Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Brievenbus kerstpakket

De kersttijd is de perfecte kans om je waardering te laten blijken aan je team. Onze brievenbus kerstpakketten zijn speciaal ontworpen om deze boodschap op een verrassende en persoonlijke manier over te brengen. Deze pakketjes, die zonder problemen door de brievenbus passen, brengen een mix van lekkere snacks, handige gadgets, en verzorgingsspulletjes direct bij je medewerkers thuis. Of je nu gaat voor iets leuks of iets nuttigs, Kerstpakketten Idee heeft voor iedereen het juiste kerstpakket voor brievenbus bezorging. Zo maak je het gemakkelijk om jouw team te verrassen en je waardering te tonen op een stijlvolle en oprechte manier. 

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Brievenbus
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Brievenbus kerstpakket met leuke inhoud

Wat is een brievenbus kerstpakket?

Een brievenbus geschikt kerstpakket brengt een glimlach direct aan huis, netjes afgeleverd op elk adres dat je opgeeft. Ideaal voor een verrassende touch tijdens de feestdagen, dit type kerstpakket is gevuld met selecties perfect voor een borrelplank of hapjes die het kerstdiner complementeren. Hun formaat is perfect om door de brievenbus te passen, wat zorgt voor een moeiteloze levering direct in huis van de ontvanger en het verrassingseffect verhoogt. Voor medewerkers die vanuit huis werken, is dit de ideale manier om hen te laten weten dat ze deel uitmaken van de kerstviering. De doosjes van de kerstpakketten zijn een grootte zodat ze speciaal door de brievenbussen in Nederland en België passen, de doosjes zijn vaak langwerpig zodat er alsnog genoeg verwennerijen inpassen. 

Voordelen van een kerstpakket door de brievenbus

Een kerstpakket door de brievenbus, biedt een enorm gemak en efficiëntie, maar ze hebben nog meer voordelen die ze een aantrekkelijke keuze zullen maken. Het grootste voordeel van deze brievenbus geschenken is uiteraard dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket te ontvangen, aangezien het door de brievenbus past. Daarnaast zijn de kerstpakketten vaak licht in gewicht wat er voor zorgt dat de verzendkosten een stuk lager zullen zijn dan de bezorgkosten van een groter kerstpakket. Het gewicht is niet alleen goed voor de verzendkosten, maar ook voor de duurzaamheid van het bezorgen aangezien het minder brandstof zal kosten om een klein kerstpakket per post te brengen. Er wordt ook de mogelijkheid gegeven om de brievenbus kerstgeschenken een persoonlijke touch te geven, zo is het bijvoorbeeld mogelijk een leuke boodschap erin te stoppen voor de ontvanger.

Leuke ideeën voor brievenbus kerstpakketten

Hier zijn een paar leuke ideeën om je op weg te helpen bij het samenstellen van het perfecte brievenbus kerstpakket:

 • Een borrelpakket: Een assortiment aan luxe noten, crackers, en chips voor een gezellige borrelavond. Ook passen de borrelhapjes perfect in een brievenbus borrelpakket!
 • Wellnesspakket: Aromatische badzouten, heerlijke douchegels en zachte handdoeken voor een ontspannende wellnesservaring thuis.
 • Culinaire reis: Lokale lekkernijen en delicatessen van over de hele wereld voor een culinair avontuur in eigen huis, een perfect idee voor een brievenbus geschikt kerstpakket!
 • Tuinierspakket: Een verzameling van zaden en tuinhandschoenen voor groene vingers die graag hun eigen tuin willen opvrolijken. Dit is een brievenbus kerstgeschenk dat de ontvanger zal helpen bij het creëren van een prachtige buitenruimte om het hele jaar van te genieten!
 • Filmavondpakket: Een selectie van heerlijke popcorn, zoete en zoute snacks, en een  filmcadeaukaart of een bioscoopcadeaukaart voor een gezellige avond voor de buis. Het ideale kerstpakket voor brievenbus bezorging en een ontspannen filmavond.
 • Koffie- en theepakket: Een assortiment van koffiebonen, theeblaadjes, en bijpassende snacks zoals chocolade en koekjes. Een genot voor koffie- en theeliefhebbers, en handig als brievenbus kerstpakket!

Hoe maak je een brievenbus Kerstattentie nog specialer?

