Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Thema / Kerstcadeau personeel

Een mooi kerstcadeau voor personeel

De mooiste kerstcadeau's voor het personeel vindt u bij Kerstpakketten idee. Een ruim scala aan kerstcadeau's boordevol lekkers, aangevuld met non-food artikelen zoals bijvoorbeeld bbq-sets, grillplaten, reiskoffers, kaarsensets en nog veel meer. Gebruik de filters aan de linkerzijde en navigeer eenvoudig naar het gewenste kerstcadeau.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Kerstcadeau personeel
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een mooi en luxe kerstcadeau voor het personeel

Een kerstcadeau voor mannen en vrouwen

Kerst is een speciale tijd, vol met gezelligheid samen met vrienden en familie. Kerst creëert elk jaar weer een bepaalde sfeer, die elders in het jaar niet herkenbaar is. Alles en iedereen staat met kerst even kort in verbinding. Kerstpakketten idee wil kerst nóg specialer maken voor u, uw familie, vrienden, familie, werknemers of zakelijke relaties. Laat uw vrienden, familie, werknemers of zakelijke relaties tijdens kerst lekker genieten van dat ene mooie kerstcadeau dat u kunt vinden via de webshop van Kerstpakketten idee. Bij de gezelligste tijd van het jaar horen natuurlijk cadeaus! U kunt bij ons terecht voor al uw feestpakketten voor het personeel. Zo gaat u met een goed gevoel het nieuwe jaar in. De collectie bestaat uit zowel goedkope kerstpakketten als dure luxe geschenkpakketten.

Een origineel kerstcadeau voor de werknemer

Een origineel kerstcadeau kan een goedgevuld kerstpakket zijn, maar kan ook een kadobon zijn voor het welbekende Eigen Keuzeconcept, waarbij de medewerkers zelf een mooi kerstcadeau kunnen uitkiezen. Kortom, er zijn tal van originele mogelijkheden voor allerlei budgetten om het personeel in het zonnetje te zetten voor de geleverde diensten. Kies het kerstcadeau bewust en niet wat u als werkgever leuk vindt. Het draait immers om het personeel wat hierin centraal staat.

Kerstcadeau voor de zakelijke relatie

Wilt u uw medewerkers, klanten en/of leveranciers bedanken voor een jaar vol productiviteit en voor een fijne samenwerking? Of wilt u de band met uw medewerkers, klanten of leveranciers versterken? Met het geven van een mini kerstpakket of cadeau kunt u veel betekenen voor de ontvanger. U laat door middel van het cadeau weten dat u aan uw zakelijke relatie denkt. Maak van uw zakelijke relatie een duurzame zakelijke relatie, met de kerstcadeaus van Kerstpakketten idee. Daarbij kan een kerstcadeau uitstekend dienen als reclameboodschap of om de naamsbekendheid en imago van het bedrijf te vergroten. Wij bieden u de mogelijkheid om uw visie, missie of uw bedrijfslogo op de cadeaus te printen, zodat u op een originele manier onder de aandacht kunt komen. Zoekt u liever een kerstpakket of relatiegeschenk voor uw zakelijke relatie? Kerstpakketten idee voorziet u in al uw wensen, bekijk de kerstpakketten en relatiegeschenken gemakkelijk online in de webwinkel.

Kerstcadeau online bestellen?

Via Kerstpakketten idee kunt u een groot scala aan kerstcadeaus kopen. Deze kerstcadeaus voor het personeel kunt u ook inzetten als zijnde een nieuwjaarsgeschenk. Deze pakketten kunnen dan overhandigs worden op bijvoorbeeld de nieuwjaarsborrel van het bedrijf. Laat weten dat u aan ze denkt met een simpel cadeau. Wees origineel en kies iets wat u in de voorgaande jaren niet overhandigd heeft. De bestelling kan eenvoudig online geplaatst worden, waarna de medewerkers van Kerstpakketten idee de order met de grootste zorg in behandeling nemen.

Exclusieve kerstcadeaus voor medewerkers en zakenrelaties

Vragen over een kerstcadeau voor het personeel?

Heeft u een vraag of wenst u advies, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u geheel kosteloos en beantwoorden al uw vragen.

Wij wensen u veel succes bij de zoektocht naar dat ene mooie kerstcadeau voor het personeel!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op