Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Bestel een apart kerstpakket

In een wereld waarin originaliteit en persoonlijke expressie steeds belangrijker worden, groeit de vraag naar aparte kerstpakketten. Deze pakketten bieden een breed scala aan mogelijkheden, van luxueuze verrassingen tot trendy themapakketten en maatwerkopties die perfect aansluiten bij de behoeften van elke ontvanger. Bekijk ons uitgebreide assortiment van aparte kerstpakketten voor 2024, en ontdek waarom ze de nieuwe favoriet zijn geworden tijdens de feestdagen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Aparte
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aparte kerstpakketten om uw medewerkers te verrassen

Waarom aparte kerstpakketten?

In een tijd waarin individualiteit hoog in het vaandel staat, vragen bedrijven en organisaties zich steeds vaker af hoe ze hun waardering op een unieke en memorabele manier kunnen tonen. Traditionele kerstpakketten, hoewel geliefd, voldoen niet altijd aan de behoefte aan originaliteit en onderscheidend vermogen. Daarom bieden we bij Kerstpakketten idee ook veel andere opties zodat je een kerstpakket kan kiezen waarmee je bedrijf zich kan onderscheiden. Kerstpakketten met thema apart zijn net even anders en een extra originele manier om je waardering te laten zien. Ze zijn niet alleen een verzameling van geschenken, maar een weerspiegeling van de identiteit en waarden van de gever, en een viering van de ontvanger.

Het belang van aparte kerstgeschenken ligt in hun vermogen om een blijvende indruk achter te laten. Door te kiezen voor een uniek samengesteld pakket, laat een bedrijf zien dat het de tijd en moeite heeft genomen om iets bijzonders te creëren, dat perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van de ontvangers. Bovendien bieden aparte kerstpakketten een kans om te verrassen en te inspireren. Door te kiezen voor onconventionele thema's, luxe producten of maatwerkopties, kan een bedrijf zijn creativiteit en innovatie tonen, en een blijvende indruk achterlaten op de ontvangers. Kortom, aparte kerstpakketten zijn meer dan alleen cadeaus; ze zijn een bron van inspiratie, waardering en verbondenheid tijdens de feestdagen.

Assortiment aparte kerstpakketten

Het assortiment aan aparte kerstgeschenken is net zo divers als de mensen voor wie ze bestemd zijn. Met themapakketten, luxe opties, gepersonaliseerde keuzes en duurzame alternatieven, is er voor elk budget en elke voorkeur een apart kerstpakket beschikbaar. Hippe kerstpakketten zijn bijvoorbeeld gericht op de nieuwste trends en bieden een assortiment aan trendy producten die gegarandeerd in de smaak vallen bij jong en oud. Ook voor bedrijven met een kleiner budget hebben we zeker een mooi kerstpakket in ons assortiment. Bekijk onze budget kerstpakketten voor inspiratie om het kerstpakket te vinden dat perfect bij je past.

Voor wie op zoek is naar een meer individuele benadering, zijn er aparte kerstpakketten die zich richten op luxe en exclusiviteit. Deze pakketten bevatten hoogwaardige producten en merken, zoals exclusieve wijnen, ambachtelijke delicatessen en luxe verzorgingsproducten. Ze zijn perfect voor het tonen van waardering aan belangrijke klanten, partners of werknemers.

Themapakketten

Daarnaast zijn er ook aparte kerstpakketten die zich richten op specifieke interesses of thema's, zoals culinaire hoogstandjes, wellness en ontspanning, of duurzaamheid. Deze pakketten bieden een unieke en persoonlijke ervaring, en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de ontvanger. Denk aan een kerstpakket met biologische lekkernijen, eco-vriendelijke producten of een wellnesspakket voor ultieme ontspanning.

Voor meer inspiratie voor thema's die je werknemers zeker zullen aanspreken kan je kijken bij onze eerlijke kerstpakketten. Deze pakketten bevatten een aantal producten die bijvoorbeeld fairtrade, ECO, MVO, of duurzaam zijn. We hebben ook andere pakketten waarbij bij de productie rekening is gehouden met het milieu. Kies voor een ecologisch kerstpakket als je graag een pakket wilt met minimaal 1 product dat bijdraagt aan een betere aarde.

Maatwerk opties

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing, zijn er mogelijkheden om een apart kerstpakket samen te stellen dat volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van de ontvangers. Dit kan variëren van het toevoegen van gepersonaliseerde items tot het kiezen van specifieke producten die passen bij de bedrijfscultuur of het thema van een evenement. Vanaf een bestelling van 100 pakketten is het mogelijk om het met maatwerk volledig zelf samen te stellen. Ook kan je hiervoor langskomen in onze showroom om zelf alle producten te bekijken en met hulp van onze experts het perfecte kerstpakket voor jouw bedrijf samen te stellen.

Voordelen van een apart kerstpakket

Het kiezen voor aparte kerstpakketten brengt diverse voordelen met zich mee voor zowel werkgevers als werknemers. Ten eerste bieden deze pakketten een unieke kans om de waardering en erkenning voor het personeel op een bijzondere manier te tonen. Door te investeren in aparte kerstpakketten laat een werkgever zien dat hij of zij de individuele interesses en voorkeuren van de werknemers serieus neemt.

Daarnaast dragen aparte kerstpakketten bij aan een positieve bedrijfscultuur en werksfeer. Het ontvangen van een gepersonaliseerd geschenk dat aansluit bij de persoonlijke interesses van de werknemer, versterkt de band tussen werkgever en werknemer en vergroot het gevoel van betrokkenheid en loyaliteit. Bovendien zijn aparte kerstpakketten een bron van inspiratie en motivatie voor het personeel. Door te kiezen voor creatieve en originele geschenken, stimuleert een werkgever het gevoel van trots en voldoening bij de werknemers, wat kan leiden tot een verhoogde motivatie en productiviteit.

Tot slot bieden aparte kerstpakketten ook praktische voordelen. Door te kiezen voor themapakketten of maatwerkopties, kan een werkgever rekening houden met dieetwensen, allergieën of andere specifieke behoeften van het personeel, waardoor elk geschenk echt uniek en waardevol wordt. Kortom, aparte kerstpakketten zijn niet alleen een blijk van waardering, maar ook een investering in de relatie tussen werkgever en werknemer, en in een positieve en productieve werkomgeving.

Hoe stel je het perfecte pakket samen?

Het samenstellen van aparte kerstpakketten vereist zorgvuldige planning en aandacht voor detail. Hier zijn enkele stappen om een uniek en op maat gemaakt kerstpakket te creëren dat perfect past bij de ontvangers:

  • Inventariseer de voorkeuren: Begin met het inventariseren van de voorkeuren, interesses en behoeften van de ontvangers. Dit kan worden gedaan door enquêtes uit te voeren, individuele gesprekken te voeren of feedback te verzamelen van het personeel. Op basis van deze informatie kan een lijst worden samengesteld met mogelijke producten en thema's voor het kerstpakket.
  • Kies een thema: Bepaal vervolgens een overkoepelend thema voor het kerstpakket. Dit kan variëren van culinaire hoogstandjes en wellness tot duurzaamheid en ontspanning. Het gekozen thema moet aansluiten bij de interesses en voorkeuren van de ontvangers en een samenhangend geheel vormen met de geselecteerde producten.
  • Selecteer de producten: Selecteer zorgvuldig de producten die in het kerstpakket worden opgenomen. Denk hierbij aan hoogwaardige en unieke items die passen bij het gekozen thema en de smaak van de ontvangers. Dit kunnen bijvoorbeeld gastronomische lekkernijen, luxe verzorgingsproducten, handgemaakte ambachten of duurzame geschenken zijn.
  • Voeg een persoonlijk tintje toe: Geef het kerstpakket een persoonlijk tintje door gepersonaliseerde items toe te voegen, zoals bedrukte kaartjes, gravures of monogrammen. Dit laat zien dat er extra aandacht is besteed aan het samenstellen van het geschenk en verhoogt de waarde ervan voor de ontvangers.
  • Presenteer het kerstpakket: Zorg voor een mooie en feestelijke presentatie van het kerstpakket. Kies een passende verpakking, zoals een luxe geschenkdoos, mand of tas. Een aantrekkelijke presentatie verhoogt de feestelijke sfeer en maakt het kerstpakket nog specialer voor de ontvangers.
Een uitgebreid rood apart kerstpakket voor hem en haar

Vragen?

Heb je nog meer advies nodig om het perfecte kerstpakket voor jouw medewerkers samen te stellen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice door te bellen, mailen of chatten. We helpen je graag!


 

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
In welke prijsklassen kan ik een apart kerstpakket bestellen?

Kerstpakketten idee biedt aparte kerstpakketten in meerdere prijsklassen aan. Je kan met de handige filter functie een kerstpakket kiezen dat precies past bij jouw budget.

Is er maatwerk mogelijk bij jullie shop?

Ja, mits u bestelling voldoet aan de voorwaarde van minimaal 100 stuks. Zo ja, vul dan zo concreet mogelijk uw wensen in op het formulier op de pagina maatwerk.

Kan ik een persoonlijk kaartje toevoegen aan mijn kerstpakket?

Ja, dit kan! Wel moet u dat op tijd doorgeven bij onze klantenservice zodat zij dit kunnen realiseren.

Waar kan ik op filteren in het kerstpakketten overzicht?

In het kerstpakketten overzicht kunt u onder andere filteren op foodartikelen, non-foodartikelen, kleur, prijs en thema. Zo vindt u zeer snel het kerstpakket dat u zoekt!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie