Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Plaatsen overzicht

Wij leveren ook in uw plaats

Wij leveren overal in Nederland en Belgie onze kerstpakketten. De orders worden netjes op een pallet gezet, voorzien van kartonnen stoothoekjes en vervolgens netjes ingeseald in plastic. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat de pallet met daarop de kerstpakketten niet beschadigd kan raken tijdens het transport naar de klanten. De chauffeurs rijden dagelijks door vele plaatsen in Nederland en Belgie en komen wellicht ook bij u in de buurt. Plaats uw kerstpakketten bestelling online via onze webshop en wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten order netjes op een afgesproken datum bij u wordt geleverd.

Tussen 08:00 en 18.00 leveren onze transportdiensten bij u in de vestigingsplaats. Dit betekent dat er op de leverdag iemand aanwezig dienst te zijn, zodat de order netjes in ontvangst genomen kan worden. Helaas kunnen onze chauffeurs geen tijdindicatie afgeven. Dit heeft te maken met de drukte op de wegen, laad- en lostijd, onverwachte externe factoren zoals files, wegversperringen, noodweer en andere complicaties waar de transportdiensten geen invloed op uit kunnen oefenen. Wij vragen hiervoor altijd enige vorm van begrip.

Neem vlug een kijkje en doorzoek onze kerstpakketten collectie. Het aanbod is opgedeeld in prijsklassen, kleur, artikel en thema, waardoor het zoeken naar dat ene mooie kerstpakket eenvoudiger gemaakt wordt. Mocht u vragen hebben dan zit onze helpdesk voor u klaar tijdens kantoortijden: 09:00 / 17:00 uur.

Achteraf betalen na levering Enige van NL en exclusief bij onsTip Klantbeoordeling 9.0/10Onafhankelijke hoge reviewscore Grote kerst showroomOp afspraak te bezoeken Groot financiëel voordeelMet onze kerstpakketten factuur
Klanten over ons We worden door + klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.0! Bekijk alle beoordelingen
Een pakket met hoge attentiewaarde

Kerstpakketten idee is een bedrijf met veel ervaring en dat hebben we meteen gemerkt tijdens ons bezoek aan deze grote en geweldige showroom. Graag willen wij de stylisten nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en ons onvergetelijke kerstpakket.

9 / 10
Cross Internet
Prachtige showroom

Via de webshop een showroom bezoek ingepland met Kerstpakketten idee. Met grote verbazing hebben wij onze ogen uitgekeken en genoten van het fantastische ontvangst en de expertise waarmee ons kerstpakket tot stand kwam.

10 / 10
HB Logistiek
Verrassend mooi

We hebben een onvergetelijke dag gehad in jullie showroom. Jullie verstaan het vak en dat heeft geresulteerd in een mooi pakket waarmee we ons personeel hebben verrast. Tot volgend jaar!

10 / 10
Hypotheken Unie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op