Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Samenstelling op reis kerstpakketten

Een aanbod met kerstpakken met het thema 'op reis'. Deze kerstpakketten vormen de basis aan de hand van artikelen die zijn te gebruiken op reis of wanneer u onderweg bent. Ieder jaar zien we dat thema kerstpakketten weer immens populair zijn, en daar kunnen de op reis pakketten niet bij ontbreken. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig via de webshop.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Op reis
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De beste reis kerstpakketten met tas of koffer

Echte op reis kerstpakketten 

De op reis kerstpakketten kenmerken zich door de artikelen die te gebruiken zijn wanneer u op reis gaat en zijn daardoor een kerstpakket met luxe thema. Van rugzakken, tot aan reiskoffers, tot aan trolleys. Tegenwoordig is travelling erg popualir, al is het met de trein van stad tot stad, tot met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Daarom zijn de op reis kerstpakketten steeds populairder vanwege de bruikbare producten. Indien u twijfelt tussen een aantal op reis kerstpakketten, kunt u altijd de vergelijker gebruiken. Door middel van deze vergelijker kunt u de kerstpakketten naast elkaar zetten en zo uw favoriete kerstpakket uitkiezen op Kerstpakketten idee.

Maatwerk op reis kerstpakketten laten samenstellen

Toch niet gevonden waarnaar u opzoek was? Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw kerstpakket zelf samen te laten stellen bij een minimale afname van 100 stuks, denk bijvoorbeeld aan sportieve pakketten waarmee u uw personeel een zetje in de rug geeft om iets aan sport te gaan doen in het nieuwe jaar. Zo kunt u artikelen uit verschillende op reis kerstpakketten combineren, om zo tot u perfect op reis kerstpakket te kopen. Geef uw voorkeuren door aan onze stylisten, en na enkele dagen worden de samengestelde pakketten gefotografeerd en in een offerte naar u toegezonden. Uiteraard kunnen deze pakketten hierna nog gewijzigd worden. Bij deze optie is het tevens mogelijk om een mini kerstpakket te laten samenstellen, denk hierbij aan een leuk relatiegeschenk voor de partijen waarmee u al jaren goed samenwerkt.

Maak een onvergetelijke reis met dit mooie reis kerstpakket

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze op reis kerstpakketten, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zijn helpen u met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete op reis kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op