Op deze pagina

De kerstpakket cadeaubon, flexibel en persoonlijk!

Met een puntensysteem 1 of meerdere kerstcadeaus kiezen

Creëer een hoge mate van tevredenheid en overhandig uw hardwerkend personeel de welbekende kerstpakket cadeaubon. De kerst cadeaubon biedt de medewerker de volledige keuze om eigen kerstcadeaus uit te kiezen in een webshop die we feestelijk aankleden inclusief uw eigen bedrijfslogo, bedrijfskleur, eigen geschreven welkomstboodschap en sfeervolle achtergrondafbeelding.

Benieuwd? Vraag kosteloos een voorbeeld webshop aan en krijg een goede indruk van het kerstpakketten cadeaubonnen concept.

De kerstpakket cadeaubon is coronaproof

De giftboxen kunnen met brievenbuspost verstuurd worden naar privé adressen of maak gebruik van onze e-voucher, welke wij naar het e-mailadres van de medewerkers sturen.

Het cadeau-assortiment is zeer uitgebreid en is opgedeeld in de categorieën: Tuin, Elektronica, Dagjes Weg, Belevenissen, Goede doelen, Boeken & Tijdschriften, Sieraden, Verzorging, Decoratie en nog veel meer.

Hoe werkt het?

U bestelt bij ons de kerstpakket cadeaubon. Wij leveren vervolgens luxe giftboxen met daarin een kerstkaart en giftcard, waarop inloginstructies staan voor de webshop. De giftboxen overhandigt u tijdens de kerstborrel aan de medewerkers. De medewerker logt in op de webshop en kiest op basis van een puntensysteem één of meerdere cadeaus. Cadeaus die op werkdagen voor 22:00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag kosteloos verzonden naar het huisadres in Nederland of Belgie.

Wat krijg ik?

 • Met de kerstpakketten cadeaubon ontvangt u een giftbox inclusief giftcard die u overhandigt aan het personeel. Uw logo en kerstgroet worden gedrukt op een kaartje wat bijgepakt wordt in de giftbox.
 • Een luxe en sfeervolle webshop die wordt opgetuigd in de uitstraling van uw bedrijf. Wij zetten uw bedrijfslogo erin, hanteren uw bedrijfskleur, implementeren een sfeervolle achtergrondafbeelding en uploaden een door u aangeleverde algemene welkomstboodschap.
 • Een vernieuwd en uitgebreid cadeau assortiment. Voor ieder wat wils mooie cadeaus variërend van elektronica, dagjes weg, belevenissen, boeken, gadgets, tuin, sieraden, goede doelen en meer!
 • Zeer snelle bezorging van de gekozen cadeaus. Op werkdagen voor 22:00 besteld, is dezelfde dag kosteloos verzonden naar één huisadres in Nederland of Belgie.

Kies een giftbox

Maak een keuze uit één van de twee giftboxen. Kiest u voor de gepersonaliseerde variant, dan kunnen wij tegen een meerprijs van €1 per box de sleeve voorzien van een maatwerk design.

Basis
Gepersonaliseerd

Herkenbare webshop in bedrijfsuitstraling

De webshop waar de medewerkers op inloggen wordt opgemaakt in de uitstraling van uw bedrijf in combinatie met kerst. Dit doen we door uw bedrijfslogo in de webshop te zetten, de bedrijfskleur terug te laten komen, uw eigen geschreven welkomstboodschap te implementeren en een sfeervolle kerstafbeelding op de achtergrond in de webshop te zetten.

U ontvangt van ons:
 • Giftbox met giftcard + kerstkaart of e-voucher
 • Herkenbare webshop in de uitstraling van kerst alsmede uw bedrijf.

Wat heb ik nodig?

Om de webshop van de bekende kerstpakket cadeaubon in orde te kunnen maken, hebben we het een en ander van u nodig. Na het daadwerkelijk bestellen van de giftboxen ontvangt u van ons een e-mail met aanleverinstructies.

Wat we nodig hebben zijn:

 • Bedrijfslogo
 • Welke giftbox kiest u
 • Welkomstboodschap, welke we implementeren in de webshop
 • Kerstgroet voor op het kaartje in de giftbox

Welke cadeaus zijn er?

Voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud bevat ons cadeau-assortiment mooie geschenken en cadeaus. Het aanbod is verdeeld in diverse categorieën zoals: Elektra, Gadgets, Dagjes Erop Uit, Tuin, Sieraden, Belevenissen, Cadeaubonnen, Goede Doelen en nog veel meer. Wilt u het cadeau-assortiment bezichtigen, vraag dan een geheel vrijblijvende voorbeeld webshop aan.

