Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Bijzondere kerstpakketten bestellen?

Zoek je bijzondere kerstpakketten die echt opvallen? Wij helpen je met kerstpakketten die meer zijn dan een geschenk; het zijn ware belevingen. Elk kerstpakket is samengesteld met oog voor detail en originaliteit, perfect afgestemd op jouw wensen en die van je team. Of het nu gaat om luxe cadeaupakketten of unieke thematische sets, wij garanderen dat elk pakket een glimlach op het gezicht van je medewerkers tovert. Duik in de wereld van bijzondere kerstgeschenken en laat je inspireren door onze creatieve en persoonlijke aanpak.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Bijzonder
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De meeste bijzondere kerstpakketten bekijken

Unieke kenmerken van bijzondere kerstpakketten

Wat maakt een kerstpakket werkelijk bijzonder? Bij Kerstpakketten Idee geloven we dat het de unieke en creatieve inhoud is die onze pakketten onderscheidt. Elk element in onze kerstpakketten is zorgvuldig gekozen om niet alleen te verrassen, maar ook om een blijvende indruk achter te laten.

Onze luxe giftbox opties bevatten hoogwaardige producten die zowel elegantie als exclusiviteit uitstralen. Deze pakketten zijn ontworpen om een gevoel van luxe en waardering over te brengen, perfect voor wanneer je echt iets speciaals wilt geven. Van lekkernijen tot ambachtelijke beautyproducten, elk item in deze giftbox spreekt van kwaliteit en verfijning.

Daarnaast bieden onze cadeaupakketten een scala aan thema's en producten, van leuke lekkernijen tot wellness-artikelen, die samen een harmonieus geheel vormen. Of het nu gaat om een kerstgeschenk voor een wijnliefhebber of een wellness-enthousiast, deze pakketten zijn samengesteld met oog voor detail en persoonlijke zorg.

Voor een meer traditionele aanpak hebben we de kerstdoos, die de klassieke elementen van het seizoen bevat, maar met een unieke draai. Denk hierbij aan speciaal geselecteerde kerstdecoraties en seizoensgebonden delicatessen die samen een warm en gezellig gevoel oproepen, ideaal voor die knusse winteravonden.

Elk van deze opties weerspiegelt ons commitment aan kwaliteit en originaliteit, waarbij bijzondere cadeaus en bijzondere kerstcadeaus niet alleen woorden zijn, maar echte beloften aan onze klanten. We streven ernaar om elk kerstpakket uniek te maken, zodat jouw geschenk opvalt en echt gewaardeerd wordt.

Door te kiezen voor een kerstpakket van Kerstpakketten Idee, kies je niet alleen voor een geschenk, maar voor een ervaring die zowel gedenkwaardig als betekenisvol is. Ontdek de mogelijkheden en laat ons je helpen om deze kerst iets werkelijk bijzonders te geven.

Luxe High-End kerstpakketten

Als je op zoek bent naar echt iets speciaals deze feestdagen, dan zijn onze luxe en high-end kerstpakketten de perfecte keuze. Bij Kerstpakketten Idee stellen we pakketten samen die niet alleen bijzonder zijn door hun inhoud, maar ook een diepere emotionele waarde hebben, vooral wanneer ze gepaard gaan met bijzondere kerstwensen en bijzondere nieuwjaarswensen.

Onze luxe lijn kenmerkt zich door exclusieve producten die niet alledaags zijn. Denk hierbij aan bijzondere kerststukken die handgemaakt zijn door lokale ambachtslieden, en luxe artikelen zoals premium wijnen en delicatessen die zorgvuldig zijn geselecteerd om een onvergetelijke smaakervaring te bieden. Elk van deze producten wordt gekozen om zijn unieke karakter en uitzonderlijke kwaliteit, waardoor ze niet alleen geschenken zijn, maar ook ervaringen die de ontvanger zal koesteren.

Bij het samenstellen van deze pakketten houden we rekening met het creëren van een harmonieus geheel waarin elk product zijn eigen verhaal vertelt. Of het nu gaat om een zeldzaam gevonden item of een speciaal voor ons geproduceerd stuk, elk element binnen het pakket draagt bij aan een thema van verfijnde elegantie.

Deze pakketten zijn ideaal voor het uitdrukken van waardering en erkenning, en ze fungeren vaak als het hoogtepunt van het jaar voor veel van onze zakelijke klanten. Door een luxe kerstpakket van Kerstpakketten Idee te kiezen, geef je niet zomaar een geschenk; je geeft een ervaring die de ontvanger zal associëren met kwaliteit en luxe.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om elk pakket verder te personaliseren. Je kunt ervoor kiezen om de pakketten aan te vullen met persoonlijke berichten of specifieke items die aansluiten bij de interesses of behoeften van de ontvanger. Dit niveau van personalisatie zorgt ervoor dat elk kerstpakket niet alleen luxe is, maar ook oprecht bijzonder.

Personalisatie opties

Bij Kerstpakketten Idee draait alles om maatwerk en personalisatie. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden om je bijzonder kerstpakket volledig af te stemmen op jouw wensen. Zo kun je een kerstpakket samenstellen dat niet alleen als geschenk dient, maar ook echt een deel van je bedrijfscultuur uitdraagt.

Of je nu interesse hebt in bijzondere kerstgeschenken of specifieke thema’s voor het vieren van kerst, bij ons is bijna alles mogelijk. Van luxe gourmetpakketten tot duurzame voeding, elk element kan aangepast worden om jouw perfecte kerstviering weer te geven. Voor diegenen die vooruitkijken, bieden we zelfs de mogelijkheid om nu al bijzondere kerstpakketten voor 2024 te plannen, zodat je ruim van tevoren alles op orde hebt.

Personaliseer jouw pakketten met thema’s die passen bij de interesses van je team, zoals wellness, high-tech gadgets of een pakket vol met lokale lekkernijen. Elk bijzonder kerstpakket kan verrijkt worden met een persoonlijke boodschap of een speciaal ontworpen kerstkaart die rechtstreeks spreekt tot het hart van je medewerkers.

Kies ervoor om kerst dit jaar op een echt bijzondere manier te vieren met kerstpakketten die niet alleen geven, maar ook verhalen vertellen en waardering tonen. Bij Kerstpakketten Idee is het ons doel om elk pakket een reflectie te laten zijn van jouw waardering en je unieke bedrijfsidentiteit.

Kerstpakketten trends 2024

Bij Kerstpakketten Idee zijn we altijd vooruitstrevend, en daarom kijken we nu al naar de trends voor bijzondere kerstpakketten 2024. Volgend jaar zal de focus nog sterker liggen op personalisatie en duurzaamheid, met pakketten die niet alleen uniek, maar ook milieubewust zijn.

Een van de belangrijkste trends in 2024 is het gebruik van op maat gemaakte producten die lokaal geproduceerd zijn. Dit past binnen een grotere trend naar ethisch verantwoorde geschenken die een verhaal vertellen.

Technologie zal ook een grote rol spelen in de kerstpakketten van 2024. Wij integreren innovatieve gadgets die het dagelijks leven gemakkelijker maken en die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Deze items spreken zeker aan bij een ons publiek en geven een moderne twist aan het traditionele kerstpakket.

Deze trend naar meer gepersonaliseerde en technologisch vooruitstrevende opties biedt ons de kans om echt bijzondere kerstpakketten te creëren die overeenkomen met de individuele behoeften en voorkeuren van elk teamlid. Bij Kerstpakketten Idee zetten we ons in om van elk geschenk iets werkelijk unieks te maken dat zowel gewaardeerd als onthouden wordt.

Heb je veel vrouwelijke medewerkers? Overweeg dan een kerstpakket uit onze beauty collectie. Deze pakketten zijn rijkelijk gevuld met diverse beautyproducten en worden verrijkt met smaakvolle drankjes en snacks. Zo bied je een stijlvol en verzorgend geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Bijzondere kerstpakketten voor uw personeel kopen bij Kerstpakketten idee

Afsluiting

Ter afsluiting nodigen we je van harte uit om de unieke charme van onze bijzondere kerstpakketten te ontdekken. In ons feestpakketten overzicht zie je dat elk feestpakket zorgvuldig is samengesteld om een onvergetelijke feestervaring te bieden, vol creatieve en luxe elementen die zeker indruk zullen maken. Of je nu een klein bedrijf runt of op zoek bent naar iets speciaals voor je team in België, wij bieden flexibele oplossingen en transparante kosten voor de levering. Kies voor een bijzonder kerst en maak van deze gelegenheid iets magisch met onze unieke kerstpakketten. Neem contact met ons op en laat ons je helpen de perfecte feestvreugde te creëren!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kunnen we de thema's van de bijzondere kerstpakketten zelf kiezen of aanpassen?

Ja, dat kan zeker! Wij bieden de flexibiliteit om de thema's van je kerstpakketten naar wens aan te passen of zelf te kiezen. Of je nu een traditioneel kerstthema wilt of iets unieks zoals een wellness- of duurzaam thema, we helpen je graag bij het samenstellen van een pakket dat perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur en de voorkeuren van je team.

Hoe kan ik gebruikmaken van het Keuzeconcept?

Ga hiervoor naar onze aparte Keuzeconcept pagina en vul het digitale formulier in om een voorbeeld aan te vragen.

Hoe worden de transportkosten voor levering van kerstpakketten in België berekend?

De transportkosten voor België zijn € 65,- exclusief BTW per pallet per afleverlocatie, wat hoger is dan in Nederland door overslag en dieseltoeslag. Voor leveringen op meerdere locaties in België is het belangrijk dat de pakketten uit hetzelfde magazijn komen, aangegeven door de letter in het pakketnummer. Gelieve voor elke locatie een aparte bestelling in te voeren om fouten te minimaliseren.

Zijn er mogelijkheden voor bedrijven met een kleiner budget om ook bijzondere kerstpakketten te bestellen?

Ja, we bieden diverse opties voor bedrijven met elk budget. Van eenvoudige, stijlvolle pakketten tot meer uitgebreide samenstellingen, we kunnen iets speciaals creëren dat nog steeds binnen je budget past. Is het budget dit jaar iets minder dan in de voorgaande jaren? Bekijk dan de budget kerstpakketten. De budget kerstpakketten zijn beschikbaar in meerdere thema's en voor zeer scherpe prijzen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie