Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

De kerstpakketten trends van 2022

De voorbereidingen voor het aankomende kerstpakketten seizoen dienen weer gedaan te worden en iedereen gaat weer op zoek naar de mooiste kerstpakketten om de medewerkers in het zonnetje te zetten. Bij een goede voorbereiding hoort ook een onderzoekje om inzicht te krijgen in de kerstpakketten trends van 2022, alsmede kennis te maken met de populairste thema's en inhoudsartikelen van dit jaar. Bestudeer de pagina en ga goed voorbereidt op zoek naar dat ene mooie kerstpakket.

Hoe wordt de kerstpakket trend van 2022 bepaalt?

De kerstpakkettenbeurzen zijn weer geweest, de stylisten en trendwatchers hebben wederom onderzoek gedaan en de verzamelde data van het afgelopen jaar is geannalyseerd. Op basis van deze informatie wordt er een inschatting gemaakt van wat de kerstpakketten trends voor 2022 zullen zijn.

De leveranciers van artikelen verzamelen namelijk andere data dan de medewerkers van Kerstpakkettenidee.nl en trendwatchers die de markt in de gaten houden. Door deze 3 informatiebronnen te bundelen en vervolgens te analyseren kan er een goed beeld geschets worden van de kerstpakketten trends van 2022.

Op basis van de informatie worden artikelen ingekocht bij de leveranciers en gaan de stylisten van Kerstpakkettenidee.nl aan de slag met het assembleren van unieke kerstpakketten. Dit is een tijdrovende klus, aangezien de collectie van 2022 uit meer dan 800 verschillende kerstpakketten bestaat, waarbij verschillende thema's, kleurencombinaties, mix van food en non-food uitgewerkt dienen te worden in verschillende prijsklassen.   

De 6 populairste kerstpakketten trends

Hieronder volgt een overzichtje van de 5 populairste kerstpakketten trends van 2022. Doe er uw voordeel mee en klik eenvoudig door op de linkjes in de tekst, om direct kennis te maken met de bijbehorende kerstpakketten.

1) Eigen kerstpakketten samenstellen

Kies voor een eigen kerstpakket samenstellen en laat alle wensen terugkeren in de samenstelling. Vanaf 100 stuks wordt deze optie aangeboden. Wij nodigen jullie graag uit in onze showroom of werken een digitale offerte inclusief fotos uit in een digitaal document, welke u ontvangt in de mailbox. Bij het zelf samenstellen van een kerstpakket is alles mogelijk. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

2) Goedgevuld

De goedgevulde XL kerstpakketten zijn ieder jaar erg gewild en dit zal ook een van de belangrijkste trends zijn in 2022. De kerstpakketten XL collectie is opgedeeld in diverse prijsklassen en dat maakt het zoeken naar het juiste kerstpakket ietwat eenvoudiger.

3) Landenthema

Een nieuwe in het rijtje is het 'landenthema'. Bij een landenthema moet u denken aan Italiaanse kerstpakketten met een pizzarette of aan Spaanse kerstpakketten gevuld met een paellapan of luze houten tapasplank. Bekijk alle Landenthemas.

4) Afwisseling

Afwisseling is het sleutelwoord wanneer we het hebben over de kerstpakketten trends van 2022. Heeft u vorig jaar gekozen voor een tradtioneel kerstpakket, dan is het verstandig om dit jaar te kiezen voor een Kerst Cadeaubon, waarmee u de medewerker de ruimte en flexibiliteit geeft om zelf meerdere kerstcadeaus te kiezen in een mooie webshop. Heeft u het keuzeconcept het afgelopen jaar overhandigt dan doet u er verstandig aan om dit jaar te kiezen voor een traditioneel kerstpakket. Op deze wijze blijft het verrassingseffect groot en zal de medewerker niet weten wat voor kerstgeschenk hij/zij dit jaar zal ontvangen.

5) Kleurencombinatie

Waar we vorig jaar een trend zagen in de verkoop van de kleur rood, zien we voor 2022 een trend in de kleurencombinatie zwart / goud. Dit heeft te maken met het gevoel die deze kleurencombinatie overbrengt op de ontvanger. Zwart en goud worden geassocieerd met luxe en exclusiviteit, waardoor betreffende kleurencombinatie uitermate geschikt is voor een kerstpakket.

6) Reiskoffer

De vijfde kerstpakketten trend heeft te maken met een non-food artikel dat deel uitmaakt van het geheel, namelijk de kerstpakketten met reiskoffer. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met een leuke reistrolley. Dat deze pakketten in de top 5 van de kerstpakketten trends 2022 staan is niet vreemd, aangezien reizen anno 2022 erg populair is. Denk aan een weekendje weg naar schevingen, een stedentrip naar Madrid of een onvergetelijke reis naar de andere kant van de wereld.

Houd de TOP 20 Kerstpakketten in de gaten [TIP]

De TOP 20 op Kerstpakketten idee is gebaseerd op gebruikersgedrag en het aantal bestellingen voor een bepaald kerstpakket. Aangezien onze collectie uit ongeveer 800 verschillende kerstpakketten bestaat, hebben we een TOP 20 op de website gezet. Op deze manier proberen wij het voor u als bezoeker eenvoudiger te maken en hoeft u niet de gehele collectie door te spitten.

Bekijk direct de TOP 20 Kerstpakketten en zie direct welke pakketten het meest bekeken en verkocht zijn. Op basis van deze informatie kunt u tevens inzicht krijgen in populaire kerstpakketten trends van 2022.

Terug naar overzicht
Speciaal voor u uitgelicht Een greep uit onze collectie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op