Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Plaats: Breda
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
bestel uw kerstpakket in de gemeente breda

Keuze uit het gehele assortiment

De kerstpakketten in de regio Breda bestaan niet uit specifieke producten die met de stad Breda te maken hebben, maar u heeft bij kerstpakkettenidee.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 800 verschillende kerstpakketten. Onze kerstpakketten zijn in de regio Breda erg populair. Hierdoor wordt er veel in deze stad geleverd en zijn de leveringen automatisch ook sneller dan leveringen in andere steden.
Het assortiment van onze kerstpakketten is opgedeeld in verschillende thema’s, prijsklassen, artikelen en landen. Zo heeft kerstpakketten idee het grootste assortiment aan kerstpakketten gecreëerd, wat zeer goed in de smaak is gevallen in Breda. De kerstpakketten thema’s verschillen van kerstpakketten zonder alcohol tot bourgondische kerstpakketten. Ook kunt u ervoor kiezen om een Italiaans kerstpakket te kiezen. Dit pakket is gericht op de lekkerste gerechten en tradities uit Italië.

Leveringen in Breda

Vanwege de grote populariteit van de kerstpakketten in Breda, zijn de leveringen uiterst snel. Aan de leveringen in regio Breda zitten wel een aantal kosten verbonden. Orders met een orderwaarde beneden de €500,- betalen €34,95 aan transportkosten. Wanneer u een bestelling heeft boven de €500,- zijn er geen transportkosten aan de levering verbonden. Voor leveringen in België betaalt u ten alle tijden €54,- aan transportkosten.

Levering buiten Breda

Ook voor de regio's in de rest van Nederland kunt u geschenken bestellen. Met meer dan 800 cadeaus hebben wij bij kerstpakkettenidee verschillende plaatscategoriene zoals kerstpakketten Schagen, Eindhoben, Apeldoorn, Harderwijk en Kerstpakket Rotterdam.

Voor u op maat gemaakt

Kerstpakketten idee geeft u aan de hand van de maatwerk pagina de mogelijkheid om zelf uw perfecte kerstpakket samen te stellen. U kunt binnen maatwerk een combinatie van verschillende thema’s en artikelen. Op deze manier kunt u inspelen op de wensen van uw collega’s. Uw collega verdient natuurlijk een kerstpakket dat bij hem/haar past. Binnen de klantenkring in Breda is een maatwerk kerstpakket erg populair. Let op: aan de maatwerk kerstpakketten zit een minimale afzet van 100 stuks.

het kerstpakketten assortiment in de regio Breda

Meer weten?

Wanneer u niet voldoende informatie heeft over de inhoud van de kerstpakketten, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Het kiezen van het juiste kerstpakket voor uw werknemers kan zeer lastig zijn. Het dient namelijk een pakket te zijn waarmee u uw collega’s een stukje waardering geeft. De klantenservice helpt u graag met de zoektocht naar uw ideale kerstpakket. Ze staan op werkdagen van 9:00 – 17:00 voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zijn Breda kerstpakketten?

Kerstpakketten in de regio Breda zijn zéér populair. Hierdoor worden de kerstpakketten erg snel geleverd in Breda.

 

Wat zit er in de Breda kerstpakketten?

In de regio Breda heeft u de mogelijkheid om tussen ons hele assortiment van meer dan 800 kerstpakketten te kiezen. In de regio Breda kiezen bedrijven er geregeld voor om zelf een kerstpakket samen te stellen.

 

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Bij kerstpakkettenidee.nl bedraagt de minimale bestelhoeveelheid 5 stuks.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u kunt de factuur achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een waarde boven de €10.000,- incl. BTW lopen via een officiële bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op