Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Plaats: Arnhem
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Online kerstpakketten voor Arnehm kopen

Arnhem in cijfers

Met 24 verschillende wijken en meer dan 160 duizend inwoners, staat Arnhem 16de op de lijst van grootste steden in Nederland. Met een sterke koopkracht en een groei aan bouwprojecten, staat de stad in bloei. Bent u een van de 14.000 bedrijven en op zoek naar kerstpakketten in Arnhem, dan bent u bij kerstpakketten idee aan het juiste adres.

Welzijn en gezondheid

Arnhem is een van de meest vooraanstaande gemeentes op het gebied van welzijn en gezondheid. Juist om die reden hebben we in ons Arnhem kerstpakketten aanbod, speciale geschenken samen gesteld. Sportieve cadeaus met rugzakken, krachtrepen en energiedrankjes om te fitnessen en te bewegen. Zo zijn uw collega's en mogelijk ook inwoners van Arnhem met deze kerstpakketten altijd top fit!

Het ruime aanbod op onze webshop

Ons aanbod kerstpakketten voor Arnhem stopt niet bij de gezonde kerstpakketten. Soms wilt u gewoon een goed gevulde mand met lekkere hapjes en drankjes. Met een assortiment van meer dan 850 kerstcadeaus komen alle thema's, prijsklassen, kleuren en artikelen meerdere keren voor. Scrol met uw muis door het overzicht om alle pakketten te zien of bekijk een selectie, door aan de zijkant te filteren.

Bereikbaarheid van Kerstpakketten in Arnhem

Voor kerstpakketten idee is het geen enkel probleem om kerstpakketten in Arnhem af te leveren. Door de goede verbindingen en vele snelwegen naar de stad toe, kunnen vrachtwagens makkelijk de stad in en uit. Via onze webshop kunt ook u zelf kiezen wanneer de kerstpakketten in Arnhem worden bezorgd. Dankzij de kalender functie krijgt u een vlug overzicht met de mogelijk datums voor levering!

Een adres buiten Arnhem?

Dat maakt voor ons niet uit, onze vrachtwagens zijn heel de dag druk bezig kerstpakketten af te leveren in heel Nederland. Als u dus een adres net buiten de stad Arnhem zou hebben is dat geen enkel probleem! Op onze site kunt u kerstpakketten voor meerdere plaatsen vinden. Dus mag u zeker verder klikken naar Hengelo of ons aabod Kerstpakketten Woerden.

Uw eigen Arnhem kerstpakket samenstellen

Zou u graag de cadeaus persoonlijker maken? Bij kerstpakketten idee kunt u doorgeven welke artikelen u wilt toevoegen of uit een pakket laten. Zo hebt u een kerstpakket helemaal naar uw smaak. Een extra mogelijkheid voor personalisatie voor Arnhemse kerstpakketten is het toevoegen van een logo of naam. Vanaf 100 pakketten zijn beide maatwerk opties altijd bespreekbaar.

Leuke kerstpakketten in Arnhem en Gelderderland

Vragen of bestellen van onze geschenken

Heeft u nog vragen, wilt u graag bestellen of heeft u vragen over het bestellen? Dat kan beide op dezelfde manier. Via onze website kunt u een bericht achter laten met uw order of vraag. U kunt ook rechtstreeks via mail een order plaatsen of vraag stellen kijk hiervoor even naar onze contactgegevens. Wilt u liefst meteen antwoord op uw vragen omstreken Arnhemse kerstpakketten dan mag u ons elke werkdag bellen op ons telefoonnummer: +31 (0) 495 84 32 42. Is het adres van uw bedrijf in Veenendaal? Neem dan gerust een kijkje bij ons assortiment kerstpakketten Veenendaal.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Zijn kerstpakketten in Arnhem populair?

Ja, we zien door de jaren heen een stijging van de vraag naar kerstgeschenken in Arnhem en omgeving.

Leveren jullie ook buiten Arnhem?

Natuurlijk, wij leveren onze kerstpakketten in heel Nederland!

Moet ik extra betalen voor de levering van kerstpakketten?

Nee, indien u boven een bedrag van €500,- zijn de kosten voor transport inbegrepen.

Wanneer moet ik de factuur betalen?

Bij kerstpakketten idee mag u ook na levering van de geschenken pas de factuur betalen indien het bedrag onder de €10.000,- incl. BTW bedraagt. Gaat u over de €10.000,- incl. BTW? Dan kunt contact opnemen met de klantenservice omtrent een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op