Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Bent u overtuigd? Bestel direct of vraag een voorbeeldshop aan!
Direct bestellen Gratis voorbeeldshop aanvragen
Medewerkers kiezen zelf hun kado's

Een flexibel & veelzijdig eigen keuze kerstpakket

 • Hoge tevredenheidDe medewerker kiest zelf
 • Vrijheid en flexibiliteitKeuze uit +1000 kado's
 • HerkenbaarKerstwebshop in de stijl van uw bedrijf
 • OntzorgingNergens omkijken naar, wij stellen alles in
 • Géén verborgen kostenKado's kosteloos thuisbezorgd (NL & BE)
Direct bestellen
Eigen keuze kerstpakket
Ik ben nieuwsgierig geworden.. Een gratis voorbeeld aanvragen Ontvang er een binnen 4 uur!
Hoge tevredenheid want de medewerkers kiezen zelf

Wat is het eigen keuze kerstpakket?

Met de eigen keuze kerstpakketten kunnen de medewerkers op basis van een puntensysteem zelf kadootjes kiezen in een mooie kerstwebshop. De webshop wordt voorzien van bedrijfslogo, bedrijfskleuren en een door jullie aangeleverde kerstboodschap in de vorm van een tekst. De medewerkers loggen in en kiezen zelf één of meerdere kado's uit die vervolgens kosteloos worden thuisbezorgd in Nederland en Belgie.

In de look and feel van uw bedrijf

Kies voor een cadeaubox of e-voucher

Overhandig de inloggegevens voor de webshop middels een luxe cadeaubox met pasje en kerstkaartje OF door middel van een coronaproof e-voucher via de e-mail.

Vanaf 25 stuks is het mogelijk om de cadeaubox te voorzien van een wikkel met bedrijfslogo alsmede het kerstkaartje te voorzien van het logo en een zelf aangeleverd kerstgroet (meerprijs €1,25 p/stuk).

Wat is de cadeaubox?
De cadeaubox is een feestelijk doosje met daarin een kerstkaart en een pasje. Op het pasje staan de inloggegevens voor de webshop waar de medewerker zijn eigen kado's gaat uitkiezen. Op het kerstkaartje staat een kerstgroet.

Bij een minimale afname van 25 stuks is het mogelijk om tegen een meerprijs van €1,25 ex btw p/stuk de cadeaubox te voorzien van een wikkel met logobedrukking. Tevens wordt het kerstkaartje voorzien van uw logo en zullen wij de door u aangeleverde kerstgroet op het kaartje drukken.
Wat is de e-voucher?
Met de e-voucher worden de inloggegevens voor de webshop op een afgesproken datum naar de medewerker gemaild. Zowel de onderwerpregel en de tekst voor de e-mail bepaalt u geheel zelf. In de aanhef van de e-mail kunnen we de naam van de medewerker uitlezen en ook zullen we de e-mail voorzien van uw bedrijfslogo.

Deze optie is erg handig wanneer veel personeelsleden thuiswerken.
Kan ik de cadeaubox naar een huisadres sturen?
Jazeker, dit kost €4,95 per stuk (NL & BE). Voer een bestelling in en kies in de winkelwagen voor huiszending. Wilt u deels op huisadressen leveren en deels bij u op de bedrijfslocatie, voer dan twee losse orders is. Eentje voor de huisadressen en eentje voor levering op de bedrijfslocatie.
1
Cadeaubox keuze concept
Herkenbaar in de huisstijl van uw bedrijf

Kerst- en bedrijfsuitstraling gecombineerd in één webshop

Breng de webshop tot leven en combineer de kerstsfeer met de uitstraling van uw bedrijf. De webshop wordt voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfskleuren en kerstboodschap. De kerstboodschap kunnen jullie aanleveren en krijgen de medewerkers te zien wanneer ze inloggen in de webshop.

Wat moet ik aanleveren?
Na het indienen van de bestelling ontvangt u van ons een e-mail met hetgeen u mag aanleveren. Dit zijn onder andere het bedrijfslogo en de kerstboodschap voor in de webshop.
Is de webshop meertalig?
Ja, de webshop is tweetalig, namelijk Nederlands en Engels. Middels een vertaaloptie kan de webshop eenvoudig omgezet worden in de Engelse taal.
2
Keuze webshop
Eén of meerdere kadootjes kiezen

Enorm groot assortiment en snelle levering

Op basis van een puntensysteem kiest iedere medewerker één of meerdere kado's die vervolgens binnen 2 werkdagen bij de medewerker thuis bezorgd worden. Het assortiment bevat cadeaus, gadgets, uitjes, kadokaarten, boeken, tijdschriften en donaties aan goede doelen.

