Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Mini kerstpakket met hoge attentiewaarde

Shop een mooi mini kerstpakket online bij Kerstpakketten idee. Het adres waar Nederland zijn of haar mini kerstpakketten online besteld. Kijk op het gemak rond en bestel voordelig online. De mini collectie is al verkrijgbaar vanaf ongeveer zes euro per pakket. Wees en snel bij want wij kunnen leveren zolang de voorraad strekt.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Mini
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een mini kerstpakket met hoge attentiewaarde

Goedgevulde mini kerstpakketten

De mini kerstpakketten zijn verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en prijzen. Een mini kerstpakket is al verkrijgbaar vanaf €5,65. De geschenken variëren van inhoud. Denk aan een wijnkoker met daarin een heerlijke Franse wijn tot aan een doosje ambachtelijke Belgische bonbons. Alles is mogelijk bij Kerstpakketten idee, de mooiste kerstpakketten collectie van ons land.

Ieder jaar weer populair

Een mini kerstpakket wordt ook veelvuldig besteld bij een traditioneel kerstpakket. Zie het als een soort van siteorder. De werkgever kan op deze manier twee kerstpakketten overhandigen, te noemen een grote doos vol met lekkers en een mini kerstpakketje in de vorm van een fantastische wijn uit de mooiste wijnstreken van Italië of Frankrijk. Dit alles is mogelijk bij ons kerstpakketten bedrijf. Toch liever iets ander, bekijk dan ook zeker een Makro kerstpakket.

Een mini kerstpakket met een grote verrassing

De mini kerstpakketjes hebben stuk voor stuk een hoge attentiewaarde en zijn verpakt in de mooiste doosjes, mandjes of kokers. De geschenkjes zijn geschikt als kerst relatiegeschenk voor zakenpartners maar ook als kerstpakket voor het personeel. Het ludieke verrassingselement is bij ieder mini kerstpakket verschillend en hangt af van het thema. Kortom, met de keuze voor Kerstpakketten idee zit u altijd goed! Wilt u uw personeel extra belonen, dan is er ook een collectie kerstpakketten XL gevuld.

Betalen en laten leveren

Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de bestelling in gang gaan zetten. Selecteer het aantal gewenste mini kerstpakketten en plaats ze in de winkelwagen. Tijdens het betalen kunt u kiezen voor 'achteraf betalen'. Deze betaalmethode wordt exclusief aangeboden op Kerstpakkettenidee.nl en hiermee betaalt u de kerstpakketten op rekening na aflevering van de order. Tevens kunt u een gewenste leverdatum kiezen. Let wel: Hou minimaal 4 werkdagen tussen de leverdatum en de datum van uitreiking. Dit in verband met externe omstandigheden die kunnen zorgen voor complicaties in de uitlevering van de mini kerstpakketjes.

Mini kerstgeschenken voor personeel en partners

Vragen of onduidelijkheden?

Tijdens de zoektocht naar dat ene mooie mini kerstpakket kan het onverhoopt voorkomen dat er onduidelijkheden of vragen zijn. Schroom niet en neem direct contact op met onze supportafdeling. Zij kunnen u verder helpen zodat u een geschikt mini kerstpakket vindt.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op