Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Goedkope kerstpakketten gezocht?

Bent u op zoek naar goedkope kerstpakketten met een origineel en leuk thema voor uw werknemers en/of zakenrelaties? Dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juiste adres voor goedkope kerstpakketten. Shop lekker vanuit uw luie stoel naar dat ene unieke en mooie goedkope kerstpakket en plaats de bestelling eenvoudig online via de webshop.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Goedkoop
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Goedkope Kerstpakketten overzicht

Voordelig, verrassend én voor een klein budget

Bedrijven of instellingen moeten weleens bezuinigen op extraatjes en personeelsvoorzieningen. Hierdoor daalt de medewerkerstevredenheid met als resultaat een daling in de arbeidsproductiviteit. Juist om deze reden is het voor een werkgever belangrijk om het personeel te motiveren en te stimuleren. Een beloning in de vorm van een goedkoop kerstpakket is daar een goede manier voor. Een complimentje of blijk van waardering aan het eind van het jaar wordt immers nog altijd erg gewaardeerd door werknemers. Uiteraard bepaalt de werkgever zelf wat het budget is voor een kerstpakket.

Wat betreft goedkope kerstpakketten heeft u de keuze uit een groot en veelzijdig aanbod. Onze goedkope pakketten zijn scherp geprijsd en zitten boordevol mooie en luxe items. Onder de €10,- is er zeker een leuk kerstpakket te vinden, zoals bierpakketten en chocolade kerstpakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelfs al een leuk kerstpakket online bestellen vanaf €5,50! Wij hanteren de laagste prijsgarantie, wat inhoudt dat u nergens elders goedkoper exact hetzelfde pakket kunt afnemen. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke, lage prijs. Of wacht de aanbieding kerstpakketten af en sla dan uw slag.

Een kerstpakket hoeft niet duur te zijn!

Als werkgever zijnde wilt u rond de kerstdagen graag uw waardering laten blijken aan de medewerkers en gaat u net zoals de andere bedrijven opzoek naar een kerstcadeau personeel. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u aan het eind van het jaar heel veel geld moet spenderen aan dure kerstpakketten. Wellicht heeft u aanzienlijk veel werknemers, waardoor de totaalsom van het aantal kerstpakketten boven uw budget komt, ook dan zijn goedkopere pakketten een geweldig idee. Een goedkoop kerstpakket is evenzo als duurdere kerstpakketten van goede kwaliteit. De attentiewaarde is in de meeste gevallen net zo hoog waardoor het vaak niet uitmaakt of u nu kiest voor een duur of een goedkoop kerstpakket. Een goedkoop kerstpakket bestaat net zo als een duurdere variant uit heerlijke lekkernijen, dranken en non-food kerstcadeaus. Het enige merkbare verschil is dat duurdere kerstpakketten een grotere omvang hebben. Maar dit betekent zeer zeker niet dat goedkope kerstpakketten een minder leuk gebaar zijn!

Goedgevuld goedkoop kerstpakket voor dames en heren

Meer informatie over goedkope kerstpakketten?

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod aan goedkope kerstpakketten. De kerstpakketten van Kerstpakketten idee zijn eenvoudig online te bestellen. We zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op het telefoonnummer +31 (0) 495 84 32 42. Mocht u liever een e-mail sturen, dan kan dat ook naar het e-mailadres: service@kerstpakkettenidee.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en tevens voorzien wij u graag van een advies inzake een goedkoop kerstpakket.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op