Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Duurzame kerstpakketten collectie

Vindt hier uw duurzame kerstpakketten met Eco, MVO en Fairtrade karakter. Ruime keuze en direct online bestellen via onze webshop. De pakketten bestaan uit duurzame inhoud die geselecteerd is op MVO, Eco en Fairtrade kenmerken.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Duurzaam
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Mooie duurzame kerstpakketten online kiezen en bestellen

Duurzame kerstpakketten bestellen

Altijd al een duurzaam kerstpakket willen schenken aan uw personeel of relatie? Bekijk dan de collectie duurzame kerstpakketten van Kerstpakketten idee. Naast de standaard collectie bieden wij ook customize opties met betrekking tot het laten samenstellen van originele duurzame kerstpakketten. Kortom, de kerstpakket mogelijkheden zijn enorm. Uw wensen worden vertaald naar een maatwerk Fairtrade of Eco kerstpakket. Naast de inhoud wordt er tevens rekening gehouden met de verpakking en de wijze van transport.

Verse kerstpakketten

Verse kerstpakketten zijn tegenwoordig razend populair. De artikelen zijn in de meeste gevallen afkomstig van plaatselijke bedrijven. Kleine boerderijtjes gespecialiseerd in een bepaald gewas. Denk aan asperges, noten, vlees of vis. De artikelen zijn vacuüm verpakt en worden last minute bezorgd, zodat versheid gegarandeerd kan worden. De inhoud van de geschenken zijn duurzaam aangezien deze rechtstreeks van de fabrikant komen en ook onbewerkt zijn. De fabrikanten houden tijdens het productproces rekening met de waarden people, planet en profit, waardoor zij verantwoord bezig zijn met ondernemen.

Geen biologische producten? Geen duurzaam kerstpakket!

Vandaag de dag eten steeds meer mensen biologisch. Dit wil zeggen dat zij producten kopen die op een biologische en verantwoorde wijze geproduceerd worden en bovendien dus ook een biologisch keurmerk bevatten. Tevens bevatten ze geen ongezonde toevoegingen, bestrijdingsmiddelen en/of antibiotica. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de flora en fauna. Een mooi voorbeeld van biologische producten voor een duurzaam kerstpakket zijn onze wijnen uit de collectie wijncadeaus. De wijn die wij aanbieden is bereidt van biologisch geteelde druiven. Deze druiven zijn met aandacht en zorg voor het milieu geteeld. Hier is geen gebruik gemaakt van pesticiden. Kortom, we raden u zonder twijfel biologische producten aan om uw collega's een heerlijke en duurzame verrassing te bezorgen. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje in het biologisch kerstpakket assortiment. Schenkt u tevens kerstpakketten aan de jongere werknemers? Denk dan aan thema's als eerlijk of apart. Beide leuke thema's waarbinnen het duurzaamheids aspect terugkomt.

Duurzame verpakkingen

Een kerstpakket is niet duurzaam, indien er geen rekening wordt gehouden met de verpakking. Dus ook bij de keuze van de verpakking is tijd besteed aan de kenmerken van duurzaamheid. Deze dienen terug te komen in de materialen. Denk aan de tape, opvulmateriaal maar ook zeker de kerstpakketten doos.

Fair Trade uit Nederland

Ook kunt u bij ons fair trade producten kopen voor uw duurzaam kerstgeschenk. Fair trade houdt in dat de boeren beloond worden voor onder andere de ingrediënten die in de eindproducten komen. Neem nou Latijns-Amerikaanse boeren die cacao verbouwen. Door fairtrade krijgen ze eerlijke prijzen in verhouding tot de productiekosten. Tevens brengen de producten geen schade toe aan het milieu en de boeren kunnen in hun eigen bestaan voorzien.

In een verantwoord kerstpakket kunt u uit verschillende fair trade producten kiezen, zoals een Dopper-drinkfles of een fles Merlot wijn. Naast drankjes kunt u chocolade kopen van bijvoorbeeld Tony's Chocolonely. Dit Nederlandse bedrijf wil graag chocolade maken zonder kinderarbeid -of slavernij. In andere woorden, met onze fair trade producten helpt u niet alleen uw collega's aan een duurzaam kerstpakket, maar ook het milieu en producenten die dagelijks hard werken om dit alles realiseerbaar te maken.

Een duurzaam kerstpakket waarbij rekening is gehouden met MVO, Eco en Fairtrade.

Vragen inzake onze duurzame kerstpakketten?

Heeft u vragen over een van onze duurzame kerstpakketten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over duurzaamheid en kunnen u eventueel ook verder helpen met betrekking tot het laten samenstellen van duurzame kerstpakketten.

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar van 09:00 tot 17:00 via de telefoon, e-mail. social media en live-chat.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl