Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Traditionele kerstpakketten aanbod

Onze klassieke, traditionele kerstpakketten blijven jaar na jaar populair en zeer gewild. Met hun focus op het samenbrengen van mensen op een nostalgische manier, passen deze pakketten erg goed bij de kern van kerst - gezellig eten en drinken met famile en vrienden. Bekijk het uitgebreide aanbod voor en bestel het gewenste traditioneel kerstpakket voordelig via de webwinkel van Kerstpakketten idee.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Traditioneel
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk de nieuwste traditionele kerstgeschenken van dit jaar

Een warme traditie

De traditie van het geven van kerstpakketten heeft wortels die diep in de geschiedenis liggen, waar het delen van giften en lekkernijen rond de kerstperiode symbool stonden voor waardering en gemeenschapszin. Deze prachtige gewoonte, die begon als een eenvoudige traditie van landeigenaren die voedsel en warmte deelden met hun personeel tijdens de koude wintermaanden, is uitgegroeid tot een wereldwijd geliefde praktijk. Tegenwoordig zijn traditionele kerstpakketten niet alleen een blijk van dankbaarheid van werkgevers aan hun werknemers, maar ook een manier om het kerstgevoel en de warmte van het seizoen te verspreiden. Onder de vele variaties van kerstpakketten die tegenwoordig beschikbaar zijn, houden de tijdloze traditionele kerstpakketten een speciale plaats in. Zij brengen niet alleen de essentie van het seizoen over door middel van hun zorgvuldig geselecteerde inhoud, maar versterken ook het gevoel van traditie en de rijke historie die achter deze feestdagen schuilgaat.

De essentie van een traditioneel kerstpakket

Een traditioneel kerstpakket is meer dan een cadeau, het is een manier om de warmte en gezelligheid van kerst extra te ervaren, omdat het herinnert aan voorgaande kersten. In essentie bestaat zo'n kerstgeschenk uit een selectie van producten die de kerstsfeer en de rijke cultuur van het vieren van dit feest weerspiegelen. Vaak bevatten deze pakketten items die gerelateerd zijn aan traditionele kerst recepten en een traditioneel kerst menu, zoals luxe stollen, ambachtelijke jam, rijkgevulde chocolade, en selecte wijnen of champagne. Deze elementen vormen samen een culinaire reis die de ontvanger meeneemt naar een nostalgische wereld van ouderwetse gezelligheid en samen genieten.

In tegenstelling tot moderne kerstpakketten, die zich kunnen richten op thematische of trendy items, voeren traditionele pakketten de boventoon met tijdloze klassiekers die de essentie van kerst vangen. Waar moderne varianten vaak inspelen op de laatste gadgets, wellnessproducten of innovatieve lekkernijen, daar focussen traditionele pakketten op het samenbrengen van mensen rondom het genot van lekker eten en drinken—de kern van de kerstviering.

Het succes van traditie

Het antwoord voor een succesvol traditioneel kerstpakket ligt in de combinatie van smaakvolle heerlijkheden en de warmte van thuis. Denk hierbij aan producten die zowel de smaakpapillen als het hart verwarmen: ambachtelijke sauzen, rijkgevulde koekjes, aromatische koffie of thee, en misschien zelfs een mooie kaars of een klassieke kerstdecoratie om het huis mee te versieren. Elk item in een traditioneel kerstpakket draagt bij aan het creëren van een onvergetelijke kerstervaring, waarbij de waarden van saamhorigheid, traditie, en de pure vreugde van geven centraal staan.

Geef je je medewerkers elk jaar een traditioneel kerstpakket en zijn ze toe aan iets nieuws? Overweeg dan in 2024 te kiezen voor de eigen keuze kerstpakketten. Hier kunnen je collega's zelf hun kerstpakket uitkiezen, waardoor het precies bij hun wensen aansluit. Met een keuze cadeaubon kunnen medewerkers inloggen in een webshop en eenvoudig hun ideale kerstcadeaus kiezen. Hiermee maak je indruk door een moderne twist te geven aan de klassieke traditie van kerstpakketten, waarbij de medewerkers volledig zelf mogen kiezen en shoppen.

Wat mag niet ontbreken in een traditioneel kerstpakket?

Binnen het heerlijke kerstgevoel van een traditioneel kerstpakket zijn er enkele onmisbare elementen die de kern vormen van deze feestelijke traktatie. Deze elementen zijn niet alleen een ode aan de kersttradities, maar ze versterken ook de kerstsfeer en brengen de magie van het seizoen tot leven.