Kado assortiment Eigen Keuze Kerstpakket

Wat kost het?

Het kerstpakket cadeaubonnen concept bevat geen verborgen kosten. U bepaalt het budget per medewerker en het aantal medewerkers. Bij orderbedragen boven de €500 euro worden de giftboxen kosteloos naar één adres in Nederland gestuurd. Voor orderbedragen beneden de €500 hanteren we verzendkosten a €14,95 excl BTW.

Rekensom is als volgt:
€40 x 50 medewerkers = €2000 (géén verzendkosten voor de giftboxen, want het orderbedrag ligt boven de €500,-)

Kosteloos ontvangt u:

 • Webshop inrichting
 • Giftbox + bedrukte kerstkaart en giftcard
 • Eventuele gepersonaliseerde sleeve
 • Verzending van de gekozen cadeaus naar de medewerker in NL en BE.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie de Kerstpakket Cadeaubon kopen?
Ja, bij ons kunt u de kerstpakket cadeaubon kopen. Bekijk de pagina en klik links op de groene 'Direct bestellen' button. Geef het gewenste aantal en het budget in en doorloop de bestelstappen.
Hoe werkt de Kerstpakket Cadeaubon?
 1. U overhandigt de medewerker een giftbox met giftcard waarop inloginstructies staan
 2. De medewerker logt in op de webshop
 3. Medewerker kiest 1 of meerdere cadeaus
 4. Gekozen cadeaus worden kosteloos naar het huisadres gestuurd
Kan ik een voorbeeld zien?
Ja, u kunt kosteloos een voorbeeld webshop opvragen. Vul uw gegevens in en ontvangt van ons een link naar om de webshop te bekijken in de uitstraling van uw bedrijf.
Wat heeft de Kerstpakket Cadeaubon te bieden?
 • Een herkenbare kerstwebshop in de uitstraling van uw bedrijf.
 • Flexibel puntensysteem waarmee de medewerker 1 of meerdere cadeaus mag uitkiezen
 • Luxe giftbox met giftcard en kerstkaart
 • Veel keuze aan cadeaus en voor ieder wat wils (jong, oud, man. Vrouw)
 • Hoge tevredenheid omdat de medewerker zelf kiest
Waarom kiezen voor de Kerstpakketten Cadeaubonnen?
 • Géén BTW op de cadeaubonnen, dus extra budget om cadeaus te kiezen
 • Hoge tevredenheid doordat de medewerkers zelf kiezen
 • Betaal de factuur na levering, tot een max. orderbedrag van €10.000,-
 • Inloggen mogelijk tot wel twee jaar na uitreiking
 • Webshop gebruiksvriendelijk op desktop, tablet en telefoon
 • Eigen supportlijn voor de kerstpakketten cadeaubonnen
 • Cadeaus binnen 48 uur kosteloos geleverd in Nederland en België
 • Géén verborgen kosten
 • Keuze uit vele mooie cadeaus
 • Goede service en maar liefst 2 jaar garantie
 • Aanwezigheid van bekende Goede Doelen

Klantreacties

Wij kiezen al drie jaar op rij voor het kerst keuzeconcept als zijnde eindejaarsgeschenk voor ons personeel. Het is jaarlijks een hele opgave om 250 personeelsleden tevreden te stellen en dat is de reden waarom wij kiezen voor de kerst cadeaubon. De uitgebreide keuze en het gemak waarmee de medewerkers iets kunnen uitkiezen in de webshop stemt voor tevredenheid. Wij zijn zeer tevreden en het blijft een mooi kerstconcept. J. Vermeer Receptie Bankwezen
De kerst cadeaubon is een mooi keuzekado concept, waarbij iedereen zelf kerstcadeaus mag uitkiezen. De een kiest een leuk dagje weg met het gezin, de ander kiest een airfryer.. kortom iedereen kan met de kerstcadeaubon zelf zijn eigen cadeaus kiezen. Een aanrader wanneer je streeft naar een hoge tevredenheid onder het personeel. Vorig jaar hebben wij een kerstpakket Sligro besteld, echter over het cadeaubonconcept zijn wij zeer tevreden. K. Zwajeck Inkoop Zwajeck
Klanten beoordelen ons
9 .1
273+ beoordelingen
100% ontzorging
Wij nemen al het werk uit handen
Vrijheid & Flexibiliteit
Het personeel kiest zelf
Juiste uitstraling
Bedrijfsuitstraling gecombineerd met kerst
Populair
Voor ieder wat wils
Ik ben overtuigd en wil Voorbeeldshop aanvragen Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal
Extra bedrag toevoegen
Achteraf betalen tot € 10.000 Gratis bonuscadeau voor u als besteller
Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op