Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Bent u overtuigd? Bestel direct of vraag een voorbeeldshop aan!
Direct bestellen Gratis voorbeeldshop aanvragen
Het personeel kiest helemaal zelf

De kerst cadeaubon, flexibel en persoonlijk!

 • Iedereen tevredenMedewerkers kiezen zelf
 • Voor ieder wat wilsKeuze uit +1000 cadeaus
 • Webshop in huisstijlEigen webshop met logo in kerstsfeer
 • Géén verborgen kostenCadeaus gratis thuisbezorgd (NL & BE)
 • Volledige ontzorgingGeen werk, wij ontzorgen
Direct bestellen
Ik ben nieuwsgierig geworden.. Een gratis voorbeeld aanvragen Ontvang er een binnen 4 uur!
Stel iedereen tevreden en laat het personeel zelf kiezen

Wat is de kerst cadeaubon?

Met de kerst cadeaubon stelt u uw werknemers in staat om zelf één of meerdere leuke cadeaus te kiezen in een kerst webshop (+1000 cadeaus). De webshop wordt opgemaakt in de stijl van uw organisatie met bedrijfslogo, welkomsttekst en bedrijfskleuren. De gekozen cadeaus worden kosteloos op het Nederlandse of Belgische huisadres van de medewerker gestuurd.

In de eigen huisstijl

Kies voor een cadeaubox of e-voucher

Het uitreiken van de inlogcodes voor de webshop kan op twee manieren:

 • Feestelijke cadeaubox met kerstkaart en giftcard met daarop de inloggegevens
 • E-mail met e-voucher

De cadeauboxen kunnen we versturen naar het bedrijfsadres zodat u deze eigenhandig kunt uitreiken op de kerstborrel of kunnen we direct naar het huisadres van de medewerker sturen in Nederland of Belgie. De kerst cadeaubon kunnen we ook digitaliseren, waarbij we de inlogcodes middels een e-mail met e-voucher naar de medewerkers sturen.

Vanaf 25 stuks is het mogelijk om de luxe cadeaubox te voorzien van een wikkel met logo opdruk. Tevens wordt de kerstkaart bedrukt met uw bedrijfslogo en kerstgroet die u bij ons kunt aanleveren (meerprijs €1,25).

Wat is een feestelijke cadeaubox?
De cadeaubox is een feestelijk doosje met daarin een kerstkaart en pasje met daarop de inloggegevens voor de webshop.

Bij een minimale bestelling van 25 stuks is het mogelijk om de cadeaubox te voorzien van een wikkel met daarop uw bedrijfslogo. Ook zal de kerstkaart bedrukt worden met een kerstgroet die jullie bij ons mogen aanleveren, inclusief logo bedrukking (meerprijs €1,25 per stuk).
Wat is een e-voucher?
De e-voucher is een handige oplossing wanneer medewerkers thuiswerken. Op een afgesproken datum zullen we een e-mail inclusief e-voucher naar het mailadres van de medewerkers sturen. In de e-voucher vindt men de inloggegevens voor de webshop.

Zowel de inhoud van de e-mail als de onderwerpregel kunt u zelf bepalen. De e-mail zullen we voorzien van jullie bedrijfslogo. In de aanhef kunnen we de naam van de medewerker uitlezen en dat zorgt voor een extra persoonlijke 'touch'.
Kan ik de cadeaubox naar huisadressen sturen?
Dat is mogelijk. De verzendkosten per cadeaubox naar een huisadres in Nederland of België bedragen €4,95. Voer een bestelling in en kies in de winkelwagen voor 'huiszending'. Wilt u een gedeelte naar huisadressen sturen en een gedeelte laten leveren bij u op het bedrijf. Voer dan twee losse orders in. Eén order voor de huisadressen en één order voor de levering op de bedrijfslocatie.
1
Feestelijke kadobox
Webshop in eigen huisstijl

Bedrijfsuitstraling gecombineerd met kerst

De webshop wordt voorzien van jullie huisstijl met bedrijfslogo, welkomsttekst en bedrijfskleuren. We combineren de bedrijfsuitstraling met de kerstsfeer, waardoor het een ware beleving wordt.

Wat moet ik aanleveren?
Na het online indienen van de order ontvangt u automatisch een e-mail met daarin hetgeen wat wij van jullie nodig hebben. Dit zijn onder andere het bedrijfslogo in hoge resolutie en de welkomstboodschap. De tekst komt in beeld wanneer de medewerker inlogt.
Is de webshop meertalig?
Ja, de webshop is tweetalig, namelijk Nederland en Engels. Middels een handige functie kan de taal in de shop gewijzigd worden.
2
Kado webshop
Kies uit +1000 cadeaus

Enorm aanbod en binnen 2 werkdagen geleverd

Met de inlogcode kan de medewerker inloggen in jullie kerst webshop. Op basis van een puntensysteem kiest men één of meerdere cadeaus, welke wij vervolgens kosteloos naar het thuisadres van de medewerker sturen (NL en BE).