Om je brievenbus kerstpakket attantie een persoonlijke en creatieve twist te geven, zijn er verschillende mogelijkheden die het geschenk extra speciaal maken:

 • Persoonlijke boodschap: Een handgeschreven kaartje met een warme, persoonlijke boodschap maakt elk cadeau uniek. Dit gebaar toont niet alleen waardering, maar creëert ook een verbinding met de ontvanger.
 • Duurzame verpakking: Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij de keuze voor duurzaamheid. Door te kiezen voor ecologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingsmaterialen, toon je niet alleen zorg voor de ontvanger, maar ook voor onze planeet.
 • Personalisatie optie: Bied de mogelijkheid om het kerstpakket per post verder te personaliseren. Denk aan het selecteren van producten die aansluiten bij de individuele smaak en voorkeuren van de ontvanger of het toevoegen van een gepersonaliseerde doos die past bij uw bedrijf.
 • Interactieve ervaring: Organiseer een (virtuele) kerstquiz of spelletjesavond voor alle werknemers, waarbij leuke prijzen te winnen zijn die aan het kerstpakket worden toegevoegd. Dit zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer en verhoogt de betrokkenheid van werknemers bij het bedrijf.
 • Maatschappelijke betrokkenheid: Voeg een 'goed doel'-element toe aan het kerstpakket door een deel van de opbrengst te doneren aan een lokaal initiatief of een liefdadigheidsorganisatie naar keuze van de werknemers. Op deze manier draagt het kerstpakket niet alleen bij aan de waardering van werknemers, maar ook aan het welzijn van anderen in de gemeenschap.
 • Digitale verrassing: Werkgevers kunnen een digitale cadeaukaart toevoegen aan het kerstpakket, waarmee werknemers zelf een cadeau kunnen kiezen dat bij hen past. Dit biedt flexibiliteit en keuzevrijheid, en zorgt ervoor dat elke werknemer echt iets ontvangt waar hij of zij blij van wordt. 

Verzending van de brievenbus kerstpakketten naar huisadressen

Verzending naar huisadressen: We begrijpen dat het voor veel werkgevers belangrijk is om brievenbus kerstpakketten rechtstreeks naar de huisadressen van hun werknemers te laten verzenden. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het gemak voor werknemers die vaak niet thuis zijn, of de wens om de verrassingselementen van het kerstattentie te behouden. Daarom bieden wij thuisbezorging, waarbij de kerstpakketten door de brievenbus passen, zodat werknemers ze veilig en gemakkelijk kunnen ontvangen, zelfs als ze niet thuis zijn.
 
Redenen voor brieven kerstpakketjes: Onze brievenbusvriendelijke kerstpakketten zijn ontworpen met het oog op gemak en flexibiliteit. Werkgevers kiezen vaak voor brievenbuspakketjes vanwege verschillende redenen, zoals de mogelijkheid om de bezorgkosten te verlagen, het vermijden van onnodige bezorgpogingen als werknemers niet thuis zijn, en het bieden van een verrassing die rechtstreeks in de brievenbus valt, zonder dat er iemand voor hoeft te tekenen. Dit maakt onze brievenbus kerstpakketten een populaire keuze voor werkgevers die een handige en efficiënte bezorgoptie zoeken.
 
Beschikbare opties: Onze collectie brievenbusvriendelijke kerstpakketten bevat een variatie aan opties, variërend van lekkernijen tot gezonde kerstpakketten en creatieve doe-het-zelfpakketten. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat het niet alleen door de brievenbus past, maar ook een unieke ervaring biedt voor de ontvangers.
 

Hoe kies je het perfecte brievenbus kerstattentie?

Hieronder geven we een paar tips die je kunt overwegen bij het kiezen van de perfecte kerstpakketten

 • Overweeg de interesses, voorkeuren en dieetbeperkingen van de ontvanger bij het kiezen van een brievenbus kerstattentie.
 • Let op de kwaliteit van de producten en de presentatie van het pakket, aangezien een mooie verpakking en hoogwaardige inhoud bijdragen aan de beleving van de ontvanger.
 • Bestel op tijd om ervoor te zorgen dat het brievenbuspakket tijdig bij de gelukkige ontvanger aankomt.
 • Ken je team goed en overweeg of ze meer zullen genieten van een authentieke borrelplank of meer trendy items bij het samenstellen van het pakket.

