Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Het alternatief kerstpakket

Bestel een alternatief kerstpakket online op Kerstpakkettenidee.nl. Ruime keuze en de allerbeste alternatieven worden overzichtelijk gepresenteerd in de webshop. Door het ruime aanbod vindt iedereen wel een mooi en alternatief kerstpakket in onze webwinkel.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Alternatief
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Verrassend alternatief kerstpakket voor mannen en vrouwen

Vind het alternatief kerstpakket online

Ieder jaar weer is het de kunst om met een mooi alternatief kerstpakket uit de hoek te komen. Voor veel bedrijven en HR-medewerkers is dit een hele opgave. Juist daar is Kerstpakketten idee goed in omdat ze een breed en groot assortiment kerstpakketten aanbieden. Voor de beeldvorming, we kunnen u mededelen dat ons assortiment ruim 825 kerstpakketten en eindejaarsgeschenken telt, opgedeeld in prijsklassen, kleur, thema, inhoud en non-food artikelen. Dat is dan ook de reden dat we ons het grootste bedrijf in alternatieve kerstpakketten mogen noemen. Naast de standaardpakketten hebben we ook een mooi aanbod mini kerstpakketten. Deze mini pakketten zijn verkrijgbaar vanaf €5,65.

Bent u op zoek naar een halal kerstpakket? Voor bedrijven die te maken hebben met meerdere godsdiensten is er namelijk ook een halal kerstpakket. Deze halal pakketten bevatten geen varkensvlees en alcohol en voldoen aan de halal richtlijnen.

Zelf een alternatief kerstpakket samenstellen

Als we denken aan alternatief, dan denken we aan termen zoals: origineel, uniek en nieuw. Stuk voor stuk begrippen die samenhangen met een mooi alternatief kerstpakket. Wat is er nu mooier om zelf een alternatief kerstpakket te laten samenstellen. Een soort van maatwerk kerstpakket geassembleerd naar eigen wens. Zelf samenstellen van een alternatief kerstpakket is mogelijk bij een minimum van 100 stuks. Bij interesse is het belangrijk om vooraf even telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Toch liever een mooi geschenk met biologische en duurzame producten? Zie dan ons overzicht van fairtrade kerstpakketten! Het doel van deze kerstpakketten is eerlijke handel en een eerlijke prijs voor producenten.

U kunt ook wachten tot het einde van het seizoen en een last-minute en interessante deal scoren. Kijk voor deze deals in de kerstpakketten aanbieding van Kerstpakketten idee. Daar worden top kwaliteit kerstpakketten tijdelijk tegen extra verlaagde prijs aangeboden!

Even iets heel anders....

Een traditioneel kerstpakket is al jaren enorm populair. Echter, het is in veel gevallen ook goed om een jaar te kiezen voor iets heel anders, denk aan een kerstkeuzecadeau waarbij de medewerkers op basis van een flexibel puntensysteem zelf hun alternatief kerstpakket kunnen kiezen. De keuze bestaat uit elektronica, eten en drinken, gadgets, dagjes weg, belevenissen, boeken of een donatie aan een goed doel. Kortom, de medewerker bepaalt geheel zelf wat hij kiest als kerstgeschenk.

Het kerstkeuzecadeau concept is bezig aan een opmars. Wij van Kerstpakketten idee zien dat bedrijven ieder jaar switchen van traditioneel naar het keuzeconcept en vise versa. Dit alles met als doel om ieder jaar verrassend en alternatief uit de hoek te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit concept alsmede de cadeaus waaruit de medewerkers kunnen kiezen? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorbeeld webshop aan. Hier zitten geen kosten aan verbonden en u ontvangt de informatie snel in uw mailbox.

Alternatieve kerstpakketten aanbod

Vragen over een alternatief kerstpakket?

De keuze is enorm en kan leiden tot vragen of onduidelijkheden. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met onze supportafdeling. Zij kunnen u helpen met al uw vragen inzake een leuk kerstpakket. Voor nu veel succes gewenst met uw zoektocht naar de het mooiste alternatieve kerstpakket van Nederland. Gat de voorkeur uit naar een nieuwjaarsreceptie, verras de medewerker dan met een mooi nieuwjaarsgeschenk van Kerstpakketten idee.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waar in de shop bestel ik alternatieve kerstpakketten?

Hiervoor klikt u in het hoofdmenu op de button 'kerstpakketten'. Vervolgens komt u terecht bij het volledige kerstpakketten aanbod van Kerstpakketten idee en kunt u links in de filter 'alternatief' aanvinken.

Is een combinatie van meerdere kerstpakketten mogelijk?

Ja, vanaf 100 stuks is het mogelijk om de kerstpakketten zelf samen te stellen en dus ook meerdere kerstpakketten te combineren. Ga voor deze optie naar de pagina Maatwerk en vul daar het formulier in met uw voorkeuren betreffende de kerstpakketten.

Hoe maak ik een afspraak voor een bezoek aan jullie showroom?

Op de pagina 'showroom' in ons hoofdmenu kunt u een aanvraagformulier invullen. Hierna zullen onze collega's contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Let wel op: deze optie is alleen beschikbaar bij bestellingen vanaf 100 stuks.

Wat houdt de kerstmarkt in?

Bij een minimum van 1000 medewerkers is het mogelijk om voor uw bedrijf een kerstmarkt te laten organiseren. Bij dit concept zorgt Kerstpakketten idee ervoor dat uw bedrijfsterrein voorzien wordt van zeer gezellig kerstkraampjes vol met cadeaus, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. De kerstmarkt zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw collega's. Interesse? Vul dan het aanvraagformulier in op de pagina 'kerstmarkt'.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op