Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Betaalbare kerstpakketten voor iedereen

Onze kerstpakketten zijn betaalbaar, veelzijdig en uniek. Kies, vergelijk en bestel betaalbare kerstpakketten online bij Kerstpakketten idee. De nummer 1 leverancier met de hoogste klantbeoordelingen van Nederland.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Betaalbaar
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Grote collectie betaalbare kerstpakketten

Online betaalbare kerstpakketten shoppen

We krijgen geregeld te horen dat onze klanten op zoek zijn naar betaalbare kerstpakketten. Bij ons is dat geen enkel probleem en bij ons bent u dan ook aan het juiste adres! Wij zijn namelijk van mening dat een kerstpakket helemaal niet duur hoeft te zijn. Het gaat om het idee dat u aan iemand denkt en het gaat dan ook zeker niet om de hoeveelheid en hoe duur het kerstgeschenk is. Op Kerstpakkettenidee.nl vindt u daarom voor ieder budget leuke, exlusieve én betaalbare kerstpakketten. Bekijk het kerstpakket overzicht en laat u inspireren door de mooiste belaatbare geschenken.

Doordat wij gericht inkopen en te maken hebben met grote afnames kunnen wij voordelig inkopen en deze voor een leuke prijs aanbieden. Wij hebben betaalbare kerstpakketten voor iedere organisatie. Benieuwd? Bekijk ons ruime assortiment en vergelijk uw favoriete betaalbare kerstpakketten middels onze vergelijkfunctie.

Gun uw werknemers iets extra's met kerst

Voornamelijk in economisch mindere tijden moet er bezuinigd worden en dat is in het bedrijfsleven vaak direct te merken. In zulke tijden worden de extraatjes meestal achterwege gelaten. En zo ook de kerstgeschenken. Echter is dit erg zonde, er zijn genoeg goedkopere opties die niet duur zijn! Een kerstpakket hoeft niet duur of heel groot te zijn, het gaat om het idee dat u aan uw werknemers denkt en hen iets extra's gunt. Betaalbare kerstpakketten zijn hier de ultieme oplossing voor. Kerstpakketten horen eenmaal bij onze NL traditie en dat moeten we tezamen in stand houden. Wij helpen u hier graag bij!

Verras het personeel met een betaalbaar kerstpakket

Wie wilt anderen nu niet verrassen met de kerstdagen. Neem goed de tijd om betaalbare kerstpakketten naar eigen wens uit te kiezen. Denk in deze feestmaand ook aan uw zakenpartners en kies een mooi wijn relatiegeschenk om hen te bedanken voor de prettige samenwerking. Ons aanbod is zo groot, dat u absoluut een geschikt pakket zult vinden. Of u nu een groot bedrijf, een klein bedrijf, een bedrijf met een groot budget of een bedrijf met een klein budget bent, wij vinden het belangrijk dat wij al onze klanten perfect kunnen helpen bij het vinden van een passend kerstpakket. Neem de tijd en bekijk de afbeeldingen en omschrijvingen eens van onze betaalbare kerstpakketen. Wij kunnen eventueel nog altijd mee kijken naar de prijs, naar de kleur of naar een bepaald thema waar u naar op zoek bent. Het is uw feestje en u bepaalt!

Genoeg keuze en veel mogelijkheden

Er zijn diverse prijscategorieën waar u kunt zoeken naar betaalbare kerstpakketten. Ook kunt u middels een eigen keuze kerstpakket uw medewerkers zelf een eindejaarsattentie laten kiezen. De keuze is aan u, want u beheert de financiën en u weet precies wat er per persoon besteed kan worden voor een leuk betaalbaar kerstpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan traditionele foodpakketten, deze vallen immers altijd in de smaak. Maar daarnaast heeft u uiteraard ook de keus uit bijvoorbeeld goede doelen kerstpakketten en drankpakketten. Online kunt u gemakkelijk ons huidige aanbod bekijken. Wees er wel snel bij, want onze kerstpakketten zijn geliefd en OP = OP!

Mooi zilver betaalbaar kerstpakket voor dames en heren

Vragen over onze betaalbare kerstgeschenken?

Mocht u hulp willen hebben, dan kunt u ons altijd raadplegen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Ieder jaar zorgt het team van Kerstpakketten idee weer voor vele tevreden klanten. Hopelijk mogen wij u dit jaar verwelkomen! Neem vrijblijvend contact met ons op en shop vanuit uw luie stoel naar dat ene mooie en betaalbare kerstpakket. Raadpleeg overigens altijd even de accountant met betrekking tot de kerstpakket belastingdienst en wkr regelingen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op