Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. Bel onze klantenservice service@kerstpakkettenidee.nl

Wij leveren ook in uw plaats

Wij leveren overal in Nederland en Belgie onze kerstpakketten. De orders worden netjes op een pallet gezet, voorzien van kartonnen stoothoekjes en vervolgens netjes ingeseald in plastic. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat de pallet met daarop de kerstpakketten niet beschadigd kan raken tijdens het transport naar de klanten. De chauffeurs rijden dagelijks door vele plaatsen in Nederland en Belgie en komen wellicht ook bij u in de buurt. Plaats uw kerstpakketten bestelling online via onze webshop en wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten order netjes op een afgesproken datum bij u wordt geleverd.

Tussen 08:00 en 18.00 leveren onze transportdiensten bij u in de vestigingsplaats. Dit betekent dat er op de leverdag iemand aanwezig dienst te zijn, zodat de order netjes in ontvangst genomen kan worden. Helaas kunnen onze chauffeurs geen tijdindicatie afgeven. Dit heeft te maken met de drukte op de wegen, laad- en lostijd, onverwachte externe factoren zoals files, wegversperringen, noodweer en andere complicaties waar de transportdiensten geen invloed op uit kunnen oefenen. Wij vragen hiervoor altijd enige vorm van begrip.

Neem vlug een kijkje en doorzoek onze kerstpakketten collectie. Het aanbod is opgedeeld in prijsklassen, kleur, artikel en thema, waardoor het zoeken naar dat ene mooie kerstpakket eenvoudiger gemaakt wordt. Mocht u vragen hebben dan zit onze helpdesk voor u klaar tijdens kantoortijden: 09:00 / 17:00 uur.

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Dé TOP 20 Kerstpakketten Bekijk de twintig populairste kerstpakketten gebaseerd op gebruikersgedrag. Dé toppers uit een collectie van ruim 800 verschillende pakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje! Bekijk de top 20 hier
Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op