Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Jeugd kerstpakketten voor de jonge werknemers

Nederland is rijk aan jonge werknemers. Denk maar eens aan de bele studenten die buiten school nog even lekker bijverdienen. Natuurlijk verdienen deze werknemers ook een mooi kerstpakket. Kijk dus snel in ons assortiment om te komen tot het perfecte jongere kerstpakket!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Jeugd
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Jongeren kerstpakketten vol met lekkernijen en leuke non-food items

Waar rekening mee te houden bij jeugd kerstpakketten

Het eerste waar u rekening mee moet houden is de leeftijd. Veel kerstpakketten bevatten bier of wijn. Wanneer de ontvanger onder de 18 jaar is, mag dit natuurlijk niet. Onder de 18 is alcohol verboden. Geen stress! Kerstpakketten idee heeft hierover nagedacht, en daarom hebben we ook dit jaar weer een ruim aanbod van kerstpakketten zonder alcohol. Deze zitten vol met lekkere etenswaar zoals chocolade. Hierdoor is er genoeg keuze voor de jongere onder de 18. Natuurlijk houdt deze jeugdige groep wel van activiteiten. Hiervoor zijn er ook leuke kerstpakketten bijvoorbeeld een bioscoopbon, dit zijn geschenken die een evengoed een hip karakter hebben. Zo kunnen de jeugd fijn na hun werk 's avonds nog even naar de bioscoop. Het is ook een slim plan om uw jongere werknemers een duwtje in de goede richting te geven. Het is natuurlijk nooit verkeerd om fair trade of duurzame kerstpakketten te geven. Wanneer mensen hier op jongere leeftijd mee in aanraking komen, kan dit ervoor zorgen dat ze deze artikelen vaker zullen nemen. Wilt u er helemaal zeker van zijn dat uw geschenk bevalt bij de  jeugd van uw bedrijf? Kijk dan eens naar het eigen keuze pakket of onze ludieke kerstpakketten collectie. Bij het eigen keuze pakket schenkt u een mooie giftbox met een giftcard. Met deze giftcard kunnen ze op een webshop, die is gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf, kiezen uit meer dan 800 cadeaus. Deze cadeaus rijken van belevenissen tot elektronica en boeken. Voor ieder wat wils dus!

Ruime keuze thema pakketten

Kerstpakketten idee is rijk aan verschillende thema kerstpakketten. Het is soms lastig om aan de wensen van uw jeugdige werknemers te voldoen. Daarom kunt u een keer een kijkje nemen bij onze andere landen kerstpakketten, zoals Spaans, Italiaans, Mexicaan, Belgisch of Nederlandse. Deze zijn allemaal goed gewaardeerd en altijd een feest om te geven en om te ontvangen. Door deze kerstpakketten kunnen uw jongere werknemers kennis maken met de delicatessen uit verschillende landen. Laat ze eens een lekkere paella of een heerlijke pasta op tafel toveren. Of liever een avondje op de bank met heerlijke Belgische chocolade? Alles is mogelijk bij Kerstpakketten idee. Heeft u veel personeel die graag van een stedentrip houden, kies dan voor een op reis kerstpakket. Deze reis geschenken bevatten onder andere reiskoffers of handige gadgets voor tijdens de reis of vlucht.

Jeugd kerstpakketten aanbod online

Jongere kerstpakketten zoals u dat wil!

Wanneer u veel jeugd bij u heeft werken, kunt u ook kerstpakketten op maat laten maken bij een afname van minimaal 100 stuks. Wanneer u uw wensen doorgeeft aan onze stylisten, gaan zij er direct voor u mee aan de slag. Binnen enkele dagen ontvangt u een foto van het kerstpakket bij de offerte. Wanneer u dan nog aanpassingen wilt maken, is dit natuurlijk mogelijk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op