Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Winter kerstpakket assortiment

Het winter kerstpakket is dé kerstpakketten trend van 2024. Steeds meer bedrijven kiezen voor een kerstpakket met een winters thema om warmte en gezelligheid te bieden tijdens de feestdagen. Deze unieke kerstpakketten creëren een knusse sfeer en zijn een origineel cadeau dat past bij de winterse kerstsfeer. Bekijk ons grote assortiment hieronder en kies dit jaar voor een extra warm kerstpakket voor jouw medewerkers.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Winter
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Winter kerstpakket om warm te blijven tijdens een winteravond

Wat is een winter kerstpakket?

Een winter kerstpakket onderscheidt zich door zijn unieke elementen die specifiek zijn afgestemd op de koude en gezellige wintermaanden. In tegenstelling tot traditionele kerstpakketten, die vaak een algemene mix van producten bevatten, zijn winter kerstpakketten gericht op warmte en comfort. Ze bevatten items zoals warme plaids, kaarsen, chocolademelk en andere winterse lekkernijen om een gezellige en ontspannen sfeer te creëren tijdens een koude winteravond.

Deze pakketten zijn ontworpen om je op te warmen tijdens de winterse dagen en avonden, waardoor ze ideaal zijn voor een winterse kerst. Het thema draait om het bieden van comfort en het versterken van het winterse gevoel.  De zorgvuldig geselecteerde producten dragen bij aan een feestelijke sfeer en zijn ideaal om samen te genieten. Met elementen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, zoals items die warmte en sfeer brengen, biedt een winter kerstpakket een complete ervaring van winterse gezelligheid. Deze pakketten zijn niet alleen praktisch, maar ook een origineel cadeau dat echt bijdraagt aan de winterse sfeer en het samenzijn. Denk aan producten die helpen om je knus en warm te voelen. Een winter kerstpakket is een perfect cadeau om je collega's en vrienden een warme en sfeervolle kerst te bezorgen.

In een winter kerstpakket zijn warme dekentjes, sfeervolle kaarsen, en heerlijke chocolademelk producten die niet mogen ontbreken. Deze items zorgen voor een gevoel van gezelligheid en comfort, perfect voor een winterse kerst. Daarnaast kunnen winterse lekkernijen zoals marshmallows in combinatie met een vuurkorf bijdragen aan de feestelijke sfeer. Deze items zijn ideaal voor buitengebruik, waardoor je zelfs op koude avonden kunt genieten van een knusse en sfeervolle setting.

Voorbeelden van producten in een winter kerstpakket

Een winter kerstpakket is gevuld met producten die perfect aansluiten bij het koude, gezellige seizoen. Deze pakketten zijn ontworpen om warmte en comfort te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor een winterse kerst. Hier zijn enkele voorbeelden van typische producten die je in een winter kerstpakket kunt vinden:

  • Thee: Verschillende soorten winterthee, zoals chai of kruidenthee, zijn populaire keuzes. Deze theesoorten bieden warmte en zijn perfect om samen van te genieten op een koude winteravond.
  • Marshmallows: Marshmallows zijn een heerlijke traktatie, vooral wanneer ze geroosterd worden boven een open vuur. Ze voegen een speels en nostalgisch element toe aan het kerstpakket.
  • Vuurkorf of vuurschaal: Voor de ultieme winterse sfeer kan een vuurkorf of vuurschaal worden toegevoegd aan het kerstpakket. Dit zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een gezellige setting waar je samen kunt genieten van het buitenleven, zelfs in de winter.
  • Winterse lekkernijen: Speculaas, pepernoten, en andere winterse lekkernijen zijn onmisbaar in een winter kerstpakket. Deze heerlijke producten dragen bij aan de feestelijke sfeer en zijn perfect om te delen met familie en vrienden.

Het belang van een warm en gezellig kerstpakket

In de winter is warmte en gezelligheid essentieel om de koude en donkere dagen aangenamer te maken. Een warm en knus winter kerstpakket speelt hier perfect op in door producten te bieden die comfort en ontspanning brengen tijdens de feestdagen. Het verstrekken van een winter kerstpakket aan je team of geliefden laat zien dat je geeft om hun welzijn en geluk, wat een gevoel van saamhorigheid en waardering versterkt.

Een winter kerstpakket helpt om een warme sfeer te creëren, ideaal voor een gezellige winteravond. Denk aan het samen genieten van een kop warme chocolademelk onder een zachte deken, of het aansteken van kaarsen voor een sfeervolle verlichting. Deze kleine gebaren maken een groot verschil en zorgen voor warme momenten die lang bijblijven.

Daarnaast biedt een winter kerstpakket comfort op een manier die traditionele kerstpakketten niet doen. De producten zijn zorgvuldig gekozen om het winterse gevoel te versterken en ontspanning te bevorderen. Van geurkaarsen en thee tot vuurschalen en marshmallows, elk item draagt bij aan een knusse en ontspannen ambiance.

Het unieke karakter van een winter kerstpakket maakt het een bijzonder cadeau. Het laat zien dat er nagedacht is over de inhoud en dat er aandacht is besteed aan het creëren van een fijne winterse ervaring. Door een warm winter kerstpakket te geven, help je anderen om op te warmen en volop te genieten van de winterse gezelligheid en sfeer.

Maatwerk winters kerstpakket

Het samenstellen van een maatwerk winter kerstpakket is mogelijk vanaf 100 stuks en biedt talloze mogelijkheden om een uniek en persoonlijk cadeau te creëren dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw team. Maatwerk kerstpakketten stellen je in staat om specifieke producten te kiezen die comfort en sfeer bieden, waardoor je een origineel kerstpakket kunt samenstellen dat echt indruk maakt.

Mogelijkheden voor maatwerk

Je kunt kiezen uit een breed scala aan producten die passen bij een winters thema. Denk aan warme dekentjes, geurkaarsen, thee, chocolademelk, en winterse lekkernijen. Door deze items te combineren, creëer je een kerstpakket dat warmte en gezelligheid uitstraalt. Daarnaast kun je praktische items toevoegen zoals vuurschalen of vuurkorven, wat zorgt voor extra knusheid en comfort tijdens de wintermaanden.

Voordelen van maatwerk en personalisatie

Maatwerk kerstpakketten bieden bedrijven de mogelijkheid om hun waardering op een persoonlijke manier te tonen. Door pakketten te personaliseren met bijvoorbeeld een logo of een persoonlijke boodschap, creëer je een uniek kerstpakket dat bijdraagt aan een gevoel van saamhorigheid en waardering. Het zorgt voor warme momenten waarin iedereen samen kan genieten.

Daarnaast zorgt maatwerk ervoor dat je beter kunt inspelen op de individuele voorkeuren van je team. Dit verhoogt de tevredenheid en zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Bovendien zijn maatwerk kerstpakketten vaak van hogere kwaliteit, omdat de producten zorgvuldig worden gekozen en afgestemd op de ontvangers.

Voor bedrijven is het ook een uitstekende manier om hun merk te versterken en hun betrokkenheid bij het welzijn van hun medewerkers te tonen. Een uniek kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor jouw team in 2024 laat zien dat er aandacht en zorg is besteed aan het creëren van een warm en feestelijk geschenk.

Winters kerstpakket vol heerlijke producten om van te genieten

Kies een winter kerstpakket

Winter kerstpakketten zijn een fantastische manier om warmte en gezelligheid te brengen tijdens de feestdagen. Met producten die comfort bieden en een knusse sfeer creëren, zijn deze unieke kerstpakketten een perfect cadeau. Overweeg een winter kerstpakket om je team te laten opwarmen en samen te genieten van een warme winter. Voor vragen of advies kan je contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag met het kiezen van jouw winter kerstpakket!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waarom kiezen voor een winter kerstpakket?

Winter kerstpakketten zijn uniek en creëren een knusse, gezellige sfeer. Ze zijn ideaal om je team te laten ontspannen en samen te genieten van warme momenten tijdens de feestdagen.

Hoe stel je een uniek winter kerstpakket samen?

Kies voor producten die passen bij een winters thema, zoals warme dekentjes, geurkaarsen, en winterse lekkernijen. Personaliseer het pakket vanaf 100 stuks met een handgeschreven kaartje of een logo om het extra speciaal te maken.

Wat zijn de voordelen van maatwerk kerstpakketten?

Maatwerk kerstpakketten bieden de mogelijkheid om specifieke producten te kiezen die aansluiten bij de voorkeuren van je team. Dit verhoogt de tevredenheid en zorgt voor een gevoel van waardering en saamhorigheid. We bieden maatwerk vanaf 100 stuks.

Wanneer worden de kerstpakketten bezorgd?

Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf de bezorgdatum kiezen. Kies hier een datum die een aantal dagen voor de geplande uitreiking ligt om rekening te houden met onvoorziene omstandigheden.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie