Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Travel kerstpakketten voor de vakantieganger

Deze kerstpakketten met het thema 'travel' zijn samengesteld aan de hand van producten die zijn te gebruiken op reis naar een ver land, of een onvegetelijke stedentrip. De producten variëren van koffers tot aan rugzakken. De echte vakantiegangers zullen er erg blij mee zijn.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Travel
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Travel kerstpakketten vol met etenswaren en travel accessoires

Een stedentrip met uw travel kerstpakket

De travel kerstpakketten kenmerken zich door de travel artikelen die erin zijn verwerkt. De producten zijn allemaal handig wanneer u op reis gaat. Rugzakken, koffers, en troleys, overal is aan gedacht! Tegenwoordig wordt alles steeds internationaler, en mensen gaan dus ook vaker op vakantie met het vliegtuig. Indien u twijfelt tussen een aantal travel kerstpakketten, kunt u altijd de vergelijker gebruiken. Deze vergelijker zet de kerstpakket naast elkaar, zodat u precies kunt zien wat het verschil is qua de inhoud. Zo hoeft u niet lang te twijfelen! Een travel kerstpakket zal gegarandeerd goed vallen bij uw medewerkers, want wie kan er nu geen tas of koffer gebruiken? Producten die onder travel vallen zijn ondere andere tassen, reiskoffers en trolleys. Alle travel producten zijn van hoge kwaliteit, want wij werken alleen samen met de beste kwaliteit travel merken. 

Kijk eens rond in ons assortiment

Ons assortiment is rijk aan verschillende soorten thema's! Denk hier bijvoorbeeld eens aan Spaanse of Belgische kerstpakketten, maar ook thema's als origineel, XL of op reis behoren tot de opties. Met een Spaans kerstpakket zorgt u ervoor dat uw werknemers lekker een avondje kunnen genieten van de heerlijkste tapas. Door een Belgisch kerstpakket kunnen uw werknemers genieten van lekkere Belgische speciaal bieren of chocolade. Wilt u uw werknemers even laten ontspannen na een jaar lang hard werken? Kijk dan eens rond bij onze wellness kerstpakketten of kies voor een modern kerstpakket dat voldoet aan de laatste trends en ontwikkelingen.

Laat uw travel kerstpakket op maat samen stellen

Heeft u producten gevonden die u naar wens zijn? Dan kunt u bij een afname van minimaal 100 stuks ook een kerstpakket op maat samen laten stellen. De kerstpakketten mogelijkheden zijn oneindig bij Kerstpakketten idee. Wanneer u uw wensen doorgeeft aan onze stylisten, gaan zij direct aan de slag met het samenstellen van de speciale kerstpakketten. Binnen enkele dagen ontvangt u een foto van het kerstpakket bij uw offerte. U kunt ook de keus bij uw werknemers leggen. Middels het eigen keuze pakket krijgen zij een mooie giftbox met een giftcard. Met deze giftcard hebben ze keuze uit vele geschenken in de webshop die wordt gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf.

Luxe travel kerstgeschenken met allerlei lekkers

Vragen?

Wanneer u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts zijn u graag van dienst bij het vinden van uw kerstpakket.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op