrukken met bedrijfslogo.

Funny kerstpakketten kopen

Heeft u onze collectie doorzocht en een grappig kerstpakket gevonden wat aan de wensen voldoet. Bekijk dan altijd even wat de voorraadstatus is. Dit staat in de meeste gevallen vermeld bij het pakket. Geef vervolgens het gewenste aantal stuks in en plaats het betreffende grappige kerstpakket in het winkelmandje. Doorloop alle stappen en vul uw gegevens juist in. Houdt overigens altijd rekening met een tijdige levering van de grappige kerstpakketten en laat deze niet bezorgen op de dag van de kerstborrel of uitreiking. Staat u op het punt om de kerstpakketten te kopen en wilt iu geen risico lopen, kies dan voor Achteraf Betalen. Funny kerstpakketten kopen is nog nooit zo risicoloos geweest.

De medewerkers zelf laten kiezen?

Wij kunnen ons voorstellen dat het een lastige opgave is om een mooi en grappig kerstpakket uit te zoeken. De keuze in de webshop is enorm en aan de andere kant heeft u te maken met de vele eisen die individuele medewerkers aan grappige kerstpakketten stellen. Hierdoor hebben wij een een kerstkeuzecadeau concept ontwikkeld waarmee het personeel in een mooie kerstwebshop zelf 1 of meerdere cadeaus mag uitkiezen. Dit werkt op een flexibel puntensysteem en gekozen cadeaus worden naar het huisadres van de medewerker gestuurd. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op, waarna onze medewerkers u alles kunnen vertellen over het kerst keuzeconcept.

Leuk en grappig kerstpakket met funny karakter

Vragen over een van onze grappige kerstpakketten?

Onverhoopt toch een vraag over een grappig kerstpakket? Schroom dan niet en neem direct contact op met onze supportlijn. Onze medewerkers zitten tijdens kantooruren voor u klaar om u te helpen met alle vragen. Stuur een email naar onze klantenservice of bel ons op 0031 495 84 32 42.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl