Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Traditionele kerstpakketten shoppen

Door de jaarlijks aanhoudende populariteit hebben we onze collectie traditionele kerstpakketten wederom uitgebreid. Het volledige assortiment is hieronder te bekijken. Aan de linkerzijde kan onder andere eenvoudig gefilterd worden op kleur, inhoud en thema.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Traditioneel
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk de nieuwste traditionele kerstgeschenken van dit jaar

Kies online uit ruim 800 traditionele kerstpakketten

Op Kerstpakketten idee is de keuze enorm groot. Door de aanhoudende populariteit van het traditionele kerstpakket is de collectie dit jaar uitgebreid naar ongeveer 800 verschillende kerstpakketten, met allen een uniek en origineel karakter. Tevens is het aanbod uitgebreid met de zogenoemde eigen keuze kerstpakketten. Dit is een flexibel keuzeconcept waarmee de medewerkers eiganhandig leuke cadeaus kunnen uitzoeken in een webshop. De medewerkers ontvangen een keuze cadeaubon waarop individuele inloggegevens staan, waarmee men kan inloggen in de keuze webshop.

Waarom kiezen voor een traditioneel kerstpakket?

Iedere jaar worden er weer vele duizenden traditionele pakketten ingepakt en klaargemaakt voor het transport naar de bedrijven. Het traditionele kerstpakket blijft razend populair en dat zien wij als leverancier jaarlijks terug in de verkochte aantallen. Het voordeel van een traditioneel kerstpakket is en blijft het fenomeen 'kerstpakket' gecombineerd met de nieuwsgierigheid van de ontvangers. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het gros toch altijd weer erg nieuwsgierig is naar de inhoud van een traditioneel kerstpakket. De goedgevulde dozen worden dan ook veelal open gemaakt in het bijzijn van de familie. Daarnaast zijn de meeste pakketten samengesteld op basis van criteria als duurzaam of mvo.

Het kerstpakket is al een jarenlange traditie in Nederland, België en Engeland. Het pakket stamt af uit het verleden waar de rijke werkgevers een doos eten meegaven aan de werknemers wanneer zij rond kerstmis terug gingen naar hun geliefde familie. Het was een soort blijk van waardering jegens de medewerkers toe. Dit prachtige fenomeen is nog steeds actueel en erg populair.

Eenvoudig online bestellen

Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig. Kies uw favoriete pakket en vul het gewenste aantal stuks in. In de stappen daarna worden factuurgegevens en een leverdatum gevraagd. Vul al deze info nauwkeurig in en rond de betaling af. Binnen enkele minuten wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Betreffende e-mail bevat een overzicht van de reeds bestelde traditionele kerstpakketten alsmede gegevens inzake de levering.  

Uitstekende beoordelingen

Zoals u wellicht heeft kunnen zien is Kerstpakketten idee veelvuldig beoordeelt door klanten. Betreffende onafhankelijke beoordelingen zoomen in op de collectie traditionele pakketten, klantenservice, bestelproces en informatievoorziening. Wij willen u dan ook aanraden om de beoordelingen te bekijken, alsmede een kijkje te nemen op de Media pagina van Kerstpakketten idee. Hierdoor krijgt u een goed beeld van één van de grootste leveranciers van traditionele kerstpakketten in Nederland.

Vergelijk een mooi traditioneel kerstpakket met een ander geschenk

Heeft u een vraag?

Bij onduidelijkheid of vragen, kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen. Onze specialisten zitten voor u klaar tussen 09:00 en 17:00 uur en staan u graag te woord inzake onze ruimgevulde traditionele kerstpakketten.

Wij zijn te bereiken via telefoon: 0495 84 32 42, via e-mail, live-chat en social media. Kortom, legio mogelijkheden om u te voorzien van advies en u verder te helpen bij vragen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op