Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Thema / Kerstcadeau personeel

Leuk kerstcadeau voor personeel en werknemers

Wij begrijpen dat elk kerstcadeau een uniek verhaal vertelt, namelijk jouw verhaal. Daarom zetten wij ons in om jou te helpen bij het selecteren van kerstcadeaus die overeenkomen met de wensen van jullie organisatie, team en individuele werknemers. Bekijk het aanbod van de door ons geselecteerde leuke kerstcadeaus en verras het personeel en de medewerkers met een prachtig geschenk aan. Scroll op je gemak door het assortiment en doe leuke inspiratie en ideeen op voor 2024.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Kerstcadeau personeel
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een mooi en luxe kerstcadeau voor het personeel online bestellen

Het belang van kerstcadeaus voor personeel

Het uitkiezen van het juiste kerstcadeau voor jouw personeel gaat veel verder dan het overhandigen van een standaard pakket aan het einde van het jaar. Het is een grote kans om oprechte waardering en erkenning te tonen, iets wat een diepgaande invloed kan hebben op de motivatie en het welzijn van jouw teamleden. Wij begrijpen dat elk kerstgeschenk een reflectie is van de waardering die een bedrijf heeft voor zijn personeel. Daarom leggen we de nadruk op persoonlijke kerstcadeaus die niet alleen vreugde brengen, maar ook een boodschap van dankbaarheid en erkenning overbrengen. Een goed doordacht kerstcadeau kan wonderen doen voor de bedrijfscultuur. Het versterkt de band tussen werknemers en management, bouwt aan een gevoel van gemeenschap en verhoogt de algehele tevredenheid en loyaliteit binnen het bedrijf. Deze positieve effecten resulteren op hun beurt weer in verhoogde productiviteit en een lager personeelsverloop.

Het gaat dus niet alleen om het cadeau zelf, maar ook om de betekenis erachter: een blijk van waardering voor het harde werk en de inzet gedurende het hele jaar. Wij nemen de taak serieus en werken nauw samen met jou om het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel samen te stellen. Als het nu gaat om unieke, op maat gemaakte items die aansluiten bij de interesses van jouw team, duurzame gifts die passen bij de waarden van jouw bedrijf of luxe items die een gevoel van exclusiviteit en waardering uitstralen, ons doel is om je te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring. Laten we samen ervoor zorgen dat jouw kerstgeschenken in 2024 echt matchen met jouw team, hun inzet erkennen en bijdragen aan een positieve en motiverende bedrijfscultuur.

Hoe kies je het perfecte kerstcadeau?

Het kiezen van het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel vereist een zorgvuldige afweging van diverse factoren, waarbij diversiteit, duurzaamheid en een persoonlijke touch centraal staan. Wij realiseren ons dat elk teamlid uniek is, met eigen interesses en waarden. Daarom adviseren we om rekening te houden met de veelzijdigheid binnen jouw team. Dit betekent niet alleen het selecteren van cadeaus die een breed scala aan smaken bedienen, maar ook het erkennen van de individuele bijdragen van elk personeelslid.

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de keuze voor leuke kerstcadeaus. Een duurzaam kerstcadeau voor personeel laat zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan het milieu en verantwoord ondernemen. Wanneer het gaat om eco-vriendelijke producten, items die de lokale economie ondersteunen of geschenken die lang meegaan en niet bijdragen aan de wegwerpcultuur, duurzame cadeaus resoneren op een dieper niveau met ontvangers.

Daarnaast is het toevoegen van een persoonlijke touch wat een leuk kerstcadeau transformeert in een onvergetelijk gebaar, hier heb je wel kerstcadeau ideeen voor het personeel nodig. Gepersonaliseerde geschenken – of dat nu een luxe kerstcadeau voor personeel is met hun naam erop of een zorgvuldig uitgekozen personeel kado dat aansluit bij hun hobby’s of interesses – tonen aan dat je echt aandacht hebt besteed aan wat hen speciaal maakt.

Wij ondersteunen je graag bij het navigeren door de overwegingen. Ons aanbod varieert van luxe gepersonaliseerde items tot unieke, bijzondere geschenken die gegarandeerd een glimlach op de gezichten van jouw team toveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw kerstcadeau dit jaar in 2024 echt betekenisvol en memorabel zijn.

Originele kerstcadeau ideeën voor personeel

Op zoek naar dat ene originele kerstcadeau voor jouw personeel dat écht indruk maakt? Wij transformeren standaard cadeaus in unieke ervaringen die lang na de feestdagen nog gespreksstof bieden. Wij geloven dat elk kerstcadeau, van een persoonlijk relatiegeschenk tot een exclusief wijn geschenk, een verhaal vertelt over jouw waardering voor het team.

