Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Sligro Kerstpakketten Collectie

Op deze pagina vindt u het allernieuwste Sligro kerstpakketten assortiment. De pakketten zijn online te bestellen via onze webshop. Tevens geniet u van de voordelen die Kerstpakketten idee u te bieden heeft, denk aan Achteraf Betalen en een betrouwbare levering op de door u aangegeven leverdatum.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Sligro
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk de veelzijdige sligro kerstpakketten collectie online

Groots genieten met een Sligro kerstpakket

De Sligro kerstpakketten worden ieder jaar met grote zorg samengesteld en dat resulteert in een mooie en uitgebreide kerstpakketten collectie. De pakketten zijn verpakt in mooie kerstpakkettendozen en stralen allemaal sfeer en waardering uit. Met een Sligro kerstpakket bent u zeker van een tevreden medewerker en laten we eerlijk zijn, daar draait het tenslotte allemaal om!

Inspiratie met de Sligro kerstpakketten

Verras uzelf en neem een kijkje in het aanbod van de Sligro kerstpakketten. Het aanbod is opgedeeld in prijsklassen en dat betekent dat er een mooi kado verkrijgbaar is voor zowel de lagere als de hogere budgetten. De eindejaarsgeschenken zijn opgedeeld in populaire thema's en prijzen en dat maakt het zoeken ietwat eenvoudiger. Vele pakketten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kies voor een goedgevuld geschenk en vergelijk een mooi XL kerstpakket.

Populaire thema's

De kerstpakketten thema's op Kerstpakketten idee worden bepaald door de trends in de markt en aanvullend onderzoek door specialisten. Op basis van de uitkomsten worden populaire artikelen geassembleerd tot een mooi Sligro kerstgeschenk. Na fotografie en bewerking worden de pakketten rond de zomer in de webshop gezet en kunnen ze online besteld worden. Thema's die dit jaar erg populair zijn: XL, reizen, praktisch, kleurenmix en MVO. Stuk voor stuk leuke thema's uit het Sligro kerstpakketten aanbod.

Een bijkomend voordeel

Doordat wij van Kerstpakketten idee een exclusieve samenwerking hebben met de Sligro, kunt u de Sligro kerstpakketten online bekijken en bestellen in onze webshop. Het voordeel voor u is dat u geniet van de aanvullende voordelen die wij van Kerstpakketten idee kunnen bieden. Denk aan risicoloos shoppen met achteraf betalen. Tevens zit onze klantenservice voor tijdens kantooruren voor u klaar en bepaalt u geheel zelf de leverdatum. Onze kerstcadeaus medewerkers collectie is enorm populair en eenvoudig online te vergelijken en te bestellen.

Eigen kerst keuzeconcept

Heeft u vorig jaar een traditioneel kerstpakket overhandigd en wilt u het dit jaar over een andere boeg gooien. Kies dan voor het eigen keuzekado. Dit is een kerstconcept waarbij de ontvanger inlogt in een gepersonaliseerde webshop en op basis van punten zijn of haar eigen kado's mag uitzoeken. De kado's worden vervolgens kosteloos naar een adres in Nederland of Belgie gestuurd. Heeft u vorig jaar een dergelijk keuzeconcept overhandigd, dan is een mooi geschenk uit de Sligro kerstpakketten collectie zeker een optie. Hiermee behoudt u de afwisseling en het verrassingseffect.

Een sligro kerstpakket uit het allernieuwste assortiment

Vraag over een Sligro kerstpakket?

Onverhoopt kan het voorkomen dat u een vraag heeft over een Sligro kerstpakket. Schroom dan niet en neem direct contact met ons op. Onze supportafdeling zit gedurende kantoortijden voor u klaar en helpt u bij al uw vragen inzake de Sligro collectie. Tip van onze redactie: bekijk de voordelige kerstpakketten collectie. Deze zijn online verkrijgbaar vanaf enkele luttele euro's.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie Sligro Kerstpakketten bestellen?

Ja, bij ons kunt u Sligro Kerstpakketten bestellen. Kerstpakkettenidee.nl is exclusief partner van de Sligro.

Welke voordelen bieden jullie?

Bestel risicoloos en kies voor Achteraf Betalen tijdens het invoeren van de bestelling. Dit is mogelijk tot een orderbedrag van €10.000 inclusief BTW. U ontvangt de factuur na de levering en dient binnen 14 dagen na levering voldaan te worden.

Hoe groot is de Sligro Kerstpakketten collectie?

De Sligro kerstpakketten van dit jaar bestaan uit ongeveer 25 traditionele kerstpakketten. Voor ieder wat wils mooie eindejaarsgeschenken, verdeeld in prijsklassen, thema's, heren en dames.

Kan ik een eigen leverdatum opgeven?

Ja, een eigen leverdatum kiezen is mogelijk. Deze mogelijkheid komt u tegen tijdens het online invoeren van de bestelling. Advies: Laat de pakketten enkele werkdagen voor de dag van de kerstborrel bezorgen in verband met onverwachte externe complicaties (files, noodweer, autopech etc)

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op