Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Plaats: Drachten
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Het assortiment kerstpakketten met 825 verschillende artikelen in drachten

De klant voorop

Kerstpakkettenidee biedt meer dan achthonderd soorten kerstpakketten. Daarmee zijn wij niet alleen de grootste kerstpakkettenleverancier van Nederland en België, maar proberen we ook iedere klant te voorzien van een ruime keuze. Partijen in Drachten, zoals scholen, bedrijven en instellingen maken elk jaar weer gebruik van ons aanbod en het aantal klanten uit Drachten neemt ook steeds toe. Zo zijn wij niet alleen de grootste leverancier van Nederland en België, maar ook van Drachten en vele andere regio's.

Kerstpakketten voor bedrijven

Om het een nog groter feest te maken, geven bedrijven vaak kerstpakketten aan de medewerkers. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook om dankbaarheid te tonen voor de inzet en werkprestaties. Elk jaar weer mogen wij van Kerstpakkettenidee vele bedrijven en instellingen in Drachten voorzien van verschillende kerstpakketten. Zoekt u naar kerstpakketten voor in Drachten? Dan kunnen wij u gegarandeerd helpen. We bieden honderden diverse kerstpakketten, waarschijnlijk zit er wat tussen om uw medewerkers in Drachten te verrassen.

Wat zit er in onze kerstpakketten?

Aangezien we honderden kerstpakketten in tientallen verschillende thema's bieden, bevat elk kerstpakket weer wat anders. Zo hebben wij gezonde kerstpakketten die zowel food als non-food producten bevatten. Denk dan aan een pakket met gezonde producten, zoals groentechips, kruiden en oliën. Daarbij kan het een keukenapparaat bevatten die bijdraagt aan een gezonde levensstijl, zoals een juicer of blender. Indien u in Drachten op zoek bent naar gezonde kerstpakketten, dan helpen we u graag verder. Mocht u nog meer inspiratie op willen doen, bekijk dan ons aanbod kerstpakketten Den Haag en ook meteen even Kerstpakket Arnhem.

Kerstpakketten bestellen?

Kerstpakketten bij Kerstpakkettenidee bestellen gaat erg eenvoudig. U klikt op uw gewenste kerstpakket, geeft een hoeveelheid aan en drukt op de bestelbutton. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, gaan onze medewerkers direct aan de slag met het samenstellen van uw kerstpakketten. Hiermee verzekeren wij u van een tijdige levering. Hebt u een kerstpakket gevonden die u graag in Drachten geleverd wil hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen, want de kans is aanwezig dat ze uitverkocht geraken. Naast bestaande kerstpakketten kunt u ook voor maatwerk kerstpakketten gaan.

Leveren in Drachten

Wij voorzien u in Drachten graag van mooie en unieke kerstpakketten. Doordat we elk jaar vele bestellingen ontvangen uit deze regio, zijn onze vrachtwagenchauffeurs volledig bekend met de routes. De pakketten worden normaal gesproken op pallets via vrachtwagens getransporteerd, maar kunnen ook met de pakketdienst verzonden worden. Daarbij kunt u de leverdatum zelf kiezen. Helaas is dit niet mogelijk voor het tijdstip. Bestellingen worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur geleverd. Liever alle kerstpakketten laten bezorgen op een andere plaats? Laat ons de verandering van Drachten naar bijvoorbeeld Uden even weten.

De kerstpakketten in de gemeente drachten worden zeer snel geleverd

Meer weten?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan ontvangen wij graag een telefoontje of bericht. Telefonisch zijn wij maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur te bereiken op +31 (0)495 - 84 32 42. Mailen kan natuurlijk ook naar service@kerstpakkettenidee.nl.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bevatten de kerstpakketten alleen voedingswaren?

Nee, de kerstpakketten bevatten vaak zowel food als non-food producten. Op de site staat per kerstpakket wat de inhoud is.

Kan ik als particulier ook bij jullie kerstpakketten bestellen?

Jazeker, per kerstpakket hanteren we een minimale bestelhoeveelheid van vijf stuks. U kunt dus ook als particulier bij ons bestellen.

Leveren jullie ook in Drachten?

Ja, Kerstpakkettenidee levert in heel Nederland en België. Zo proberen we iedereen te voorzien van kerstpakketten.

Kan ik zelf een kerstpakket samenstellen?

Ja, bij een minimale bestelhoeveelheid van honderd stuks kunt u maatwerk kerstpakketten laten samenstellen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op