Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Eerlijke kerstpakketten MVO

Eerlijke kerstpakketten bestaan uit fairtrade producten en worden op MVO basis geproduceerd. Bij eerlijkheid denken wij aan FairTrade, ECO, MVO en Duurzaamheid met het oog op People, Planet en Profit. Bij fairtrade producten moet er dus ook aan bepaalde waardes worden voldaan. In ons assortiment kunt u alle eerlijke kerstpakketten terug vinden.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Eerlijk
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Eerlijke kerstpakketten vol met fairtrade producten

Eerlijk voor de boeren

Een eerlijk kerstpakket bestaat helemaal of gedeeltelijk uit producten waarbij de schakels in de productieketen een eerlijke prijs ontvangen. Deze producten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse koffie, maar ook Oosterse etenswaren zoals bijvoorbeeld de wok. Bij eerlijke handel staat het sociale aspect centraal. Hierbij gaat het erom dat producten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Dit zorg er weer voor dat de levensstandaard van de producten wordt bevordert. Het eerlijk kerstpakket aanbod bestaat uit een collectie van groot formaat, maar ook de kleine kerstpakketten behoren tot deze categorie.

Ecologische kant ook van belang

Buiten dat het eerlijker is voor de boeren die de producten produceren, wordt er hierbij ook meer aandacht besteed aan de natuur en het milieu. Eerlijke producten worden bijvoorbeeld gemaakt van gerycled materiaal, en kunnen daaraan bijdragen aan het milieuvriendelijke productieproces. Daarom worden fairtrade en biologische producten bij ons als eerlijk beschouwt. Door het keurmerk van fairtrade weet u ook zeker dat u de wereldhandel op een positivie manier stimuleert. Om dit keurmerk te krijgen moeten de producten aan een aantal strenge eisen voldoen. Daarom slaat u met deze eerlijke kerstpakketten nooit de plank mis.

Eerlijke kerstpakketten naar wens

Wanneer u enkele eerlijke producten, kunt u er ook voor kiezen om een op maat eerlijk kerstpakket samen te stellen. Dit is mogelijk vanaf een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan het werk om er een zo mooi mogelijk kerstpakket van te maken. Nadat dit gelukt is, krijg u het kerstpakket gefotografeerd bij de offerte. Natuurlijk kunt u hierna het kerstpakket nog aanpassen. Mocht u echt de keuze willen leggen bij uw werknemers, dan kunt u vanaf 20 euro per geschenk al gebruik maken van het 'eigen keuze pakket'. Hierbij kunnen uw werknemers zelf kiezen wat voor geschenk ze dit jaar willen. Bij deze keuzes zitten ook eerlijke producten. Toch liever een alternatief kerstpakket voor hem en haar? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Kerstpakketten idee, net zoals de pakketten met een biologisch karakter.

Eerlijk kerstpakket samengesteld in de waardes voor MVO bedrijven

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze eerlijke kerstpakketten, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Kerstpakkettenidee.nl. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete eerlijke kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op