Pakketten filteren
Prijs
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Beauty
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Producten om jezelf te verzorgen met een beauty kerstpakket

Gezondheid begint bij uiterlijke verzorging

Gezond blijven is het belangrijkste voornemen om het nieuwe jaar in te gaan. Een gezonde levensstijl hangt niet alleen van het sporten of de voeding af. Een zeer belangrijk en niet te onderschatten aspect in de gezondheid is de uiterlijke verzorging. Ook hiervoor hebben wij kerstpakketten opgenomen in ons assortiment. Kerstpakketten idee heeft een breed assortiment met beauty producten voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u uw collega verassen met heerlijke beauty producten? Neem dan eens een kijkje op deze webpagina!

Een beauty kerstpakket is een ideaal cadeau of geschenk wanneer u uw collega of uzelf wilt verwennen. Het is erg belangrijk om uw lichaam en alsmede uw huid goed te verzorgen. De beauty producten komen hierbij goed van pas.  Bovendien komen de producten in de beauty kerstpakketten goed van pas wanneer u een dagje gaat ontspannen in de wellness of de spa. Wanneer u de beauty producten gebruikt, voelt u zich gegarandeerd beter in uw vel!

Producten in de beauty kerstpakketten

De beauty kerstpakketten zijn zo samengesteld dat u ultiem kunt relaxen. U heeft binnen onze pakketten daarom ook een ruime keuze uit verschillende producten. Denk hierbij aan handdoeken en slippers om naar de spa te gaan. Toegevoegd met een badjas. Om uzelf te verzorgen kunt u binnen onze kerstpakketten kiezen tussen verschillende combinaties van producten. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit combinaties van de volgende producten:
- Shampoos
- Douche en bad en huidolie
- Dag crème
- Body lotion
- Zeepjes
- Sponsen

Indien u geïnteresseerd bent in de bekende Rituals kerstpakketten, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen op deze pagina.
Kijkt u eens rond in ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten thema’s. Mochten de beauty kerstpakketten niet helemaal aansluiten bij uw wensen. Dan raden wij u aan om de thema pagina te bezoeken. Op de thema pagina kunt u eenvoudig doorklikken naar de vele thema's die wij u aanbieden, denk bijvoorbeeld aan de luxe kerstpakketten of kies voor een kerstpakket met bourgondisch eten. Op onze website kunt u eenvoudig filteren om bij uw gewenste kerstpakket uit te komen.

Laat uw beauty kerstpakket op maat samenstellen

Past de combinatie van producten in de pakketten niet helemaal bij u wensen en behoeften? Dan heeft u de mogelijkheid om zelf een beauty kerstpakket samen te stellen! Via maatwerk kunt u geheel kosteloos het formulier invullen. Binnen een termijn van 3 dagen ontvangt u van ons een offerte met foto’s van het kerstpakket.

Beauty kerstpakket met producten om te relaxen

Vragen over de beauty kerstpakketten?

Wilt u meer weten over de samenstelling van de beauty kerstpakketten? Of heeft u vragen over andere kerstpakketten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Onze experts zijn u graag van dienst bij het vinden van uw ideale kerstpakket.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een beauty kerstpakket bij jullie te bestellen?

Ja het is mogelijk om bij ons een beauty kerstpakket te bestellen. De kerstpakketten worden op een door u gekozen en op de datum geleverd.

 

Uit wat voor producten bestaat een beauty kerstpakket?

Een beauty kerstpakket bestaat uit producten die van pas komen bij de uiterlijke verzorging. Bovendien kunt u de producten gebruiken om even lekker te ontspannen. Denk hierbij aan crèmepjes, douchegel, bodylotion enzovoort.

 

Kan ik bij jullie mijn eigen kerstpakket samenstellen?

Aan de hand van maatwerk heeft u de mogelijkheid om zelf uw kerstpakket samen te stellen. U kunt uw wensen invullen in het in te vullen formulier op de webpagina. Let op: dit kan alleen vanaf een bestelling van minimaal 100 stuks.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur na levering betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orderwaardes boven de €10.000,- verlopen middels een officiële bankgarantie.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op