Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Sligro
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Bekijk de veelzijdige sligro kerstpakketten collectie online

Groots genieten met een Sligro kerstpakket

De Sligro kerstpakketten worden ieder jaar met grote zorg samengesteld en dat resulteert in een mooie en uitgebreide kerstpakketten collectie. De pakketten zijn verpakt in mooie kerstpakkettendozen en stralen allemaal sfeer en waardering uit. Met een Sligro kerstpakket bent u zeker van een tevreden medewerker en laten we eerlijk zijn, daar draait het tenslotte allemaal om!

Inspiratie met de Sligro kerstpakketten

Verras uzelf en neem een kijkje in het aanbod van de Sligro kerstpakketten. Het aanbod is opgedeeld in prijsklassen en dat betekent dat er een mooi kado verkrijgbaar is voor zowel de lagere als de hogere budgetten. De eindejaarsgeschenken zijn opgedeeld in populaire thema's en prijzen en dat maakt het zoeken ietwat eenvoudiger. Vele pakketten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kies voor een goedgevuld geschenk en vergelijk een mooi XL kerstpakket.

Populaire thema's

De kerstpakketten thema's op Kerstpakketten idee worden bepaald door de trends in de markt en aanvullend onderzoek door specialisten. Op basis van de uitkomsten worden populaire artikelen geassembleerd tot een mooi Sligro kerstgeschenk. Na fotografie en bewerking worden de pakketten rond de zomer in de webshop gezet en kunnen ze online besteld worden. Thema's die dit jaar erg populair zijn: XL, reizen, praktisch, kleurenmix en MVO. Stuk voor stuk leuke thema's uit het Sligro kerstpakketten aanbod.

Een bijkomend voordeel

Doordat wij van Kerstpakketten idee een samenwerking hebben met de Sligro, kunt u de Sligro kerstpakketten online bekijken en bestellen in onze webshop. Het voordeel voor u is dat u geniet van de aanvullende voordelen die wij van Kerstpakketten idee kunnen bieden. Denk aan risicoloos shoppen en kies tijdens het bestellen voor achteraf betalen. Daarnaast hebben wij ieder jaar een leuk kado voor de besteller. Dit is het welbekende Bonuskado en ontvangt u als zijnde een bedankje voor het gestelde vertrouwen in ons als kerstpakketten leverancier. Onze kerstcadeaus medewerkers collectie is enorm populair en eenvoudig online te vergelijken en te bestellen.

Eigen kerst keuzeconcept

Heeft u vorig jaar een traditioneel kerstpakket overhandigd en wilt u het dit jaar over een andere boeg gooien. Kies dan voor het eigen keuzekado. Dit is een kerstconcept waarbij de ontvanger inlogt in een gepersonaliseerde webshop en op basis van punten zijn of haar eigen kado's mag uitzoeken. De kado's worden vervolgens kosteloos naar een adres in Nederland of Belgie gestuurd. Heeft u vorig jaar een dergelijk keuzeconcept overhandigd, dan is een mooi geschenk uit de Sligro kerstpakketten collectie zeker een optie. Hiermee behoudt u de afwisseling en het vergassingseffect.

Een sligro kerstpakket uit het allernieuwste assortiment

Vraag over een Sligro kerstpakket?

Onverhoopt kan het voorkomen dat u een vraag heeft over een Sligro kerstpakket. Schroom dan niet en neem direct contact met ons op. Onze supportafdeling zit gedurende kantoortijden voor u klaar en helpt u bij al uw vragen inzake de Sligro collectie. Tip van onze redactie: bekijk de voordelige kerstpakketten collectie. Deze zijn online verkrijgbaar vanaf enkele luttele euro's.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie Sligro kerstpakketten bestellen?

Ja, bij ons kunt u Sligro kerstpakketten bestellen. Kerstpakkettenidee.nl heeft een samenwerking met de Sligro.

Welke voordelen bieden jullie?

Bestel risicoloos en kies voor Achteraf Betalen tijdens het invoeren van de bestelling. Dit is mogelijk tot een orderbedrag van €10.000 inclusief BTW. U ontvangt de factuur na de levering en dient binnen 14 dagen na levering voldaan te worden.

Hoe groot is de Sligro kerstpakketten collectie?

De Sligro kerstpakketten van dit jaar bestaan uit ongeveer 60 traditionele kerstpakketten. Voor ieder wat wils mooie eindejaarsgeschenken, verdeeld in prijsklassen, thema's, heren en dames.

Kan ik een eigen leverdatum opgeven?

Ja, een eigen leverdatum kiezen is mogelijk. Deze mogelijkheid komt u tegen tijdens het online invoeren van de bestelling. Advies: Laat de pakketten enkele werkdagen voor de dag van de kerstborrel bezorgen in verband met onverwachte externe complicaties (files, noodweer, autopech etc)

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op