Denk buiten de gebruikelijke kaders met gepersonaliseerde en luxe geschenkopties die niet alleen er mooi uitzien, maar ook het hart verwarmen. Van high-end technologische gadgets die inspelen op de laatste trends, tot op maat gemaakte luxe schrijfwaren die elke dag gebruikt kunnen worden; elk item wordt zorgvuldig geselecteerd om jouw unieke bedrijfscultuur te weerspiegelen en de individualiteit van jouw personeel te vieren. De collectie bestaat uit zowel goedkope kerstpakketten als dure luxe geschenkpakketten. 

Voor de wijnliefhebbers onder ons bieden wij bijzondere wijn geschenken, zorgvuldig samengesteld door onze sommeliers. Deze kunnen variëren van exclusieve single vineyard wijnen tot een verfijnde selectie biologische wijnen, elk met hun eigen verhaal dat past bij de geest van jouw bedrijf en het seizoen.

Maar waarom stoppen bij traditionele cadeaus?

Bekijk onze creatieve en unieke cadeau-ideeën zoals ervaringspakketten: van een dag bij een topchef in de keuken, tot een ontspannen wellness weekend of zelfs een avontuurlijke outdoor ervaring. Deze bijzondere kerstcadeaus voor personeel bieden niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar versterken ook de band binnen jouw team door gedeelde herinneringen te creëren. Deze kerstcadeaus kun je inzetten als zijnde een nieuwjaarsgeschenk.

Ten slotte voor degenen die echt iets speciaals zoeken, hebben we onze maatwerk service. Hierbij worden kerstcadeaus gebaseerd op de persoonlijkheden, interesses en de behoeften van jouw teamleden. Wanneer het gaat om een handgemaakt item of een pakket samengesteld rond een hobby of passie, wij zorgen ervoor dat jouw geschenk zo uniek is als jouw team.

Wij staan klaar om je te helpen het perfecte kerstcadeau te vinden dat echt past bij jouw personeel. Laat ons jouw partner zijn in het creëren van die speciale momenten deze kerst, met kerstcadeaus die even origineel en bijzonder zijn als de mensen die ze ontvangen.

Goed voor de planeet en jouw team

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaamheid, is het kiezen van een duurzaam kerstcadeau voor jouw personeel een krachtige manier om zowel jouw waardering te tonen als jouw inzet voor de planeet. Wij zijn ook gepassioneerd door het aanbieden van greengifts die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook een blijvende indruk achterlaten op jouw team.

Een duurzaam kerstcadeau gaat verder dan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het draagt bij aan een groter bewustzijn en inspireert anderen om ook milieubewuste keuzes te maken. Als het gaat om herbruikbare koffiebekers die plastic afval verminderen, ecologisch verantwoorde kleding die de boodschap van duurzaamheid uitdraagt of biologische lekkernijen die steunen op verantwoorde landbouwpraktijken, elk cadeau vertelt een verhaal van zorg en verantwoordelijkheid.

Bij ons vind je een breed scala aan opties die perfect aansluiten bij jouw wensen voor duurzame cadeaus. Van producten gemaakt van gerecycled materiaal tot items die bijdragen aan sociale ondernemingen, wij bieden oplossingen die zowel goed zijn voor de planeet als motiverend werken voor jouw team. Het is onze missie om je te helpen bij het selecteren van geschenken die niet alleen vreugde brengen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld.

Kies dit jaar voor een kerstgeschenk dat goed past bij de waarden van jouw bedrijf en jouw teamleden. Laten we samen het verschil maken met duurzame kerstcadeaus die laten zien dat goede zaken en goede daden hand in hand gaan.

Veel gestelde vragen

Als de feestdagen naderen, beginnen veel bedrijven met de voorbereidingen voor het perfecte kerstcadeau voor hun personeel. De vragen stapelen zich op: Wat is toegestaan, wat wordt gewaardeerd, en hoe zit het met de fiscale regels? Bij Kerstpakketten Idee helpen we je graag deze vragen te beantwoorden, zodat je dit seizoen met gemak het ideale geschenk kiest.

Wat is een duurzaam kerstcadeau?

Een duurzaam kerstpakket bevat producten met een minimale impact op het milieu, vaak lokaal geproduceerd of gemaakt van herbruikbare of recyclebare materialen. Het kiezen van een duurzaam pakket toont niet alleen jouw betrokkenheid bij het milieu, maar inspireert ook anderen om bewuster te leven.

Wat zijn de meest gegeven kerstcadeaus?

Traditionele geschenken zoals wijnpakketten, chocolade, en gepersonaliseerde kantoorartikelen blijven populair. Maar steeds vaker kiezen bedrijven voor ervaringen, zoals wellnessdagen of culinaire workshops, om hun team echt iets unieks te bieden.

Kunnen jullie kerstpakketten leveren op meerdere locaties voor bedrijven met meerdere vestigingen? 

Zeker! Bij Kerstpakkettenidee kunnen we kerstpakketten leveren op meerdere locaties, zelfs voor bedrijven met meerdere vestigingen. We begrijpen dat veel bedrijven verspreid zijn over verschillende locaties en streven ernaar om een naadloze en efficiënte levering te bieden, waar jouw vestigingen zich ook bevinden. Ons ervaren logistieke team staat klaar om jouw kerstpakketten op tijd en op de juiste plaats te bezorgen, zodat al jouw medewerkers kunnen genieten van een feestelijke verrassing, ongeacht waar ze zich bevinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze leveringsmogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties. 

Hebben jullie ervaring met het bedienen van bedrijven in mijn specifieke branche of sector?

Ja, we hebben ervaring met het bedienen van bedrijven in diverse sectoren. Onze kerstpakketten zijn ontworpen om aan de behoeften en verwachtingen van verschillende soorten bedrijven te voldoen.

Maatwerk kerstcadeaus voor een persoonlijke touch

In een tijd waar elk detail telt, verheffen wij het geven van kerstcadeaus tot een kunstvorm met onze op maat gemaakte en gepersonaliseerde cadeaus. We begrijpen dat teamleden niet altijd gelijk zijn, omarmen we de diversiteit binnen jouw personeel door het aanbieden van echt originele kerstcadeau-ideeën die weerspiegelen hoeveel je om hen geeft.

Wanneer je opzoek bent naar iets unieks, zoals een handgemaakt sieraad met een persoonlijke boodschap of iets praktischers zoals een kantooraccessoire met een twist die het dagelijks leven van jouw medewerkers verrijkt, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Onze maatwerk oplossingen bieden eindeloze mogelijkheden om elk kerstcadeau voor je personeel net zo uniek te maken als de mensen die ze ontvangen. 

Van de initiële conceptfase tot het einde van de levering, ons proces is ontworpen om jouw ideeën om te zetten in realiteit, met een persoonlijke touch die het verschil maakt. Denk aan een gepersonaliseerde ervaring die verder gaat dan het cadeau zelf – een ervaring die laat zien dat je echt nagedacht hebt over wat jouw team speciaal maakt.

Een leuk kerstcadeau personeel kiezen wordt een naadloos proces met Kerstpakketten Idee. Door te kiezen voor maatwerk en gepersonaliseerde geschenken, toon je niet alleen jouw waardering op een dieper niveau, maar versterkt ook de banden binnen het team. Laat dit jaar jouw kerstgeschenken een verlengstuk zijn van het bedrijfsidentiteit en de individuele persoonlijkheden binnen jouw geweldige team.

Kerstcadeaus en zakelijke relaties

In de zakelijke wereld zijn kerstcadeaus meer dan slechts een attentie; ze zijn een uiting van waardering en een middel om relaties te versterken. Het is van belang dat het selecteren van het juiste cadeau zowel de waarden van jouw bedrijf weerspiegelt als de relatie met jouw klanten en partners benadrukt.  

Als het gaat om een elegant bureauaccessoire dat dagelijks gebruikt kan worden of om mini kerstgeschenkjes voor klanten die een glimlach op het gezicht toveren, elk geschenk moet zorgvuldig worden overwogen. Het gaat erom een blijvende indruk achter te laten, een die de ontvanger herinnert aan jouw bedrijf en de zorg die je in de relatie steekt.

Wij bieden een scala aan opties die variëren van luxe relatiegeschenken tot praktische, doch stijlvolle items die zeker gewaardeerd zullen worden. Met een focus op kwaliteit en uniciteit, kunnen onze kerstgeschenken worden gepersonaliseerd om ze nog specialer te maken.Wanneer kies je voor een gepersonaliseerde pen, een stijlvolle agenda of een exclusieve fles wijn, het is de gedachte die telt en de boodschap die het overbrengt.

Vind het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel

Het vinden van het perfecte kerstcadeau voor het personeel is een mooie kans om dankbaarheid en waardering te tonen. Wij hebben alles in huis om je te ondersteunen bij deze missie. Als je op zoek bent naar iets unieks, zoals originele kerstpakketten die speciaal voor jouw team zijn samengesteld of iets meer traditioneels met een persoonlijke twist, wij zijn hier om je te begeleiden naar het ideale cadeau.

Onthoud dat het geven van een kerstcadeau aan jouw personeel en collega's meer is dan een jaarlijkse verplichting; het is een uiting van jouw waardering voor hun harde werk en toewijding gedurende het hele jaar. Laat ons je helpen om deze kerst extra speciaal te maken met een zorgvuldig uitgekozen kerstcadeau dat echt bij je team past.

Exclusieve kerstcadeaus voor het werknemers en relaties met lekkernijen en een glaasje appeldrank

Vragen of meer informatie gewenst?

Heb je een vraag over een specifiek kerstcadeau, neem dan op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact met ons op. Dit kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar service@kerstpakkettenidee.nl of bel naar 0495 84 32 42. Tevens zijn wij bereikbaar via onze socials. Wij helpen jou graag verder bij vragen en staan paraat voor het geven van een gedegen advies met betrekking tot het kiezen van het perfecte kerstcadeau voor het personeel.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie