Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Brievenbus
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Brievenbus kerstpakket met leuke inhoud

Brievenbus geschenken

Brievenbus geschenken zijn tegenwoordig erg populair. Vele medewerkers werken vanuit huis en dat betekent dat het persoonlijk uitreiken van kerstpakketten een zware opgave wordt voor u als werkgever. Hier hebben wij van Kerstpakketten idee op ingespeeld en hebben enkele mooie brievenbus geschenken opgenomen in de collectie van dit jaar. De collectie bevat pakketten voor jong, oud, man en vrouw en behoren in veel gevallen ook nog eens tot de categorie gezonde kerstpakketten. Kortom, voor iedereen is er wel een mooi brievenbus kerstgeschenk te vinden.

Kerstpakket dat door de brievenbus past

De afmetingen van het brievenbus kerstpakket zijn dusdanig dat deze eenvoudig door iedere brievenbus in Nederland en België past. De doosjes zijn vaak iets dunner en langwerpig van formaat, zodat er evengoed voldoende leuke artikelen in kunnen. De dikte van het doosje van het brievenbusgeschenk is normaliter dikker, aangezien deze vaak anderhalve meter omlaag vallen op de deurmat. Dat betekent dat het doosje tegen een stootje moeten kunnen. Vandaar de verhoogde kwaliteit met betrekking tot de verpakking van de populaire brievenbus kerstpakketten.

Voordeel van brievenbus geschenken en pakketten

De voordelen van de brievenbus kerstpakketten zijn enorm. Zo hoeft er niemand aanwezig te zijn om het brievenbus kerst relatiegeschenk in ontvangst te nemen, de verzendprijs is in de regel niet bijster hoog, het brievenbus kerstpakket is qua prijs ook niet zo duur omdat er vrijwel niet zoveel artikelen in het doosje passen en de doosjes zijn te personaliseren met logo eventueel.

Maatwerk brievenbus kerstpakketten

Heeft uzelf een bepaald brievenbus geschenk in gedachten en kunt u deze niet terugvinden in onze huiscollectie, neem dan contact met ons op in verband met maatwerk mogelijkheden of bekijk de kerstpakketten trends. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden, waardoor we uw gewenste brievenbus kerstpakket kunnen realiseren. U bepaalt met deze custom made optie zelf welke artikelen erin komen, hoe groot het doosje is en de uitstraling daarvan en wanneer deze op de deurmatten bij de medewerkers moeten liggen. Uiteraard geschiedt alles in samenspraak, zodat we beide niet voor verrassingen komen te staan. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een bepaald thema, namelijk een sportief kerstpakket.

Assortiment brievenbus geschenken en cadeaus

Vragen of onduidelijkheden?

Mocht u een vraag hebben over een van onze borrel brievenbus kerstpakketten? Schroom dan niet en neem tijdens kantooruren contact met ons op. Onze support afdeling zit klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u tevens voorzien van een goed advies. Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar dat ene originele brievenbus kerstpakket, waarmee u de medewerkers kunt bedanken voor de geleverde arbeid en diensten in het afgelopen jaar.

Tip: Lees ook: Belastingregels kerstpakketten

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie Brievenbus Kerstpakket bestellen?

Ja, bij ons kunt u een mooi brievenbus kerstpakket bestellen. De collectie is uniek en past altijd door de brievenbus bij de medewerkers.

Moet er getekend worden voor ontvangst?

Nee, de medewerker hoeft niet thuis te zijn of te tekenen voor ontvangst. De brievenbus geschenken worden keurig achtergelaten in de brievenbus.

Doen jullie huiszendingen in Nederland en Belgie?

Ja, onze bezorgdienst levert de Brievenbus kerstpakketten op huisadressen in Nederland en Belgie.

Kan ik bij jullie Achteraf Betalen?

Ja, betalen na bezorging is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- incl BTW. Bedragen boven de €10.000,- verloopt via een andere weg. Neem hiervoor altijd even contact met ons op.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op