Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Beauty kerstpakketten voor mannen en vrouwen

Kerstpakketten idee is uw leverancier van beauty kerstpakketten voor mannen en vrouwen. De collectie bevat diverse beauty geschenken van diverse topmerken. Neem een kijkje in het uitgebreide overzicht en laat u verrassen door de mooiste beauty kerstpakketten van Nederland. De pakketten zijn eenvoudig online te bestellen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Beauty
Sorteren op:
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Producten om jezelf te verzorgen met een beauty kerstpakket

Gezondheid begint bij uiterlijke verzorging

Gezond blijven is het belangrijkste voornemen om het nieuwe jaar in te gaan. Een gezonde levensstijl hangt niet alleen van het sporten of de voeding af. Een zeer belangrijk en niet te onderschatten aspect in de gezondheid is de uiterlijke verzorging. Ook hiervoor hebben wij kerstpakketten opgenomen in ons assortiment. Kerstpakketten idee heeft een breed assortiment met beauty producten voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u uw collega verassen met heerlijke beauty producten? Neem dan eens een kijkje op deze webpagina!

Een beauty kerstpakket is een ideaal cadeau of geschenk wanneer u uw collega of uzelf wilt verwennen. Het is erg belangrijk om uw lichaam en alsmede uw huid goed te verzorgen. De beauty producten komen hierbij goed van pas. Bovendien komen de producten in de beauty geschenken goed van pas wanneer u een dagje gaat ontspannen in de wellness of de spa. Wanneer u de beauty producten gebruikt, voelt u zich gegarandeerd beter in uw vel!

Producten in de beauty kerstpakketten

De beauty kerstpakketten zijn zo samengesteld dat u ultiem kunt relaxen. U heeft binnen onze pakketten daarom ook een ruime keuze uit verschillende producten. Denk hierbij aan handdoeken en slippers om naar de spa te gaan. Toegevoegd met een badjas. Om uzelf te verzorgen kunt u binnen onze kerstpakketten kiezen tussen verschillende combinaties van producten. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit combinaties van de volgende producten:
- Shampoos
- Douche en bad en huidolie
- Dag crème
- Body lotion
- Zeepjes
- Sponsen

Bent u geïnteresseerd in de bekende kerstpakketten van Rituals? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen op de pagina Rituals kerstpakketten. Deze kerstpakketten bevatten veel luxe merken wellness producten waardoor dit zeer populaire kerstpakketten zijn.

Kijkt u eens rond in ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten thema’s. Mochten de beauty kerstpakketten niet helemaal aansluiten bij uw wensen, dan raden wij u aan om de thema pagina te bezoeken. Op de thema pagina kunt u eenvoudig doorklikken naar de vele thema's die wij u aanbieden, denk bijvoorbeeld aan ons duurdere segment luxe kerstpakketten. Deze geschenken vindt u in ons aanbod van luxe kerstpakketten. Deze kerstpakketten zijn goedgevuld en hebben een zeer luxe uitstraling.

Of kiest u bijvoorbeeld liever een bourgondisch kerstpakket? Dan wijzen we u graag op ons kerstpakket met bourgondisch eten. Op onze website kunt u eenvoudig filteren om bij uw gewenste bourgondisch kerstpakket uit te komen.

Laat uw beauty kerstpakket op maat samenstellen

Past de combinatie van producten in de pakketten niet helemaal bij u wensen en behoeften? Dan heeft u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen! Via maatwerk kunt u geheel kosteloos het formulier invullen. Binnen een termijn van 3 dagen ontvangt u van ons een offerte met foto’s van het kerstpakket.

Beauty kerstpakket met producten om te relaxen

Vragen over de beauty kerstpakketten?

Wilt u meer weten over de samenstelling van de kerstpakketten? Of heeft u vragen over andere kerstpakketten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Onze experts zijn u graag van dienst bij het vinden van uw ideale kerstpakket.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een beauty kerstpakket bij jullie te bestellen?

Ja het is mogelijk om bij ons een beauty kerstpakket te bestellen. De kerstpakketten worden op een door u gekozen en op de datum geleverd.

Uit wat voor producten bestaat een beauty kerstpakket?

Een beauty kerstpakket bestaat uit producten die van pas komen bij de uiterlijke verzorging. Bovendien kunt u de producten gebruiken om even lekker te ontspannen. Denk hierbij aan crèmepjes, douchegel, bodylotion enzovoort.

Kan ik bij jullie mijn eigen kerstpakket samenstellen?

Aan de hand van maatwerk heeft u de mogelijkheid om zelf uw kerstpakket samen te stellen. U kunt uw wensen invullen in het in te vullen formulier op de webpagina. Let op: dit kan alleen vanaf een bestelling van minimaal 100 stuks.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur na levering betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orderwaardes boven de €10.000,- verlopen middels een officiële bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op