Het assortiment behoort tot één van de grootste van Nederland en is opgedeeld in de (sub)categorieën: Cadeaus, Kadokaarten, Uitjes, Gadgets, Wonen, Keuken, Tuin, Goede doelen, Boeken, Tijdschriften en nog veel meer. Om het volledige aanbod te bekijken, kunt u een vrijblijvende voorbeeld webshop aanvragen.

Waar kan de medewerker uit kiezen?
Het cadeau aanbod is ontzettend ruim en telt ongeveer 1000 cadeautjes, verdeeld in onder andere de (sub)categorieën: Kado's, Gadgets, Uitjes, Kadobonnen, Boeken, Audio, Wonen, Keuken, Huis & Tuin, Gezelschapsspellen, Sieraden en meer. Vraag gerust een voorbeeldshop aan, zodat u het gehele assortiment kunt bezichtigen.
Wat is de levertijd van de kado's?
Gekozen cadeaus worden gratis binnen twee werkdagen bij de medewerker in Nederland en Belgie thuisbezorgd.
Hoeveel keuzepunten is 1 euro?
1 euro zijn 50 keuzepunten. In de webshop communiceren wij een puntenaantal en geen eurobedragen. Hierdoor is het voor de medewerkers moeilijk te achterhalen wat u als werkgever heeft besteed aan de kerst cadeaukaart.
Wat zijn de verzendkosten van de gekozen kado's?
Wij hanteren géén verzendkosten voor het opsturen van de gekozen cadeaus naar het huisadres van de medewerkers in Nederland en Belgie.
Is het bedrag incl of excl btw?
Het grote voordeel is dat de kerst cadeaubon belast is met 0% btw. Dat betekent dat de ontvanger die cadeautjes gaat kiezen geen rekening hoeft te houden met btw en daardoor dus meer ruimte heeft om cadeaus te kiezen.
3
Kadootjes
Wikkel met logo: €1,25 per stuk Orders groter dan 25 stuks komen in aanmerking voor een wikkel met logo opdruk (meerprijs €1,25 per stuk). Tevens zal het kaartje in de cadeaubox voorzien worden van het bedrijfslogo inclusief een door jullie aangeleverde korte kerstboodschap van maximaal 3 zinnen.
Gepersonaliseerd Wikkel met logo
Basis Basis kadobox
Verschillende mogelijkheden

Kies het verzendtype

Cadeauboxen geleverd op bedrijfslocatie Feestelijk doosje inclusief pasje met daarop individuele inloggegevens voor de webshop. Tevens zit er een kerstkaartje in de cadeaubox. Alles geleverd op het bedrijfsadres.
Vanaf €1000,- kosteloos geleverd.
Enkel voor adressen binnen Nederland.
Anders kost de levering €19,95.
Luxe cadeauboxen geleverd bij de medewerkers thuis Feestelijk doosje inclusief pasje met daarop individuele inloggegevens voor de webshop. Tevens zit er een kerstkaartje in de cadeaubox. Levering op de huisadressen van de medewerkers.
Cadeaubox thuisbezorgd bij de medewerkers
€4,95 per stuk (NL en BE).
Coronaproof & Duurzaam E-voucher mailen naar mailadres van medewerker. Verstuur de inlogcode voor de webshop middels een e-mail naar de medewerker. De mogelijkheden:
 • In aanhef de naam van de medewerker plaatsen
 • Bepaal zelf de onderwerpregel van de e-mail
 • U bepaalt de tekst van de e-mail
 • Bedrijfslogo in de e-mail
 • Kies de verzenddatum van de e-mail
Kosteloze mailzending.
Ik ben enthousiast over de kerst cadeaubon

Dit wordt 'm

Ik ga voor een hoge tevredenheid en laat de medewerkers zelf cadeautjes kiezen. Voer het budget en het aantal medewerkers in en rond de bestelling af.

Ik wil graag bestellen
Keuzekado bestellen
Klanten over ons We worden door 593+ klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.1! Bekijk alle beoordelingen

Wij kiezen al drie jaar op rij voor het kerst keuzeconcept als zijnde eindejaarsgeschenk voor ons personeel. Het is jaarlijks een hele opgave om 250 personeelsleden tevreden te stellen en dat is de reden waarom wij kiezen voor de kerst cadeaubon. De uitgebreide keuze en het gemak waarmee de medewerkers iets kunnen uitkiezen in de webshop stemt voor tevredenheid. Wij zijn zeer tevreden en het blijft een mooi kerstconcept.

