Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Ludieke
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Een fraai en ludiek kerstpakket voor mannen en vrouwen

Kerstpakketten speciaal voor uw werknemers

Wanneer u werknemers het hele jaar hard hebben gewerkt, wilt u ze aan het einde van het jaar natuurlijk belonen. Wanneer werknemers beloont worden, zal dit positief werken op de binding tussen het bedrijf en de werknemers. En wanneer kunt u nou u werknemers beter belonen dan in de warme en gezellige periode rondom Kerstmis? Wanneer u opzoek gaat naar ludieke kerstpakketten, kan dit een hele opgave zijn. U wilt natuurlijk hét perfecte kerstpakket voor uw werknemers en dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt uit de meest ludieke kerstpakketten van ons ruim 800 tellende kerstpakketten assortiment.

Waar moeten ludieke kerstpakketten aan voldoen

Deze kerstpakketten hebben een aantal eisen waar ze aan moeten voldoen, want ze moeten natuurlijk zo ludiek mogelijk zijn! Ludieke kerstpakketten zijn opvallend en spraakmakend, maar wel op een positieve manier. Door deze leuke kerstpakketten kunt u er zeker van zijn dat u een lach kunt toveren op het gezicht van uw werknemers. Deze kerstpakketten hebben een leuke of grappige inhoud, een spraakmakend kleurtje of een persoonlijke ludieke tekst. Denk bijvoorbeeld eens aan een kerstpakket met dartsbord en bier. Sportiviteit gecombineerd met bier! Meer ludiek kan niet toch? Een kerstpakket is natuurlijk altijd leuk om te geven. Met de talloze mogelijkheden die de kerstpakketten tegenwoordig hebben, is het altijd weer een uitdaging om uw personeel te kunnen verrassen. Echter wanneer u de kerstgedachte dicht bij u draagt, zal dit zeker goed komen! Het is tenslotte een blijk van waardering naar uw personeel. Heeft u weekendkrachten of medewerkers onder de 18 jaar, kies dan voor een kerstpakket voor de jeugd. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor de jeugdige medewerkers en bevatten uiteraard geen alcohol.

Tal van mogelijkheden 

Door de sterke toename bij de vraag naar feestpakketten zijn er sinds de laatste jaren tal van bedrijven bijgekomen die kerstpakketten aanbieden. Wij bieden u de mogelijkheid om ludieke kerstpakketten helemaal naar eigen wens samen te kunnen stellen. Zo kunt u als werkgever uw eigen kerstpakket samenstellen, zodat u overtuigt bent dat het aan al uw behoefte en wensen voldoet! Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van originele ideeën bij kerstpakketten. Tegenwoordig wordt er rekening gehouden met de vele trends die er spelen, wat jaarlijks resulteert in veel verschillende thema pakketten. Zo zijn er bijvoorbeeld Spaanse, Italiaans, Wellness of BBQ kerstpakketten! Bij deze kerstpakketten is het immers ook mogelijk om er een ludiek tintje aan te geven, zodat u kerstpakket zeker spraakmakend zal zijn op de werkvloer.

Bekijk het ludieke kerstpakketten assortiment online

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over ludieke kerstpakketten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts! Zij zitten dagelijks voor u klaar tussen 9.00 en 17.00. Door de jaren lange kennis en ervaring kunnen zij u optimaal van dienst zijn bij de keuze tussen verschillende kerstpakketten. Wij wensen u alvast een geslaagde Kerstmis toe en uiteraard veel plezier tijdens het shopppen in onze kerstpakkettenwinkel!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op