Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Sportieve kerstpakketten assortiment

Wilt u uw collega’s motiveren om het volgende jaar gezond en fanatiek te beginnen? Dan bent u op deze pagina helemaal op de juiste plek! De sportieve kerstpakketten maken het u en uw collega’s makkelijker om een sportieve levensstijl te gaan hanteren. Het kerstpakket bevat vele producten en gadgets die het u makkelijker maken om gezond het nieuwe jaar in te gaan.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Sportieve
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Goede voornemens met de sportieve kerstpakketten

Een sportieve levensstijl

Wilt u ervoor zorgen dat uw collega’s beter in hun vel zitten en met meer energie naar het werk komen? Dan is dit de kans om uw collega’s te helpen met een gezonde levensstijl te hanteren. Het is voor u en uw collega’s van belang dat u naast het werk ook voldoende beweging hebt. Uw collega’s worden meer gemotiveerd als ze voor het sporten de juiste producten en gadgets in huis hebben. De artikelen in de sportieve kerstpakketten zijn te gebruiken voor alle sporten. Het zijn veelal producten die u gebruikt tijdens het sporten. Deze producten motiveren mensen om eerder te gaan sporten en zo de levensstijl te verbeteren. Bovendien beschikken onze kerstpakketten over de beste gadgets die passen bij een gezonde en bewuste levensstijl. Toch liever wat algemenere pakketten? Bekijk dan de collectie: kerstpakketten mannen.

De producten van een sportief kerstpakket

Een sportief kerstpakket helpt u bij uw motivatie om een gezonde en actieve levensstijl te hanteren en vast te houden. De producten maken het makkelijker om naar de sportschool te gaan of op een andere locatie uw sport te beoefenen. Denk hierbij aan een Bidon en een sporthandoek die u vanzelfsprekend nodig heeft in de sportschool. Wanneer u gaat hardlopen, heeft u een horloge nodig die precies meet hoelang u bezig bent. Op deze manier kunt u zien wat uw vooruitgang is. Bovendien bevatten de kerstpakketten ook kleding om te sporten. Denk hierbij aan thermokleding om uw lichaamswarmte vast te houden. Om al deze artikelen mee te nemen naar uw sport, bevatten de pakketten een ideale sporttas om uw spullen in te doen. Tevens bevat ons kerst keuzekado vele artikelen die verband houden met sportiviteit en ook handig zijn bij of tijdens het uitoefenen van sport.

Gezonde levensstijl met een sport kerstpakket voor dames en heren

Meer informatie of advies?

Wilt u meer weten over de samenstelling van de sportieve kerstpakketten of wilt u advies over welk pakket het beste bij u past? Neem dan direct contact op met onze klantenservice! Zij staat van Maandag tot en met Vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Voldoen de sportieve kerstpakketten op de webshop niet helemaal aan uw eisen? Dan heeft u de mogelijkheid om zelf uw ideale sportieve kerstpakket samen te stellen aan de hand van maatwerk. Ook een ander thema is mogelijk, bijvoorbeeld een travel kerstpakket met handige reisartikelen. Bij aankoop van minimaal 100 pakketten dient u het formulier zo concreet mogelijk in te vullen. Binnen drie dagen ontvangt u van ons een offerte inclusief foto’s van het samengestelde kerstpakket. Naast de mogelijkheid om het formulier in te vullen kunt u uw kerstpakket zelf samenstellen door middel van het bezoeken van een van onze showrooms. Ook deze optie is mogelijk vanaf een bestelling van 100 stuks.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waaruit bestaat een sportieve kerstpakket?

Een sportieve kerstpakket bestaat uit sport artikelen met bijbehorende producten om uw collega's aan te sporen om volgendjaar alvast een heel stuk gezonder te beginnen.

Hoeveel kerstpakketten heeft Kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee heeft meer dan 800 kerstpakketten. Op onze website heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 50 verschillende thema’s.
Bovendien kunt u ook filteren op prijsklassen of specifieke artikelen.

Wat is de minimale afname aan kerstpakketten?

De minimale afzet bij Kerstpakketten idee is 5 stuks.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij ons de sportieve kerstpakketten achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Indien het bedrag erover gaat, neem contact op met onze klantenservice.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op