Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Bourgondische Kerstpakketten

Houdt u ervan om ultiem te genieten van de sfeer tijdens de feestdagen aan de hand van lekkere hapjes en drankjes? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek! U vindt hier namelijk tal van heerlijke Bourgondische kerstpakketten, die u kunt gebruiken tijdens de kerstborrel met vrienden en familie. Bestaande uit de lekkerste combinaties van Bourgondische hapjes en drankjes.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Bourgondisch
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk de collectie bourgondische kerstpakketten online

Wat zijn bourgondische kerstpakketten?

Wanneer u denkt aan Bourgondië, dan denkt u gelijk aan mensen die uitermate genieten van het lekkere eten en drinken. Het is de tegenhanger van de fastfood cultuur, waarin we tegenwoordig leven. Er gaat niets boven het genieten van een lekkere maaltijd gecombineerd met een goed glas wijn. Zo zijn er ook brievenbus kerstpakketten met wijnen in een soort van zak. De pakketten bestaan uit verschillende soorten vlees, kaasplankjes en een ruime keuze aan bieren en wijnen. Wilt u uw collega bedanken voor de inzet tijdens het afgelopen jaar? Laat hem of haar dan heerlijk genieten van al dat lekkers uit een bourgondisch kerstpakket. Wenst u een specifiek pakket voor mannen, bekijk dan de kerstpakketten met een stoer tintje. Deze pakketten bestaan uit producten voor mannen, denk aan bieren, gereedschap en handige gadgets.

Wat voor varianten zijn er?

De varianten kerstpakketten verschillen van pakketten die zich toespitsen op vlees, tapas in combinatie met bieren, tot varianten met een kaasplankje met verschillende soorten kaas in combinatie met diverse broden en wijnen. Bovendien zijn er gemixte pakketten beschikbaar voor de mensen die van alles wat in het kerspakket willen hebben.

Populaire artikelen in een bourgondisch kerstpakket

Populaire artikelen voor tijdens de kerstborrel en bovendien echte aanraders zijn de vele varianten tapas gerechten. Bijvoorbeeld olijven, tapenade en snijplankjes met verschillende kazen. Daarnaast is het grote wijnaanbod erg populair binnen de kerstpakketten. Wilt u een specifieke wijnsoort bij uw kerstpakket kiezen, dan verwijzen wij u naar de wijn relatiegeschenken uit onze uitgebreidde collectie..

Waar herken ik een bourgondisch pakket aan?

De term bourgondisch roept bij u waarschijnlijk allerlei associaties op. Het is een levensstijl waarin het belangrijk is dat u met volle teugen geniet. U moet houden van een gezellige sfeer, kunnen genieten van eten en er ook de tijd voor kunnen nemen. En dat komt allemaal terug in deze kerstpakketten. U kunt de pakketten herkennen aan gebrande noten, verse kazen, diverse vleessoorten en vele keuzes uit bieren en wijnen.

Waar bestaat een bourgondisch kerstpakket uit?

Binnen deze ambachtelijke kerstpakketten heeft u tal van keuze mogelijkheden. U kunt kiezen uit kerspakketten met verschillende kaassoorten in combinatie met ambachtelijk gebakken broden en diverse wijnen. Daarentegen kunt u kiezen uit een pakketsamenstelling met diverse soorten vlees in combinatie met verschillende tapas en speciaalbieren. Een bourgondisch kerstpakket bestaat uit niet alledaagse inhoud en kenmerkt zich met luxe en exclusiviteit in de hoogst denkbare vorm. Deze kerstgeschenken zijn populair en dat is de reden waarom we u kennis willen laten maken met een origineel kerstpakket van Kerstpakketten idee.

Vergelijk en bestel de mooiste bourgondische kerstpakketten

Contact opnemen?

Heeft u een bepaalde vraag over de bourgondische kerstpakketten? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Let op: De kerstpakketten zijn erg populair, dus wees er snel bij! Sluiten deze kerstpakketten toch niet helemaal aan bij uw wensen, neem dan eens een kijkje op onze thema kerstpakketten pagina en laat u inspireren door vele andere populaire thema's.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat houdt een bourgondisch kerstpakket in?

Een pakket met lekker eten en de juiste benodigdheden om er een heerlijk sfeertje van te maken. Dat houdt het bourgondisch kerstpakket in.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid bij kerstpakketten idee is 5 stuks.

Hoe ziet het assortiment van Kerstpakketten Idee eruit?

Uit ons assortiment heeft u ruim de keuze uit meer dan 800 kerstpakketten. Om uw juiste kerstpakket te vinden kunt u gebruik maken van onze handige zoekfunctie of ons filter systeem.Is h

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij Kerstpakketten Idee de factuur achteraf betalen. Bij een orderwaarde boven de €10.000,- (incl. BTW) dient u contact op te nemen met onze klantenservice met betrekking tot een officiële bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op