J. Vermeer
Receptie Bankwezen

De kerst cadeaubon is een mooi keuzekado concept, waarbij iedereen zelf kerstcadeaus mag uitkiezen. De een kiest een leuk dagje weg met het gezin, de ander kiest een airfryer.. kortom iedereen kan met de kerstcadeaubon zelf zijn eigen cadeaus kiezen. Een aanrader wanneer je streeft naar een hoge tevredenheid onder het personeel. Vorig jaar hebben wij een kerstpakket Sligro besteld, echter over het cadeaubonconcept zijn wij zeer tevreden.

K. Zwajeck
Inkoop Zwajeck
Reeds vele bedrijven gingen u voor Enkele referenties
TopParken ING BAM Marktplaats DPG media Maastricht UMC+
Ook erg leuk voor andere beloningsmomenten

Keuzeconcept hele jaar door inzetbaar..

Heeft u een ander feestelijk moment in het jaar, zoals een verjaardag, jubileum, promotie, bedankje, secretaressedag, mijlpaal, sinterklaas of pensioen? Laat de ontvanger zijn eigen cadeaus kiezen in een algemene webshop met jullie bedrijfslogo, sfeerafbeeldingen en bedrijfskleuren. We zijn voorraadhoudend en kunnen dit keuzeconcept het hele jaar inzetten om medewerkers in het zonnetje te zetten.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

0495 - 84 32 42 NL 0031 495 - 84 32 42 BE keuzeconcept@kerstpakkettenidee.nl Ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur
Bedankt cadeau personeel
Verjaardag
Jubileum
Promotie
Pensioen
Bedankje
Afscheid
Dag van de zorg
Mijlpaal
Secretaressedag
Pasen
Nieuwjaar
Sinterklaas
Keuze kado

Wat kost de kerstpakket cadeaubon?

Er kleven géén verborgen kosten aan het keuzeconcept. Gekozen cadeaus worden kosteloos naar het huisadres van de medewerker gestuurd (NL & BE). Het opsturen van de giftboxen naar uw bedrijfsadres is kosteloos boven een orderwaarde van €1000. Beneden de €1000 hanteren wij een verzendtarief van €15 voor het verzenden van de cadeauboxen naar uw bedrijfslocatie.

Rekenvoorbeeld:

20 personeelsleden x €40 = €800,-
Het orderbedrag ligt boven de €1000,- en daardoor worden er geen verzendkosten gerekend om de cadeauboxen naar uw bedrijfslocatie in Nederland te sturen.

Kosteloos inbegrepen:

 • Optuigen webshop
 • Luxe cadeaubox met pasje en kerstkaartje
 • Verzending gekozen cadeaus naar huisadres van de medewerkers (NL & BE)

Wat krijg ik?

 • Kies voor de luxe cadeaubox met pasje en kerstkaart OF voor de e-voucher met persoonlijke aanhef, eigen tekst en bedrijfslogo, welke we op een bepaalde datum naar de medewerkers mailen.
 • Feestelijke webshop met bedrijfslogo, sfeerafbeeldingen, welkomsttekst en bedrijfskleuren gecombineerd met kerstsfeer.
 • Uitgebreid cadeau-assortiment (+1000 cadeaus) dat bestaat uit de (sub)categorieën: Cadeaus, Gadgets, Uitjes, Cadeaukaarten, Boeken, Wonen, Tuin, Keuken, Tijdschriften, Goede Doelen en nog veel meer.
 • Hoge tevredenheid onder de medewerkers, want ze kiezen zelf.
 • Snelle bezorging van de gekozen cadeaus bij de medewerkers thuis.
 • Accurate en gespecialiseerde klantenservice voor het kerst cadeaubon concept
Keuze kado aanvragen

Hoe nu verder?

Bent u net zoals ons enthousiast geraakt over het kerst cadeaubon keuzeconcept? Kies er dan voor om direct een bestelling te plaatsen. Vul het bedrag per medewerker in en het aantal stuks. Doorloop de stappen en rond de bestelling af. Na het succesvol afronden van de order ontvangt u van ons een e-mail met daarin verdere instructies.

Wenst u een voorbeeld te zien inclusief wat meer informatie te ontvangen? Vraag dan een voorbeeld webshop aan. Binnen 4 uur ontvangt u van ons een e-mail met daarin meer informatie en een linkje naar een voorbeeld webshop.

Wij wensen u veel succes met de kerst cadeaubon en mocht u vragen hebben, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze supportafdeling.

Direct bestellen
Toevoegen aan winkelwagen
Bedrag
Aantal stuks
Extra bedrag toevoegen
Voeg toe aan winkelwagen
Videoboodschap toevoegen Bespaar euro's met onze factuur (WKR) Achteraf betalen tot € 10.000
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie