Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Prachtige feestpakketten voor de kerst

Al jarenlang heeft Kerstpakketten idee het grootste en meest unieke aanbod als het gaat om feestpakketten voor de kerst. Het overhandigen van een feestpakket is een blijk van waardering richting uw relaties en medewerkers. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van onze feestpakketten, welke eenvoudig online besteld kunnen worden. Door gebruik te maken van de filters links op uw scherm, kunt u eenvoudig door alle feestpakketten surfen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Feestpakketten
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De mooiste samengestelde feestpakketten voor kerstmis

Feestpakketten bestellen bij Kerstpakketten idee

Feestpakketten zijn pakketten gevuld met leuke, lekkere en mooie producten en behoren tot de categorie eindejaarsgeschenken. De pakketten kunnen gegeven worden aan werknemers of aan een zakelijke relatie. Het enige verschil tussen een kerstpakket en een feestpakket is dat deze pakketten niet tijdsgebonden zijn. Bij elke leuke gelegenheid zal zo'n pakket perfect volstaan; zo kan het uitermate dienen als een blijk van waardering, een bedankje of een felicitatie. Is het Pasen of medio December als zijnde eindejaarsgeschenken of heeft u een huwelijk, housewarming of een andere speciale gelegenheid op de planning staan en wilt u uw werknemer of zakelijke relatie op een warme en unieke manier verrassen? De mooie collectie van Kerstpakketten idee biedt voor iedereen de mogelijkheid om hét perfecte feestpakket te kunnen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi wijncadeau verpakt in een luxe houten kistje. Voor de jongere medewerkers is er ook een collectiie pakketten voor de jeugd.

Unieke collectie

De collectie kerstpakketten van Kerstpakketten idee behoort tot één van de grootste collecties van het land en daar hebben wij hard voor gewerkt en zijn wij erg trots op. Voor iedereen de mogelijkheid bieden om hét geschikte pakket of cadeau te kunnen kopen, is van grootste belang bij Kerstpakketten idee. Met elk budget kunt u bij ons terecht en zult u slagen om een geschikt cadeau te kopen. Zo biedt Kerstpakketten idee kleine cadeaus tot aan goed gevulde en op maat gemaakte pakketten.
Onze webshop is zeer klantvriendelijk; u zult, ondanks de grote collectie, gemakkelijk een geschikt feestpakket vinden via de filtermogelijkheden. Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Laat het ons weten, onze experts vinden voor u vrijblijvend het geschikte cadeau of pakket.

Zelf een feestpakket samenstellen

U kunt gemakkelijk in de collectie van Kerstpakketten idee een origineel pakket vinden, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf feestpakketten samen te stellen. Heeft u zelf een leuk idee dat u graag zou willen toepassen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag uw gewenste mogelijkheden, opdat wij samen tot het perfecte cadeau komen.

Op maat gemaakt

Het gewenste pakket niet gevonden in de standaard kerstpakket collectie? Heeft u echter een pakket dat u aanspreekt maar welke u graag zou willen personaliseren? U kunt bij Kerstpakketten idee een op maat gemaakt pakket bestellen. Heeft u specifieke ideeën die u graag uitgewerkt wilt hebben? Neem dan contact met ons op, onze stylisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt het pakket ook personaliseren door het bedrijfslogo of een boodschap op het pakket te laten drukken; bij Kerstpakketten idee is vrijwel alles mogelijk voor een toegankelijke prijs. Het is tevens ook mogelijk om zelf tapas kerstpakketten samen te stellen. Deze pakketten kunt u geheel naar wens aanvullen met leuke tapas schaaltjes en andere verrassende items.

Feestgeschenk voor ieder feestje

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Neem snel een kijkje in onze unieke en mooie collectie. Wij wensen u veel plezier met de zoektocht naar dat ene origineel feestpakket of alternatief kerstpakket. Heeft u, tijdens of na uw zoektocht, nog onverhoopt vragen? Wij staan per e-mail, telefoon of via de live-chat voor u klaar. De klantenservice is elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar. Buiten de werktijden zijn wij bereikbaar middels het contactformulier en e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Wanneer u vragen heeft over hoe het precies zit met de belasting, kijk dan op de pagina over de belasting en fiscus.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op