Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Plaats: Zwolle
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Vind uw kerstpakket in de regio Zwolle

Levering kerstpakketten in Zwolle

Woont u in de regio Zwolle en bent u opzoek naar ideale eindejaarsgeschenken voor uw personeel? Dan bent u bij Kerstpakketten idee helemaal op uw plek. Wij beschikken over het grootste assortiment aan kerstpakketten en bezorgen de pakketten op een door u gewenste datum en tijd in de regio Zwolle. Binnen de regio Zwolle zijn velen bedrijven die jaarlijks hun kerstpakketten bij ons bestellen. Hierdoor komen onze vrachtwagens vaak ter plaatsen en zijn ze ook in staat de kerstpakketten op tijd te leveren. Onze chauffeurs kennen de stad Zwolle als hun broekzak en zijn mede daardoor in staat de kerstpakketten op tijd te leveren. Naast Zwolle zijn onze kerstpakketten ook populair in de regio’s Arnhem, Rotterdam en Eindhoven.

Het grootste assortiment

Aan het einde van het jaar verdient iedere collega een mooi eindejaarsgeschenk. Het assortiment bij Kerstpakketten idee bestaat tegenwoordig niet alleen maar uit voedselproducten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende thema’s, prijscategorieën, artikelen en landen. De inhoud van de kerstpakketten worden aangevuld met verschillende accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan serveerschaaltjes en rugzakken.

Ook in de omgeving van Zwolle bezorgen wij kerstpakketten die volledig op maat zijn gemaakt. U kunt via maatwerk aangeven welke producten u exact in uw kerstpakket wil hebben. Dit gaat middels het in te vullen formulier op de webpagina. Wilt u ervoor zorgen dat uw collega’s vol goede voornemens het nieuwe jaar gaan beginnen? Neemt u dan eens een kijkje tussen onze sportieve kerstpakketten.

Afkomstig uit een andere regio?

Bent u niet afkomstig uit de regio Zwolle? Maar wel opzoek naar een goedgevuld kerstpakket? Ook dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juiste adres. Onze chauffeurs bezorgen binnen heel Nederland en België. Klik hier voor kerstpakketten Apeldoorn en hier als u graag een kerstpakket Almelo wilt bestellen.

Bestel uw ideale kerstpakket voor de regio Zwolle

Contact opnemen

Heeft u vragen over de Zwolle kerstpakketten of heeft u advies nodig over de samenstellingen van uw kerstpakket? Neem dan direct contact op met onze helpdesk. U kunt nu direct contact opnemen per chat, mail of  telefoon. Onze collega’s staan van Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. Of bekijk hier het volledige kerstpakket overzicht.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om door jullie kerstpakketten in Zwolle te laten leveren?

Ja, dat is mogelijk! Zwolle is een regio waar onze kerstpakketten zéér populair zijn. Dagelijks bezorgen onze transportdiensten mooie pakketten bij de klanten in deze regio.

Waaruit bestaan Zwolle kerstpakketten?

Zwolle kerstpakketten zijn kerstpakketten die geleverd worden in de regio Zwolle en omstreken. De geschenken zijn in deze regio erg geliefd en worden hier dagelijks geleverd door onze chauffeurs.

Is het mogelijk om bij jullie achteraf te betalen?

Ja, u heeft de mogelijkheid om uw factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW . Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- incl. BTW lopen via een officiële bankgarantie. Indien van toepassing, neem dan contact op met onze helpdesk.

Is het mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen?

Bij Kerstpakketten idee kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen vanaf 100 stuks. Tijdens de brainstormsessie worden alle wensen genoteerd en vertaald naar een mooi geschenk. Wilt u liever naar onze showroom komen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op