Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Budget kerstpakketten voor iedereen

Het is altijd fijn om een glimlach op het gezicht van het personeel te toveren. Het afgelopen jaar zijn onze stylisten druk bezig geweest met het samenstellen van prachtige budget kerstpakketten inclusief hoge attentiewaarde. Door goede afspraken te maken met onze toeleveranciers zijn wij ook dit jaar weer in staat om fantastische budget kerstpakketten aan te bieden. Neem vrijblijvend een kijkje in onze budget kerstpakketten en bestel ze voordelig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Budget
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten voor ieder budget

Schenk iets moois voor een klein budget

Een kerstpakket schenken is vaak een kleine moeite maar een groot gebaar. Door de budget kerstpakketten wordt het ook mogelijk voor bedrijven met een kleiner budget hun personeel met Kerstmis bijvoorbeeld een klein formaat kerstpakket te schenken. Als u echt opzoek wilt naar het budget kerstpakket wat het beste past bij uw werknemers, kunt u ook nog filteren. Denk bijvoorbeeld aan leuke landen thema's, die boordevol zijn gevuld met items uit het betreffende land.

Maak uw goedkope kerstpakket op maat

Heeft u enkele leuke artikelen gevonden bij de budget kerstpakketten, en wilt u van deze artikelen een origineel feestpakket maken wat helemaal naar uw wens is? Dan is dit ook mogelijk bij minimale afname van 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan het werk om er een zo mooi mogelijk kerstpakket van te maken. Nadat dit gelukt is, krijg u het kerstpakket gefotografeerd bij de offerte. Natuurlijk kunt u hierna het kerstpakket nog aanpassen. Mocht u echt de keuze willen leggen bij uw werknemers, dan kunt u vanaf 20 euro per geschenk al gebruik maken van het 'eigen keuze pakket'. Hierbij kunnen uw werknemers zelf kiezen wat voor geschenk ze dit jaar willen.

Kerstpakketten voor een low budget

Komt u er niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze betaalbare eindejaarsgeschenken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete budget kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op