  • Lekkere hapjes: Een assortiment van fijne, ambachtelijke hapjes is essentieel. Denk aan luxe notenmixen, hoogwaardige vleeswaren en kaas, die perfect zijn voor een gezellige kerstborrel. Deze delicatessen nodigen uit tot het delen van mooie momenten met dierbaren, een kernaspect van het kerstgevoel.
  • Luxe lekkernijen: Zoetigheden en andere luxe lekkernijen, zoals handgemaakte chocolade, traditionele kerststollen of -kransen, en exquise jamsoorten, mogen niet ontbreken. Ze vormen het zoete hart van het kerstpakket, en symboliseren de zoetheid van het samenzijn tijdens de feestdagen.
  • Wijn en Champagne: Een fles kwaliteitswijn of sprankelende champagne voegt een toon van elegantie en viering toe aan elk traditioneel kerstpakket. Deze dranken staan symbool voor het proosten op gezondheid, geluk, en succes, en dragen bij aan de feestvreugde.
  • Borrelbenodigdheden: Om de culinaire ervaring compleet te maken, zijn items zoals kwalitatief hoogstaande olijfolie, balsamicoazijn of een set bijzondere kruidenmengsels onmisbaar. Ze bieden de ontvanger de mogelijkheid om zelf creatief aan de slag te gaan in de keuken, waardoor de kerstviering nog persoonlijker en gedenkwaardiger wordt.

Elk van deze elementen draagt bij aan het creëren van een warme, uitnodigende sfeer die kenmerkend is voor de kerstperiode. Samen vormen ze het perfecte traditionele kerstpakket, waarbij de nadruk ligt op delen, genieten, en herinneringen maken. Wil je je traditionele kerstpakket toch iets moderner maken? Dan kan je kiezen voor een duurzaam traditioneel kerstpakket. Hier vind je net zo lekkere hapjes en drankjes als in een traditioneel kerstpakket, maar dan met een moderne focus op duurzaamheid.

Luxe en traditie

Wanneer luxe en traditie samenkomen in een kerstpakket, ontstaat er een buitengewone ervaring die de kersttijd transformeert in een onvergetelijk moment van verfijning en warmte. De zorgvuldige selectie van exclusieve items binnen een luxueus traditioneel kerstpakket draagt bij aan het creëren van deze magische ervaring, waarbij elk product niet alleen de smaakpapillen maar ook het hart raakt. Een voorbeeld van dergelijke luxe items zijn artisanale kazen vergezeld van een premium fles wijn, waarvan de rijke smaken en aroma's samensmelten tot een perfecte harmonie. Deze combinatie nodigt uit tot momenten van rust en reflectie, terwijl men geniet van de fijnere dingen in het leven.

Exclusief eten zoals handgesneden Iberico ham of luxueus verpakte bonbons van de beste chocolatiers voegen een element van feestelijke decadentie toe, terwijl ze herinneren aan de rijke culinaire tradities van vroeger. Ook verrijken de smakelijkste hapjes zoals luxe tapenades, verfijnde patés, en ambachtelijk gebakken broden het kerstpakket, waarmee ze de ontvanger aanmoedigen om te genieten van de kunst van het koken en het delen van lekker eten. Dit benadrukt niet alleen de feestelijke sfeer, maar bevordert ook momenten van samenzijn en gezelligheid.

Vergelijk een mooi traditioneel kerstpakket met een ander geschenk

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over onze traditionele kerstpakketten en de opties voor maatwerk contact op met onze klantenservice. Bel 0495 84 32 42 op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of mail ons service@kerstpakkettenidee.nl. Onze medewerkers helpen je graag met het samenstellen van het traditionele kerstpakket dat precies bij jouw wensen aansluit.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat maakt een kerstpakket traditioneel?

Een traditioneel kerstpakket bevat doorgaans items die de essentie en de warmte van de kerstperiode uitlichten. Denk hierbij aan luxe etenswaren, traditionele lekkernijen zoals stollen of kerstkoekjes, kwaliteitswijnen en decoratieve items die gebruikt kunnen worden in het dagelijkse leven.

Is een traditioneel kerstpakket duur?

Nee, dit hoeft niet zo te zijn. We hebben opties voor elk budget. Gebruik de filter linksboven aan de pagina om een kerstpakket te vinden dat precies bij jouw budget past. De gedachte achter het pakket is het belangrijkst en voor ieder budget is er wat wils.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt vijf stuks. We zullen deze kerstpakketten vervolgens bezorgen op een door jou gewenste leverdatum

Kan ik achteraf betalen?

Ja, je kunt de factuur na levering betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl BTW. Voor orderwaardes boven dit bedrag dien je contact op te nemen met onze helpdesk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie