Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Een apart kerstpakket bestellen?

Ieder jaar hebben wij weer een ruim assortiment, waardoor wij u ervan kunnen verzekeren dat wij ook aparte kerstpakketten hebben. Ieder jaar hebben wij ook weer een nieuw assortiment, waardoor er nooit vaker hetzelfde kerstpakket kan bij zitten. Kortom, altijd aparte kerstpakketten voor u!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Aparte
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aparte kerstpakketten om uw medewerkers te verrassen

Waarom een apart kerstpakket?

Kerstpakketten idee gaat ieder jaar weer vroeg opzoek naar de meest unieke kerstpakketten voor het aankomende jaar. Zo kunnen wij u garanderen dat wij ieder jaar weer unieke kerstpakketten in ons assortiment hebben. U wilt natuurlijk als bedrijf met uw kerstpakket onderscheidend zijn tegenover andere bedrijven. En hoe kunt u dat nou beter doen dan door een aparte kerstpakket te schenken aan uw personeel?

Wanneer uw personeel een kerstpakket krijgt, zullen zij dit zeker waarderen! Aparte kerstpakketten kenmerken zich aan de thema's waarop is ingespeeld. Al lang van te voren zijn wij bezig om de trends voor het huidige kerstseizoen op te sporen. Hierdoor kan er ruime tijd van te voren gewerkt worden aan de kerstpakket, om ze zo uniek mogelijk te maken. Verder kenmerken deze kerstpakketten zich aan producten, kleuren of landenthema's zoals de mediterraanse kerstpakketten.

Producten die in aparte kerstpakketten voorkomen zijn bijvoorbeeld leuke gadgets, zoals een airfryer. Gezond is natuurlijk steeds meer een ding in Nederland en daarom mogen deze natuurlijk niet ontbreken. Buiten deze andere gadgets zijn er ook nog andere variaties op deze kerstpakketten in de vorm van etenswaar of branche, denk aan de kerstpakketten voor bouwvakkers. Wilt u echt een apart kerstpakket? Kies dan voor eigen keuze pakketten! Hierbij legt u de keuze van het kerstgeschenk volledig in de handen van uw werknemers. Zij ontvangen een luxe giftbox met een giftcard. Via deze giftcard kunnen zij eenvoudig in de in uw bedrijfsstijl gepersonaliseerde webshop een geschenk kiezen. Hierbij hebben ze keuze uit ruim 1000 cadeaus, van gifts tot aan belevingen. Zo maakt u het kerstgeschenk zo uniek mogelijk!

Voor ieder budget hebben wij een mooi kerstpakket in ons assortiment. Vergeet ook zeker niet onze  budget kerstpakketten te bekijken. De budget kerstpakketten zijn mooie kerstpakketten voor een lagere prijs, ideaal voor bedrijven met een lager budget.

Zelf uw eigen aparte kerstpakket samenstellen

Wanneer u opzoek bent naar een kerstpakket wat geheel naar wens is naar uw behoefte, kunt u er ook voor een kerstpakket op maat kiezen. Hierbij stelt u geheel uw eigen kerstpakket samen. U geeft uw wensen door aan onze stylisten, waarna zij er direct mee aan de slag gaan. Binnen enkele dagen vindt u dan het kerstpakket gefotografeerd bij uw offerte. Echter is er één kanttekening, dit is alleen mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks.

Wanneer u geen honderd stuks besteld, verwijzen wij u graag naar onze huisselectie. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze filtermogelijkheden aan de linkerzijde. Zo kunt u filteren op prijs, inhoud en kleur om te komen tot uw favoriete kerstpakket.
Tip: bekijk ook eens onze eerlijke kerstpakketten! In de eerlijke kerstpakketten vindt u uitsluitend producten die op een duurzame manier geproduceerd zijn. Denk bij de eerlijke kerstpakketten aan duurzaamheid, MVO en fairtrade.

Of kies voor een pakket met een ecologisch tintje. Deze kunt u vinden in ons aanbod van het ecologisch kerstpakket. Bij de productie van alle artikelen in het ecologisch kerstpakket is rekening gehouden met het milieu.

Eenvoudig online uw bestelling plaatsen

Heeft u het unieke kerstpakket gevonden wat volledig aan uw wensen en behoefte voldoet? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wanneer uw order is doorgekomen ontvangt u spoedig een bevestiging, mits het kerstpakket op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt u hiervan snel op de hoogte gebracht.

Een uitgebreid rood apart kerstpakket voor hem en haar

Vragen over uw kerstpakket

Heeft u nog geen idee welk kerstpakket het wordt voor dit jaar? Dan kunt u eenvoudig met onze medewerkers contact opnemen via de livechat. Zij kunnen uw volledig begeleiden bij het zoeken naar uw favoriete kerstpakket. Zo weet u zeker dat u met een glimlach thuis zit op kerstavond!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
In welke prijsklassen kan ik een apart kerstpakket bestellen?

Kerstpakketten idee biedt aparte kerstpakketten in meerdere prijsklassen aan.

Is er maatwerk mogelijk bij jullie shop?

Ja, mits u bestelling voldoet aan de voorwaarde van minimaal 100 stuks. Zo ja, vul dan zo concreet mogelijk uw wensen in op het formulier op de pagina maatwerk.

Kan ik een persoonlijk kaartje toevoegen aan mijn kerstpakket?

Ja, dit kan! Wel moet u dat op tijd doorgeven bij onze klantenservice zodat zij dit kunnen realiseren.

Waar kan ik op filteren in het kerstpakketten overzicht?

In het kerstpakketten overzicht kunt u onder andere filteren op foodartikelen, non-foodartikelen, kleur, prijs en thema. Zo vindt u zeer snel het kerstpakket dat u zoekt!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op