Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Brievenbus kerstpakket collectie

Met veel thuiswerkers is het handig om te kiezen voor een brievenbus kerstpakket. Het voordeel hiervan is dat het personeelslid niet thuis hoeft te zijn omdat het kerstgeschenk door de brievenbus past. Toch liever grote traditionele kerstpakketten, gebruik dan de filteropties aan de linkerzijde op deze pagina.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Brievenbus
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Brievenbus kerstpakket met leuke inhoud

Brievenbus geschenken

Brievenbus geschenken zijn tegenwoordig erg populair. Vele medewerkers werken vanuit huis en dat betekent dat het persoonlijk uitreiken van kerstpakketten een zware opgave wordt voor u als werkgever. Hier hebben wij van Kerstpakketten idee op ingespeeld en hebben enkele mooie brievenbus geschenken opgenomen in de collectie van dit jaar. De collectie bevat pakketten voor jong, oud, man en vrouw en behoren in veel gevallen ook nog eens tot de categorie gezonde kerstpakketten. Kortom, voor iedereen is er wel een mooi brievenbus kerstgeschenk te vinden.

Bent u sowieso op zoek naar een kerstpakketten met gezonde producten? Kijk dan eens naar ons overzicht van gezonde kerstpakketten. Deze gezonde kerstpakketten zijn ideaal voor personeelsleden die graag bewust met eten bezig zijn.

Kerstpakket dat door de brievenbus past

De afmetingen van het brievenbus kerstpakket zijn dusdanig dat deze eenvoudig door iedere brievenbus in Nederland en België past. De doosjes zijn vaak iets dunner en langwerpig van formaat, zodat er evengoed voldoende leuke artikelen in kunnen. De dikte van het doosje van het brievenbusgeschenk is normaliter dikker, aangezien deze vaak anderhalve meter omlaag vallen op de deurmat. Dat betekent dat het doosje tegen een stootje moeten kunnen. Vandaar de verhoogde kwaliteit met betrekking tot de verpakking van de populaire brievenbus kerstpakketten.

Voordeel van brievenbus geschenken en pakketten

De voordelen van de brievenbus kerstpakketten zijn enorm. Zo hoeft er niemand aanwezig te zijn om het brievenbus kerst relatiegeschenk in ontvangst te nemen, de verzendprijs is in de regel niet bijster hoog, het brievenbus kerstpakket is qua prijs ook niet zo duur omdat er vrijwel niet zoveel artikelen in het doosje passen en de doosjes zijn te personaliseren met logo eventueel.

U kunt in onze shop ook de huidige trends en ontwikkelingen in de kerstpakketten branche bekijken. Hiervoor verwijzen we u graag naar de kerstpakketten trends. Hier leest u precies welke nieuwe mogelijkheden aangeboden worden door Kerstpakketten idee.

Heeft u ook graag een bepaalde drank in uw kerstpakket? Geen probleem, dan wijzen we u graag op ons borrelpakket! Het borrelpakket is ook perfect om op tafel te zetten tijdens de jaarlijkse kerstborrel van uw bedrijf.

Maatwerk brievenbus kerstpakketten

Heeft u zelf een bepaald brievenbus geschenk in gedachten en kunt u deze niet terugvinden in onze huiscollectie, neem dan contact met ons op in verband met maatwerk mogelijkheden. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden, waardoor we uw gewenste brievenbus kerstpakket kunnen realiseren. U bepaalt met deze custom made optie zelf welke artikelen erin komen, hoe groot het doosje is en de uitstraling daarvan en wanneer deze op de deurmatten bij de medewerkers moeten liggen. Uiteraard geschiedt alles in samenspraak, zodat we beide niet voor verrassingen komen te staan.

U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een bepaald thema, voor sportief bijvoorbeeld. Bekijk dus zeker eens ons sportief kerstpakket. In een sportief kerstpakketten zitten allerlei producten die goed van pas komen tijdens het sporten, denk aan een sporttas, bidon, sporthanddoek of een stopwatch.

Assortiment brievenbus geschenken en cadeaus

Vragen of onduidelijkheden?

Mocht u een vraag hebben over een van onze brievenbus kerstpakketten? Schroom dan niet en neem tijdens kantooruren contact met ons op. Of heeft u bijvoorbeeld vragen over de belastingregels bij het aanschaffen van kerstpakketten? Ga dan ook eens naar onze aparte pagina met belastingregels kerstpakketten. Hier vindt u een uitgebreide beschrijving van alle belastingregels omtrent een kerstpakket.

Onze support afdeling zit klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u tevens voorzien van een goed advies. Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar dat ene originele brievenbus kerstpakket, waarmee u de medewerkers kunt bedanken voor de geleverde arbeid en diensten in het afgelopen jaar.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie brievenbus kerstpakket bestellen?

Ja, bij ons kunt u een mooi brievenbus kerstpakket bestellen. De collectie is uniek en past altijd door de brievenbus bij de medewerkers.

Moet er getekend worden voor ontvangst?

Nee, de medewerker hoeft niet thuis te zijn of te tekenen voor ontvangst. De brievenbus geschenken worden keurig achtergelaten in de brievenbus.

Doen jullie huiszendingen in Nederland en Belgie?

Ja, onze bezorgdienst levert de brievenbus kerstpakketten op huisadressen in Nederland en Belgie.

Kan ik bij jullie achteraf betalen?

Ja, betalen na bezorging is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- incl BTW. Bedragen boven de €10.000,- verloopt via een andere weg. Neem hiervoor altijd even contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op