Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Uitgebreid assortiment met mooie ecologische kerstpakketten

Wat is een ecologisch kerstpakket?

Ecologie bestudeert de wisselwerking tussen tussen natuur en levensgemeenschappen. Een andere benadering van ecologie heeft betrekking op het menselijke gedrag met als doel een beter leefmilieu na te streven. Hieraan kleven in vele gevallen keurmerken, bijvoorbeeld het EKO-keurmerk. Ook Fair Trade kerstpakketten dragen hier een steentje aan bij. Toch liever iets anders kies dan bijvoorbeeld voor een alternatief of goed doel kerstpakket.

Bestel ecologische kerstpakketten online

Bekijk het aanbod pakketten en bestel deze eenvoudig en voordelig online. De ecologische kerstpakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en samenstellingen. Heeft u zelf een wensenlijstje en wilt u een eigen kerstpakket samenstellen, dan is dat ook mogelijk bij Kerstpakketten idee. Let wel, de minimum afname bedraagt 100 stuks. Vanaf dit aantal kunnen wij een maatwerk ecologisch kerstpakket voor u inpakken.

Kies bewust voor een ecologisch kerstpakket

Vragen of onduidelijkheden?

Onverhoopt enkele vragen of onduidelijkheden inzake onze collectie? Gebruik dan dan live-chat, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op met onze supportlijn. Onze medewerkers zijn tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur beschikbaar en zullen al uw vragen beantwoorden.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat houdt een ecologisch kerstpakket in?

Een ecologisch kerstpakket bevat één of meerdere producten die ecologisch zijn. Tegenwoordig staat ecologisch hoog in het vaandel in verband met duurzaamheid.

 

Hoeveel kerstpakketten heeft kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee heeft een ruim assortiment van minimaal 800 kerstpakketten, maak gebruik van onze handige filter om uw ideale kerstpakket te vinden.

 

Is het mogelijk om zelf kerstpakketten samen te stellen?

Ja! Via 'maatwerk' kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen of laten samenstellen met behulp van onze experts. Indien u uw eigen kerstpakket wilt samenstellen kunt u een afspraak maken bij één van onze drie fysieke locaties door Nederland. U krijgt hulp van onze experts met het samenstellen van uw kerstpakket.

 

Kan ik achteraf betalen?

Uiteraard, echter bij een orderbedrag van boven de €10.000,- incl. BTW dienen wij u te adviseren om contact op te nemen met de klantenservice middels een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op