Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Fair Trade Kerstpakketten aanbod

Op zoek naar de mooiste Fair Trade kerstpakketten van Nederland? Bekijk dan de mooiste collectie bestaande uit MVO, Duurzame en Fair Trade kerstpakketten op Kerstpakkettenidee.nl. Een eerlijke prijs voor de producten van de artikelen, dat is ook waar Kerstpakketten idee voor staat!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Fair Trade
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Thema Fair trade kerstpakketten aanbod online

Fair trade kerstpakket: duurzaam en eerlijk

Staat fair trade hoog bij u in het vaandel? Vindt u het ook zo belangrijk dat producten op een eerlijke manier verkregen worden en dat de boeren in de desbetreffende landen het loon krijgen dat zij verdienen? Vindt u het ook belangrijk dat de producten die u consumeert van goede oorsprong zijn? Wij bij Kerstpakketten idee hebben hier rekening mee gehouden door fair trade kerstpakketten samen te stellen met de groothandels. Eerlijke handel en eerlijke prijzen voor producenten in onder andere lagelonenlanden, dat is wat wij met onze collectie Fair Trade kerstpakketten als doel hebben. Tevens hebben wij een ruime collectie biologische kerstpakketten.

Wat is fair trade?

De letterlijke vertaling van fair trade is 'eerlijke handel'. Dit is ook overigens de essentie van fair trade. Fair trade helpt de boeren en arbeiders in de ontwikkelingslanden om het loon te krijgen dat zij verdienen voor het harde werken. Het loon in de ontwikkelingslanden is zo laag, dat het loon vaak niet genoeg is voor het onderhouden van een gezin. Dit terwijl de boeren en arbeiders erg hard werken voor de producten die wij in Nederland en andere landen consumeren en bijvoorbeeld in kerstpakketten doen. Het loon kunnen de arbeiders en boeren gebruiken om te investeren in een duurzame toekomst.

Wat zit er in de fair trade kerstpakketten?

In de fair trade kerstpakketten vindt u de lekkerste producten met de eerlijkste oorsprong. Kerstpakketten idee heeft in samenwerking met de importeurs hét fair trade kerstpakket samengesteld voor u en uw werknemers. De kerstpakketten voldoen aan alle keurmerken en eisen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de producten in de kerstpakketten eerlijk en volgens de Fair Trade normen verkregen zijn.

Keurmerk

Om aan het keurmerk van fair trade te kunnen voldoen, moeten alle partijen in het gehele proces voldoen aan de fair trade eisen. Keurmerken die aan de eisen voldoen zijn Max Havelaar, WFTO, Fair for Life, Naturland en Bio-Equitable. Kerstpakketten idee heeft samen met de groothandels gezocht naar de producten die onder de keurmerken vallen en zo hét pakket voor u weten samen te stellen. Deze pakketten zijn per definitie niet goedkoop, maar zijn wel erg populair bij bedrijven die verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt? Vinden uw werknemers het belangrijk dat het bedrijf MVO en duurzaam is? Dan past het Fair Trade kerstpakket bij u en uw medewerkers. Als wij duurzaam zeggen, denkt u natuurlijk aan groen. U kunt het maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen uw bedrijf doortrekken door deze kerst fair trade kerstpakketten te kopen. U steunt op uw manier de mens, milieu en natuur met de Fair Trade kerstpakketten van Kerstpakketten idee.

Fair trade producten

Heeft u fair trade producten die niet in de kerstpakketten zitten, maar die u wel graag in het pakket zou willen terugzien? Laat het ons weten, wij zullen er alles aan doen om de producten bij te voegen, zodat u hét ultieme originele fair trade kerstpakket voor u en uw werknemers kunt bestellen. Voor het toevoegen van deze artikelen geldt echter wel een minimum van 100 stuks. Met onze maatwerk mogelijkheden kunt u zelf een hip kerstpakket samenstellen.

Mooie collectie unieke fair trade kerstpakketten

Vragen over onze fair trade kerstpakketten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur of stuur een email naar service@kerstpakkettenidee.nl.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op