Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Speciale kerstpakketten

Bekijk de speciale kerstpakketten collectie en maak kennis met ruim 800 verschillendegeschenken. Aan de linkerzijde kunt u filteren op prijs, kleur en thema om zodoende snel een speciaal kerstpakket te bestellen voor uw hardwerkende medewerkers. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Speciaal
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Unieke kerstpakketten met speciale opbergkisten

Wat zijn eigenlijk de speciale kerstpakketten?

Het is een goede vraag want wat maakt onze kerstpakketten zo speciaal? Bij dit origineel assortiment doen we ieder jaar ons best om outside the box te denken. Via snelzoeken ziet u op onze webshop alle producten per thema, artikel, kleur of prijs. Bij de speciale kerstpakketten pakken we net even anders aan. In plaats van u enkel geschenkbonnen te geven voor een wellness dagje, zit er in deze pakketten alles wat je nodig hebt om uw eigen woning om te toveren in een wellness. De lekkerste geurkaarsen, sfeerlichten, warme bad- en saunahanddoeken. Crèmepje hier gezichtsmaskertje daar. Met een speciaal kerstpakket kunt u elke ervaring thuis beleven! Tevens is het mogelijk om een kerstpakket met persoonlijk thema uit te zoeken. Deze pakketten zijn vanaf 100 stuks te personaliseren met bijvoorbeeld een logobedrukking.

Unieke geschenk thema's

Bij kerstpakketten idee streven wij om u de meest plezier makende pakketten aan te bieden. Dit doen we door ieder jaar ons assortiment op te frissen. We analyseren eerst welke speciale kerstpakketten ideeën leuk genoeg zijn. Vervolgens zitten we met inkopers en stylisten samen om zo een beeld te vormen van wat we voor u gaan assembleren. Hierdoor worden de kerstpakket mogelijkheden gevarieerd en ruim.

Relatiegeschenken die u reeds kent maar met excentrieken toevoegingen die de pakketten ineens extra opmerkelijk maken. Denk aan sport, Rituals en bourgondische pakketten. In de aangepaste opbergdozen stoppen we dan nog accessoires, lekkere versnaperingen ene een groot thema cadeau. Zo hebben we een Rituals reistas, Bourgondische kook set, sportieve actiecamera waarmee je jouw prestaties zelfs onderwater vast kan leggen. Onze speciale kerstpakketten proberen we in te pakken op een manier dat de ontvanger een wauw gevoel heeft. Een grote kist met gouden strik maakt zelfs volwassenen nieuwsgierig!

Personalisatie  

Speciale kerstpakketten nog unieker maken door onze personalisatie mogelijkheid! Via onze maatwerk optie heeft u gelegenheid uw geschenken een leuke “finishing touch” te geven. Wanneer u een bestelling boven de 100 kerstgeschenken bij ons plaatst, heeft u de keuze producten weg te laten of extra toe te voegen. Uw logo en naam te graven of laten bedrukken op de flessen, kisten, mandjes of glazen. Zo maakt u van een december relatiegeschenk een origineel en speciaal kerstpakket dat bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert. Wat u hiervoor moet doen is bovenaan onze pagina, op de “Maatwerk” optie te klikken. Daarna vult u het formulier in, wij gaan aan de slag om dit pakket samen te stellen en dan ontvangt u van ons foto's en een vrijblijvende offerte!

Moeite met kiezen

Wanneer u de knoop niet kunt doorhakken en echt niet weet welk speciaal kerstpakket u nu voor uw collega wilt bestellen, kijk dan bij onze Top 20. In deze lijst hebben we de meeste verkochte kerstpakketten gebundeld. Zo kunt u heel simpel kijken wat er bij andere in de smaak valt en inspiratie opdoen. Het kan zomaar zijn dat er iets bijzit dat compleet aansluit bij het bijzondere kerstpakket dat u in gedachten had. Tevens bieden wij ook een eigen keuze kerstpakket aan, waarbij de ontvangers zelf cadeaus mogen uitkiezen.

Gepersonaliseerde kerstpakket speciaal op maat

Vragen

U kunt ons elke werkdag bereiken wanneer u vragen heeft over de exclusieve kerstpakketten. Mocht u uw perfecte speciale kerstpakket gevonden hebben kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen via de webshop of contact met ons opnemen. U krijgt altijd een mail met informatie over uw bestelling en de beschikbaarheid.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 800 verschillende artikelen. De artikelen zijn opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij kerstpakketten idee de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000 excl. BTW,- , orders boven de €10.000,- gaan via een officiële bankgarantie. Indien u hier in aanmerking komt dient u contact op te nemen met de klantenservice.

 

Kosteloos leveren?

Indien u een order plaatst van minimaal €500,- excl. BTW heeft u kosteloos leveren. Onder de €500,- excl. BTW betaalt u €34,95 excl. BTW transportkosten.

Kan ik mijn kerstpakket zelf invullen?

Ja dat kan! Onder 'maatwerk' kunt u uw kerstpakket personaliseren, u dient hiervoor een minimale order te plaatsen van 100 stuks.

U kunt daarna een afspraak maken op één van onze 3 fysieke locaties om uw gepersonaliseerde kerstpakket te bezichtigen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op