Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Hippe kerstpakketten voor iedereen!

Surf door de ruim 810 verschillende hippe kerstpakketten en verras uw personeel met een prachtig geschenk. Filter aan de linkerzijde op kleur, inhoud en prijsklassen. Selecteer enkele hippe kerstpakketten en vergelijk ze met elkaar. Alles is mogelijk op Kerstpakketten idee.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Hippe
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Mooie hippe kerstpakketten boordevol lekkers

Collectie hippe kerstpakketten

Nog even en we zitten weer midden in de kerstdagen! Wilt u uw medewerkers verrassen met een hippe kerstattentie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook al bent u er misschien nog niet zo mee bezig, wij bij Kerstpakketten idee zijn het hele jaar druk in de weer om hippe kerstpakketten samen te stellen die bij u en uw organisatie passen! Met het grootste assortiment van Nederland

Een schot in de roos

Bij trendy, vooruitstrevende bedrijven horen natuurlijk ook hippe kerstpresentjes. Het is belangrijk dat deze geschenken in lijn zijn met wat uw bedrijf uitstraalt. Een hip kerstpakket heeft natuurlijk een thema. Thema's zijn al jaren in trek en dit jaar zal dat niet anders zijn. Bij Kerstpakketten idee zijn wij op zoek gegaan naar de leukste thema's van het jaar. Een tijdloos hip kerstpakket wat we ook dit jaar weer zien, zijn de rijkelijk gevulde kerstpakketten met food. De hippe geschenken behoren tot de alternatieve kerstpakketten categorie en zijn zeer geliefd.

Een rijkelijk gevuld hip kerstpakket

Met Kerstmis draait het om samen zijn en lekker eten en daarom zijn deze hippe kerstpakketten rijkelijk gevuld met heerlijke lekkernijen, tevens hebben we een goed doel kerstpakket waarmee bepaalde goede doelen gesponsored worden. Lekker borrelen met een drankje, uw werknemers zullen niks te kort komen! De laatste jaren zijn mensen meer dan ooit bezig met sport en gezond leven. Ze letten op hun eten en hier trachten wij op in te spelen. Dat is dan ook de reden dat wij enkele 'Sport' thema's hebben uitgewerkt in onze collectie. Wilt u een hip kerstpakket, dat óók nog eens verantwoord is? Een prima optie hiervoor is het 'Lets Sport' kerstpakket, waarbij gezonde en caloriearme voeding op de eerste plek staan. Wilt u het liever uitgebreider? Aan de hand van het 'Healthy Salad' kerstpakket gaan uw werknemers heerlijke salades maken. Dit hip kerstpakket is rijkelijk gevuld om een avondje verantwoord te genieten. Weet u niet wat voor salade u op tafel moet gaan zetten? Door het receptenboekje: 'Gezellig tafelen' heeft u genoeg inspiratie om 's avonds heerlijk te kunnen genieten. Een aansluitend thema zijn de ecologische kerstpakketten.

Europa of liever Zuid-Amerika?

Landen thema's vinden dit jaar ook hun doorbraak! Wilt u met deze koude winterdagen de zon in huis halen? Dan hebben wij voor u het 'Mexicaans Feestje'. Met dit hip kerstpakket gaat u een heerlijke Mexicaanse borrelavond tegemoet. Hierbij kunnen de nacho's natuurlijk niet ontbreken! Wilt u het liever dichter bij huis houden? Met het 'Italian Pasta' kerstpakket bent u zoet voor de hele avond. Deze hippe kerstpakketten bevatten Italiaanse thema's en zitten boordevol fooditems uit Italië. Als wij Italië zeggen, denkt u natuurlijk aan pasta. En natuurlijk kan dat hier niet ontbreken.

Laat de werknemers zelf kiezen!

Wilt u zeker zijn dat uw hippe kerstpakketten in de smaak vallen? Laat dan uw werknemers zelf kiezen. Bij het eigen keuze pakket krijg u in plaats van de kartonnen gevulde doos, een giftbox met een giftcard voor uw personeel. Via deze giftcard kan uw personeel een geheel eigen cadeau uitzoeken op de website die gepersonaliseerd wordt in de stijl van uw bedrijf. Hipper kan tegenwoordig niet meer!

Bestel uw hip kerstpakket online bij kerstpakketten idee

De juiste keuze

Onze hippe kerstpakketten zijn van hoge kwaliteit en met de keuze uit tal van populaire thema's geeft u uw werknemers het pakket wat zij verdienen. Aan de linkerzijde kunt u eenvoudig filteren door de vele hippe kerstpakketten welke wij online aanbieden.

Heeft u onverhoopt een vraag of wenst u advies inzake de keuze voor het juiste hippe kerstpakket, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze customer service zit gedurende kantoortijden voor u klaar.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op