Maatwerk en personalisatie mogelijkheden

Het kiezen van een kerstpakket door post kan soms een lastige optie zijn. Maak van jouw kerstpakket een uniek en persoonlijk geschenk voor je collega's met onze maatwerk en personalisatie mogelijkheden. Dit betekend dat je zelf logo’s kunt toevoegen op het pakket. Of je liever een traditionele aanpak hebt of een trendy en moderne aanpak, bij Kerstpakketten Idee is het allemaal mogelijk. 

Door zelf een brievenbus kerstpakketje samen te stellen kun je je geschenk laten aansluiten bij de wensen van je medewerkers. Hierdoor heb je bijna gegarandeerd succes met het cadeau. Onze showroom geeft de optie om de verschillende kerstpakketten in het echt te bekijken om zo een makkelijkere keuze te kunnen maken tussen de verschillende opties of om inspiratie op te doen voor het perfecte kerstpakket. Door persoonlijke items toe te voegen laat je het pakket niet alleen beter passen bij je bedrijf, maar maak je het ook een persoonlijkere ervaring voor je team. 

Past een ander kerstpakket beter bij je team dan de categorie mini Kerstpakket brievenbus? Kies dan uit onze 825+ kerstpakketten. Kies voor een kerstpakket met trolley, waardoor je na gebruik niet alleen van de inhoud kunt genieten, maar ook de handige trolley kunt meenemen op reis  of een sportief kerstpakket waarin alles zit wat je nodig hebt voor een echte sportliefhebber. Bovendien zijn de kerstpakketten gecombineerd met heerlijke lekkernijen om ultiem te genieten tijdens de feestdagen. Kijk voor de nieuwste kerstpakketten trends, op Kerstpakketten Idee. 

Waarom kiezen voor een brievenbus kerstpakket?

Kerstpakketten Idee biedt een uitgebreid assortiment aan brievenbus kerstpakketten die perfect passen bij elke gelegenheid. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en hebben een unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en service. Onze brievenbus kerstpakketjes onderscheiden zich van andere door de unieke en verschillende samenstellingen die we aanbieden. De klantenservice staat altijd klaar zodat we naar jou wensen kunnen luisteren om het beste advies te kunnen geven. We kiezen bij Kerstpakketten idee voor praktisch en creativiteit waardoor we kerstpakketten aanbieden die een echte indruk zullen achterlaten. Ga jij een brievenbuskerstpakket bestellen?

Assortiment brievenbus kerstpakketten en cadeaus

Brievenbus kerstpakket bestellen bij Kerstpakketten Idee

Klaar om jouw team te verrassen met een uniek kerstpakket? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen het perfecte brievenbus kerstpakket samen te stellen. Met Kerstpakketten Idee is het geven van het ideale kerstgeschenk eenvoudiger dan ooit.  De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00. U kunt contact opnemen per e-mail, telefoon of chat. Heb je vragen over de belastingregels? Dan kun je altijd terecht op onze aparte pagina met belastingregels kerstpakketten.

 

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zit er meestal in brievenbus kerstpakketten?

Typische items zijn kerstlekkernijen zoals chocolade en koekjes, kleine cadeautjes zoals kerstversieringen en feestelijke toevoegingen zoals kaarten of confetti. 

Hoe groot is een brievenbus kerstpakket?

Een brievenbus kerstpakket is meestal ontworpen om te passen binnen de standaard afmetingen van een brievenbusopening, die doorgaans ongeveer 38 x 26,5 x 3,2 centimeter (lengte x breedte x hoogte) bedraagt. De maximale afmetingen kunnen echter variëren afhankelijk van het postbedrijf en het type brievenbus. Over het algemeen is het pakket plat en compact, zodat het veilig door de brievenbus kan worden bezorgd.

Hoe kan ik kerstpakketten bestellen?

Allereerst is het belangrijk om het juiste kerspakket te kiezen wat bij jouw team past. Voeg de pakketten toe aan je winkelmandje en doorloop het bestelproces. Zodra je bestelling is geplaatst en de betaling is voltooid, ontvang je een bestelbevestiging per e-mail. Heb je overige vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wanneer kan ik mijn “Kerstpakket Brievenbus” verwachten?

Wij leveren op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Voor de levering op huisadressen werken we samen met een externe pakketdienst, waarbij alle mogelijke risico's voor de opdrachtgever zijn. Voor brievenbus pakketjes is het over het algemeen niet nodig dat iemand thuis is om het pakketje aan te nemen. 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie