Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Stoer
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Handige accessoires en lekkere producten in onze stoere kerstpakketten

Waarom stoere kerstpakketten als cadeau?

Kerstpakketten idee biedt verschillende stoere kerstpakketten aan en dat is niet zonder reden. Deze pakketten bevatten namelijk producten die (bijna) iedereen tevreden stellen. Wie houdt er bijvoorbeeld niet van lekkernijen zoals chips, nootjes, (donkere) biertjes of BBQ vlees? Naast deze heerlijkheden zitter er ook non-food producten in de stoere kerstpakketten. Denk dan aan BBQ spullen, mannelijke geurtjes, grillkookboeken of vuurkorven. Stelt u eens voor. Uw mannelijke collega opent zijn stoere kerstpakket en haalt er een lekker mannelijk luchtje, smaakvol biertje en kleine BBQ set uit. Een mooier mannen kerstpakket bestaat er niet. Dat staat toch gelijk aan een ideale stoere avond? Daarbij kunnen de collega's met deze stoere kerstpakketten samen een mannenavond plannen. Extra gezelligheid! De vrouwen worden natuurlijk niet vergeten. Zijn uw vrouwelijke collega's nog stoerder dan de Spice Girls? Bekijk dan eens de vrouwelijke stoere kerstpakketten. Deze bevatten bijvoorbeeld wijn en accessoires in plaats van bier en BBQ spullen. Zo kunnen de vrouwen en stoer zijn en genieten van hun kerstpakket. We maken geen onderscheid, de stoere kerstpakketten zijn net zoveel voor hem als voor haar. Wilt u een bestelling plaatsen? Dit gaat zeer eenvoudig. Klik op uw favoriete stoere kerstpakket, kies het aantal stuks dat u graag zou willen en voer de order door. Nadat we uw bestelling ontvangen gaan onze medewerkers direct aan de slag zodat u uw kerstpakketten op tijd ontvangt. Houdt er wel rekening mee dat de pakketten uitverkocht kunnen worden. Doe dus tijdig uw bestelling!

Stel uw kerstpakket zelf samen

Wilt u de medewerkers verrassen met moderne kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanaf minimaal 100 stuks is het mogelijk een maatwerk kerstpakket samen te stellen. Hierbij zijn er twee mogelijkheden. De eerste is dat u uw voorkeuren doorgeeft en onze stylisten aan de hand van uw wensen een aantal stoere kerstpakketten creëren. Afhankelijk van de opdracht ontvangt u binnen drie werkdagen een kosteloze offerte met bijgevoegde foto's van de pakketten. Mocht u niet geheel tevreden zijn? Dat is geen probleem. Geef uw opmerkingen door en we doen ons best om samen met u het perfecte stoere kerstpakket samen te stellen. De tweede optie is dat u gezellig op afspraak komt bij een van onze showrooms, waar u samen met de experts een kerstpakket in elkaar kunt zetten. Samen komen we er gegarandeerd uit!

Ruige en stoere kerstpakketten om cadeau te doen

Vragen over onze stoere kerstpakketten?

Onze stoere kerstpakketten zijn het ideale cadeau om tijdens de kerstdagen te geven, voor man en vrouw. Mocht u er niet zeker over zijn? Bekijk eens onze andere kerstpakketten boordevol stoere gadgets! En heeft u nog vragen of opmerkingen over de stoere kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Bel ons op +31 (0)495 - 84 32 42 of stuur een mail naar service@kerstpakkettenidee.nl.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op