Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Biologisch
Sorteren op:
Collectie biologische kerstpakketten online bekijken en bestellen

Biologisch kerstpakket kopen?

Kerst is elk jaar weer een gezellige en speciale tijd, zo ook voor de werkgever en werknemer. Bij Kerstpakketten idee maken wij het echter nóg specialer door een collectie samen te stellen van biologische kerstpakketten. De werknemers zijn binnen elk bedrijf zeer belangrijk. Maak uw bedrijf belangrijk voor de werknemer door het overhandigen van een origineel biologisch kerstpakket en bedank hun voor de inzet, de motivatie en het geleverde werk.

De keuzevrijheid

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat werkgevers het belangrijk vinden om een bepaalde keuzevrijheid te hebben. Dit maakt het kerstpakket nóg persoonlijker en meer speciaal. Het 'ideale kerstpakket' is namelijk voor iedereen anders. Bij Kerstpakketten idee heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende thema's, bijvoorbeeld het thema Biologisch. Dit thema is ieder jaar weer razend populair, waardoor we hier ook dit jaar weer extra aandacht aan hebben gegeven.

Het duurzame en biologisch kerstpakket

De vraag naar biologische producten stijgt, zo ook de vraag naar biologische kerstpakketten. Er zijn veel werknemers die het belangrijk vinden dat de producten in een kerstpakket duurzaam, biologisch en fair trade zijn. Om volledig in deze vraag te kunnen voorzien, heeft Kerstpakketten idee een mooie collectie biologische kerstpakketten samengesteld. Kerstpakketten idee zoekt via de groothandels de beste biologische producten die bij lokale biologische boeren ingekocht worden. Door een bewuste keuze te maken voor dergelijke producten wordt er aan de hand van deze werkwijze een biologisch en duurzaam pakket samengesteld, bestaande uit biologische producten van de lokale boeren.

Wat zit er in een biologisch kerstpakket?

De biologische kerstpakketten moeten natuurlijk een verrassing blijven, maar om u een idee te geven, worden er een paar producten toegelicht. Het pakket bevat echte (h)eerlijke biologische jam, ambachtelijk biologisch brood, biologische frietjes en natuurlijk Tony's Chocolonenly chocola. Er zijn ook verschillende thema's binnen de biologische kerstpakketten. Denk hierbij aan verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Spaanse kerstpakketten of een kerstpakket met ecologisch thema. Heeft u echter biologische producten die u graag in het pakket voor uw werknemers wilt terugzien, neem dan contact met ons op door middel van het invullen van het contactformulier op de pagina 'maatwerk' bovenin het hoofdmenu? Doormiddel van maatwerk kunnen we in samenspraak een bijzonder mooi kerstpakket gaan samenstellen voor uw organisatie.

People en Planet staat centraal

Bij het kiezen van de biologische producten staan de peilers People en Planet centraal. Er wordt gekeken naar eerlijkheid, ecologie en dierwelzijn. De aanbieders van de biologische en duurzame producten dienen aangesloten te zijn bij keurmerken. Zo worden alleen de echte biologische en duurzame producten die aan alle eisen voldoen, gekozen voor het assembleren van originele biologische kerstpakketten voor zowel mannen als vrouwen.

Zelf een maatwerk biologisch kerstpakket laten samenstellen?

Het laten samenstellen van een maatwerk biologisch kerstpakket is bij Kerstpakketten idee mogelijk. Ga bovenin naar het kopje 'maatwerk' en vul het formulier zo compleet en specifiek mogelijk in. Op basis van deze informatie gaat ons team bestaande uit ervaren stylisten enkele mooie biologische kerstpakketten samenstellen. Deze worden digitaal gepresenteerd, waarna u feedback kunt geven.

De mooiste biologische kerstpakketten collectie op Kerstpakketten idee

Vragen en/of onduidelijkheden?

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden inzake onze biologische kerstpakketten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op