Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Bourgondische Kerstpakketten

Houdt u ervan om ultiem te genieten van de sfeer tijdens de feestdagen aan de hand van lekkere hapjes en drankjes? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek!
U vind hier namelijk tal van heerlijke Bourgondische kerstpakketten, die u kunt gebruiken tijdens de kerstborrel met vrienden en familie. Bestaande uit de lekkerste combinaties van Bourgondische hapjes en drankjes.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Bourgondisch
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Bekijk de collectie bourgondische kerstpakketten online

Wat zijn bourgondische kerstpakketten?

Wanneer u denkt aan Bourgondië, dan denkt u gelijk aan mensen die uitermate genieten van het lekkere eten en drinken. Het is de tegenhanger van de fastfood cultuur, waarin we tegenwoordig leven. Er gaat niets boven het genieten van een lekkere maaltijd gecombineerd met een goed glas wijn. Het is dan ook een populair kerstpakketten 2020 thema. De pakketten bestaan uit verschillende soorten vlees, kaasplankjes en een ruime keuze aan bieren en wijnen. Wilt u uw collega bedanken voor de inzet tijdens het afgelopen jaar? Laat hem of haar dan heerlijk genieten van al dat lekkers uit een bourgondisch kerstpakket. Wenst u een specifiek pakket voor mannen, bekijk dan de kerstpakketten met een stoer tintje. Deze pakketten bestaan uit producten voor mannen, denk aan bieren, gereedschap en handige gadgets.

Wat voor varianten zijn er?

De varianten kerstpakketten verschillen van pakketten die zich toespitsen op vlees, tapas in combinatie met bieren, tot varianten met een kaasplankje met verschillende soorten kaas in combinatie met diverse broden en wijnen. Bovendien zijn er gemixte pakketten beschikbaar voor de mensen die van alles wat in het kerspakket willen hebben.

Populaire artikelen in een bourgondisch kerstpakket

Populaire artikelen voor tijdens de kerstborrel en bovendien echte aanraders zijn de vele varianten tapas gerechten. Bijvoorbeeld olijven, tapenade en snijplankjes met verschillende kazen. Daarnaast is het grote wijnaanbod erg populair binnen de kerstpakketten. Wilt u een specifieke wijnsoort bij uw kerstpakket kiezen, dan verwijzen wij u naar de wijn relatiegeschenken uit onze uitgebreidde collectie..

Waar herken ik een bourgondisch pakket aan?

De term bourgondisch roept bij u waarschijnlijk allerlei associaties op. Het is een levensstijl waarin het belangrijk is dat u met volle teugen geniet. U moet houden van een gezellige sfeer, kunnen genieten van eten en er ook de tijd voor kunnen nemen. En dat komt allemaal terug in deze kerstpakketten. U kunt de pakketten herkennen aan gebrande noten, verse kazen, diverse vleessoorten en vele keuzes uit bieren en wijnen.

Waar bestaat een bourgondisch kerstpakket uit?

Binnen deze ambachtelijke kerspakketten heeft u tal van keuze mogelijkheden. U kunt kiezen uit kerspakketten met verschillende kaassoorten in combinatie met ambachtelijk gebakken broden en diverse wijnen. Daarentegen kunt u kiezen uit een pakketsamenstelling met diverse soorten vlees in combinatie met verschillende tapas en speciaalbieren. Een bourgondisch kerstpakket bestaat uit niet alledaagse inhoud en kenmerkt zich met luxe en exclusiviteit in de hoogst denkbare vorm. Deze kerstgeschenken zijn populair en dat is de reden waarom we u kennis willen laten maken met een origineel kerstpakket van Kerstpakketten idee.

Vergelijk en bestel de mooiste bourgondische kerstpakketten

Contact opnemen?

Heeft u een bepaalde vraag over de bourgondische kerstpakketten? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Let op: De kerstpakketten zijn erg populair, dus wees er snel bij! Sluiten deze kerstpakketten toch niet helemaal aan bij uw wensen, neem dan eens een kijkje op onze thema kerstpakketten pagina en laat u inspireren door vele andere populaire thema's.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl