Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Kleine
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Een mooi klein kerstpakket online bestellen

Ruim aanbod kleine kerstpakketten

Bent u opzoek naar kleine kerstpakketten? Dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juist adres. Bij ons beginnen de kerstpakketten al voordelig op minder dan 6 euro per stuk, dus is er altijd een kerstpakket wat binnen uw budget past. Wij bieden een mooi en uitgebreid assortiment aan kerstpakketten waar u snel uw favoriet zal vinden. Om uw zoektocht nog makkelijk te maken, kunt u filteren om zo bij uw perfecte kerstpakket te komen. U kunt filteren op thema, prijs, inhoud en artikelen. De thema's die wij bieden voor deze kleine kerstpakketten zijn zeer uitgebreid. U heeft keuze uit Spaans, Italiaans, Belgisch, bouwvak, vrouwen, mannen en noem maar op. Door ons ruime assortiment zijn wij er zeker van dat ook voor u het perfecte kleine kerstpakket hier bij zit. Naast de kleine pakketten hebben wij ook een aanbod in grote kerstpakketten. Zo is er voor iedereen een mooi pakket.

Waardering met Kerstmis

Kleine kerstpakketten zijn ideaal om uw werknemers of relaties mee te verrassen. Hoe klein ze ook zijn, ze worden altijd gewaardeerd. Door middel van een kerstgeschenk kunt u ze bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Zonder hen was het bedrijf natuurlijk niet waar het nu is. Een kleine moeite, maar een groot gebaar. Door ons assortiment kleine kerstpakketten heeft u een ruime keuze. Een kerstpakket is natuurlijk ook veel leuker om te geven dan een pen met het logo van uw bedrijf. Hierdoor komt u samen met uw relatie meteen in de kerstsferen, wat natuurlijk altijd voor gezelligheid en warmte zorgt. 

Zelf een klein kerstpakket samenstellen

Wanneer u een minimale afname heeft van 100 stuks, kunt u ook ezelf een low budget kerstpakket samenstellen. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze stylisten, gaan ze hier direct mee aan de slag. Zo gaan zij er voor zorgen dat u uw perfecte kerstpakket heeft met Kerstmis. U kunt altijd inspiratie opdoen in ons ruime assortiment. Heeft u nog onvoorziene vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze specialisten zijn u graag van dienst. Het mooiste kerstpakket bestellen doet u online op Kerstpakkettenidee.nl.

Origineel kerstpakket voor de behoefte aan kleine kerstpakketten

Grootste leverancier van Nederland

Kerstpakketten is al jaren een van de grootste kerstpakketten leverancier, daarom is er te spreken van een expert in de markt. Dit jaar zijn er ruim 800 kerstpakketten in allerlei verschillende prijzen, maten en thema's. Er wordt hiervoor ieder jaar hard ons best gedaan om ieders behoefte en wensen te kunnen verwerken in de thema's. Zo kunnen wij ieder jaar weer een grote doelgroep bedienen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op