Waar bestaat het kado assortiment uit?
Het assortiment bestaat uit +1000 cadeaus, verdeeld in de categorieen: cadeaus, uitjes, kadokaarten, tijdschriften, boeken, goede doelen, wonen, audio, sieraden, gezelschapsspellen, verzorging, overnachten en nog veel meer...!
Wat is de levertijd?
Gekozen cadeaus worden binnen 2 werkdagen geleverd op het huisadres van de medewerker in Nederland en Belgie.
Hoeveel punten is 1 euro?
1 euro zijn 50 keuzepunten. In de webshop wordt gecommuniceerd in puntenaantal en niet in euro's. Voor de medewerker is het hierdoor moeilijk te achterhalen wat u als werkgever heeft uitgegeven aan het kerstgeschenk.
Is het bedrag incl of excl btw?
Het eigen keuzeconcept is belast met 0%. De medewerker hoeft dus geen rekening te houde met btw en dat betekent dat er dus extra ruimte is om kado's te kiezen.
3
Eigen keuze cadeautjes
Maatwerk wikkel á €1,25 p/s Bij een afname van 25 stuks of meer, is het mogelijk om de cadeaubox te voorzien van een wikkel met logo opdruk. Tevens bedrukken wij het kerstkaartje met uw bedrijfslogo en kerstboodschap die u bij ons kunt aanleveren.
Gepersonaliseerd Gepersonaliseerde wikkel
Basis Standaard cadeaubox
Verschillende mogelijkheden

Kies het verzendtype

Cadeauboxen geleverd op bedrijfslocatie Feestelijk doosje inclusief pasje met daarop individuele inloggegevens voor de webshop. Tevens zit er een kerstkaartje in de cadeaubox. Alles geleverd op het bedrijfsadres.
Vanaf €1000,- kosteloos geleverd.
Enkel voor adressen binnen Nederland.
Anders kost de levering €19,95.
Luxe cadeauboxen geleverd bij de medewerkers thuis Feestelijk doosje inclusief pasje met daarop individuele inloggegevens voor de webshop. Tevens zit er een kerstkaartje in de cadeaubox. Levering op de huisadressen van de medewerkers.
Cadeaubox thuisbezorgd bij de medewerkers
€4,95 per stuk (NL en BE).
Coronaproof & Duurzaam E-voucher mailen naar mailadres van medewerker. Verstuur de inlogcode voor de webshop middels een e-mail naar de medewerker. De mogelijkheden:
 • In aanhef de naam van de medewerker plaatsen
 • Bepaal zelf de onderwerpregel van de e-mail
 • U bepaalt de tekst van de e-mail
 • Bedrijfslogo in de e-mail
 • Kies de verzenddatum van de e-mail
Kosteloze mailzending.
Het keuze kerstpakket spreekt mij erg aan

Ik ben overtuigd en ga ermee door

Ja, ik ben overtuigd en ben me bewust van de meerwaarde van het eigen keuze kerstpakket. Ik laat de medewerkers allemaal zelf kiezen waardoor ik iedereen tevreden stel.

Ik wil bestellen
Eigen keuze kerstpakketten bestellen
Klanten over ons We worden door 593+ klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.1! Bekijk alle beoordelingen

Om ieder jaar vernieuwend te zijn is een lastige klus. Gelukkig denkt het team van Kerstpakketten idee proactief mee inzake de persoonlijke kerstpakketten! De eigen keuze kerstpakketten zijn een prachtig eindejaarsgeschenk om medewerkers en relaties te bedanken voor de inzet en het vertrouwen. Door dit geweldige keuzeconcept kon iedereen een passend geschenk uitzoeken en dat alles in een mooie en gebruiksvriendelijke kerstwebshop in de uitstraling van ons bedrijf. Vorig jaar ging onze keuze uit naar tradioneel kerstpakket en dit jaar wilde we wat anders.

M. Bongaarts
Directeur HB Logistiek
HB Logistiek

Door de keuzevrijheid in de webshop heeft iedereen zijn eigen cadeaus kunnen uitkiezen. Sommige hebben zelfs een leuk cadeautje besteld voor hun kinderen en andere hebben gekozen voor een dagje erop uit met de hele familie. Kortom iedereen kreeg unieke kerstpakketten doordat ze volledige keuzevrijheid hadden. Het voordeel van de eigen keuze kerstpakketten is dat iedereen zijn/haar eigen keuze kan maken. Dit geweldige kerstpakket is zeer goed ontvangen door ons personeel. Volgend jaar komen wij zeker terug voor de kerstpakketten van Kerstpakketten idee!

M. Davidson
General manager Cross Internet
Reeds vele bedrijven gingen u voor Enkele referenties
TopParken ING BAM Marktplaats DPG media Maastricht UMC+
Erg leuk voor andere feestelijke momenten

Inzetbaar gedurende het hele jaar

Wist u dat dit keuze concept het gehele jaar door inzetbaar is? Wij zijn voorraadhoudend en dat betekent dat dit concept ook ingezet kan worden bij een verjaardag, jubileum, dag van de zorg, bedankje en andere feestelijke momenten.

Uiteraard maken we dan een algemene webshop met jullie bedrijfslogo, welkomsttekst en bedrijfskleuren zonder kerstsfeer. Meer weten, neem contact met ons op.

0495 - 84 32 42 NL 0031 495 - 84 32 42 BE keuzeconcept@kerstpakkettenidee.nl Ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur
Bedankt cadeau
Verjaardag
Jubileum
Promotie
Pensioen
Bedankje
Afscheid
Dag van de zorg
Mijlpaal
Secretaressedag
Pasen
Nieuwjaar
Sinterklaas
Keuze kerstpakketten

Wat kosten de eigen keuze kerstpakketten?

Bij de eigen keuze kerstpakketten zijn er geen verborgen kosten. De enige kosten die er zijn hebben betrekking op het aantal medewerkers en het budget per medewerker. Boven een orderbedrag van €1000 leveren wij de giftboxen kosteloos op 1 adres in Nederland of België. Wenst u een wikkel om de cadeaubox en kerstkaart met daarop uw bedrijfslogo, dan komt er een meerprijs bovenop van €1,25 ex btw per stuk.

Rekenvoorbeeld:

50 medewerkers x €40 = €2000,-
Indien het Orderbedrag boven de €1000 is, dan worden de giftboxen kosteloos op één adres in NL of BE geleverd.

Kosteloos inbegrepen:

 • Opmaken webshop
 • Cadeaubox met pasje en kerstkaart
 • Verzenden van de gekozen cadeaus naar de medewerker in NL of BE.

Wat krijg ik?

 • U ontvangt per medewerker een luxe cadeaubox inclusief giftcard (pasje) en kerstkaart of we mailen een mooie e-voucher met eigen tekst, logo en persoonlijke aanhef naar het mailadres van de medewerkers.
 • Webshop in de kerst- en bedrijfsuitstraling met bedrijfslogo, welkomstboodschap en bedrijfskleuren.
 • Gevarieerd en vernieuwend cadeau-assortiment verdeeld in onder andere de categorieën: Cadeaus & Gadgets, Elektronica, Decoratie, Sieraden, Verzorging, Uitjes, Tijdschriften & Boeken, Cadeaukaarten, Belevenissen, Goede doelen en nog veel meer...!
 • Keuzevrijheid en flexibiliteit, waardoor er een hoge tevredenheid ontstaat bij de medewerkers.
 • Snelle levering van de gekozen cadeaus naar het thuisadres van de medewerker in Nederland of Belgie.
 • Uitstekende klantenservice speciaal gericht op de Eigen Keuze Kerstpakketten.
Keuze geschenk

Hoe nu verder?

Wenst u een voorbeeld te zien, vul dan rechtsboven het formulier in en u ontvangt binnen 4 uur een linkje naar een voorbeeldwebshop inclusief aanvullende informatie over het eigen keuze kerstpakket.

Kent u het concept en wilt u direct bestellen? Klik dan hieronder op de bestelbutton en geef het budget en het aantal medewerkers in. Wenst u gebruikt te maken van de wikkel en kerstkaart met bedrijfslogo, vul dan de bestelling aan met het bedrag van €1,25 maal het aantal medewerkers. Heeft u onverhoopt vragen, gebruik dan onze live-chat of bel met onze klantenservice.

Na het indienen van de bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin verdere instructies.

Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal stuks
Extra bedrag toevoegen
Voeg toe aan winkelwagen
Videoboodschap toevoegen Bespaar euro's met onze factuur (WKR) Achteraf betalen tot € 10.000
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie