Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Zomerpakket collectie

De zon staat weer hoog aan de hemel en we genieten allemaal van de zomer. Voor de thuiswerkers is het een zware kluif om vanuit huis te werken, denk aan geen aico, hoge werkdruk en geen collega's om een praatje mee te maken. Beloon het personeel daarom met een mooi zomerpakket en spreek uw waardering uit.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Zomerpakket
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Zomerpakket bestellen om de medewerkers te bedanken

Een zomergeschenk biedt uitkomst

De zomer is hét seizoen om te genieten van het warme weer aan het strand of zwembad met een lekkere cocktail. Veel werknemers maken gebruik van deze tijd en nemen een paar weken vrij om op vakantie te gaan naar een ver land of blijven gewoon in Nederland. Op deze pagina zijn de zomerpakketten van Kerstpakketten idee te vinden die perfect aansluiten op de behoefte van uw medewerkers tijdens de warme periode.

De zomer starten met een zomerpakket

De kerstpakketten zijn in goede aard ontvangen en het is weer tijd om de medewerkers te bedanken met een mooi en goedgevuld zomergeschenk. Vlak voor de zomer is het het uitgelezen moment om uw medewerkers en zakelijke relaties een cadeau te geven. Dit is een moment waarop zij niet verwachten iets te krijgen omdat de meeste werkgevers wachten met waardering uitspreken tot het einde van het jaar. Maar waarom zou er helemaal tot het einde gewacht worden als het ook vlak voor de zomer kan? Werknemers zullen des te meer verrast zijn door de onverwachte timing en het zomerpakket zal ze hierdoor langer bijblijven. Bovendien passen er hele andere artikelen bij een zomerpakket dan bij bijvoorbeeld een bedankpakket, in een zomerpakket kunnen artikelen als een koelbox, barbecue of blender gestopt worden die zij direct kunnen gebruiken tijdens de vakantie of een dagje uit. Op deze pagina zijn al de zomerpakketten van Kerstpakketten idee te vinden, het aanbod is groot en divers dus neem rustig een kijkje en bepaal welk zomerpakket het beste bij u visie past. Bent u al bezig met de kerst? Laat u dan inspireren door een populair kerstcadeau idee.

Goed voorbereid op pad

Op pad gaan is bij veel huishoudens een grote onderneming. Alle benodigdheden moeten worden meegenomen en dat is in veel gevallen een hele klus. Er moet aan alles gedacht worden van een laken tot aan eten en drinken en eventuele benodigdheden voor de baby niet te vergeten. Door deze voorbereidingen kan er wel eens een belangrijk artikel vergeten worden of kapot gaan, met de zomerpakketten biedt u uw werknemers nieuwe handige artikelen aan. De zomerpakketten bevatten bijvoorbeeld een trolley of reiskoffer om alle spullen handig mee te kunnen nemen. Naast de trolley bevatten enkele pakketten een koelbox of koeltas om etenswaar koel in te houden. Om een zomeravond helemaal af te maken bevat het assortiment van Kerstpakketten idee ook zomerpakketten met een speaker erin om muziek op af te spelen aan het water of in de achtertuin.

Blijvende herinnering

Een zomerpakket blijft dus al langer hangen bij uw medewerkers omdat de timing verrassend is, om de herinnering tastbaar te maken is er echter nog iets wat u kunt toevoegen aan het pakket. Met de maatwerk mogelijkheid heeft u namelijk de mogelijkheid om uw logo te laten bedrukken of om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Op deze manier linkt u de producten echt aan uw bedrijf en zullen uw medewerkers als zij bijvoorbeeld in Spanje op het strand eten uit de koelbox aan het halen zijn, ook aan uw bedrijf denken. Let op! Maatwerk is mogelijk vanaf een afname van 100 stuks en meer informatie is op onze maatwerk pagina te vinden. Ook voor een personeelsgeschenk kunt u overigens bij ons terecht. Ons aanbod bevat vele verschillende seizoens- en themapakketten.

Leuk zomergeschenken aanbod om relaties en personeel in het zonnetje te zetten

Contact opnemen

Zijn er onverhoopt toch nog vragen over de zomerpakketten of heeft u een vraag over bijvoorbeeld de bestelling of levering? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling via het telefoonnummer, het e-mailadres of de live-chat. De medewerkers van de klantenservice staan elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur voor u klaar om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden. Ook voor kerstbedankjes om klanten en relaties te bedanken hebben wij gedacht. Bekijk het aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bieden jullie Zomerpakketten aan?

Ja..! Kerstpakketten idee biedt een breed assortiment aan zomerpakketten aan. Geschikt om de medewerkers te bedanken voor de inzet.

Welke producten zitten er in een Zomerpakket?

De zomerpakketten bevatten allerlei zomerse producten. Denk hierbij aan fris eten en drinken en handige zomerse producten als een koeltas, blender of BBQ.

Bieden jullie nog andere themapakketten aan?

Uiteraard, ons assortiment bevat ook kerstpakketten, borrelgeschenken, thuiswerkpakketten en sinterklaasgeschenken.

Waar kan ik meer informatie vinden over de pakketten?

Voor informatie over een specifiek pakket hoeft u alleen maar op het desbetreffende pakket te klikken. Relevante productinformatie vindt u bij de tabjes onder de afbeelding.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op