Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Eerlijke kerstpakketten MVO

Eerlijke kerstpakketten bestaan uit fairtrade producten en worden op MVO basis geproduceerd. Bij eerlijkheid denken wij aan FairTrade, ECO, MVO en Duurzaamheid met het oog op People, Planet en Profit. Bij fairtrade producten moet er dus ook aan bepaalde waardes worden voldaan. In ons assortiment kunt u alle eerlijke kerstpakketten terug vinden.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Eerlijk
Sorteren op:
Eerlijke kerstpakketten vol met fairtrade producten

Eerlijk voor de boeren

Een eerlijk kerstpakket bestaat helemaal of gedeeltelijk uit producten waarbij de schakels in de productieketen een eerlijke prijs ontvangen. Deze producten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse koffie, maar ook Oosterse etenswaren zoals bijvoorbeeld de wok. Bij eerlijke handel staat het sociale aspect centraal. Hierbij gaat het erom dat producten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Dit zorg er weer voor dat de levensstandaard van de producten wordt bevordert. Het eerlijk kerstpakket aanbod bestaat uit een collectie van groot formaat, maar ook de kleine kerstpakketten behoren tot deze categorie.

Ecologische kant ook van belang

Buiten dat het eerlijker is voor de boeren die de producten produceren, wordt er hierbij ook meer aandacht besteed aan de natuur en het milieu. Eerlijke producten worden bijvoorbeeld gemaakt van gerycled materiaal, en kunnen daaraan bijdragen aan het milieuvriendelijke productieproces. Daarom worden fairtrade en biologische producten bij ons als eerlijk beschouwt. Door het keurmerk van fairtrade weet u ook zeker dat u de wereldhandel op een positivie manier stimuleert. Om dit keurmerk te krijgen moeten de producten aan een aantal strenge eisen voldoen. Daarom slaat u met deze eerlijke kerstpakketten nooit de plank mis.

Eerlijke kerstpakketten naar wens

Wanneer u enkele eerlijke producten, kunt u er ook voor kiezen om een op maat eerlijk kerstpakket samen te stellen. Dit is mogelijk vanaf een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan het werk om er een zo mooi mogelijk kerstpakket van te maken. Nadat dit gelukt is, krijg u het kerstpakket gefotografeerd bij de offerte. Natuurlijk kunt u hierna het kerstpakket nog aanpassen. Mocht u echt de keuze willen leggen bij uw werknemers, dan kunt u vanaf 20 euro per geschenk al gebruik maken van het 'eigen keuze pakket'. Hierbij kunnen uw werknemers zelf kiezen wat voor geschenk ze dit jaar willen. Bij deze keuzes zitten ook eerlijke producten. Toch liever een alternatief kerstpakket voor hem en haar? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Kerstpakketten idee, net zoals de pakketten met een biologisch karakter.

Eerlijk kerstpakket samengesteld in de waardes voor MVO bedrijven

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze eerlijke kerstpakketten, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Kerstpakkettenidee.nl. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete eerlijke kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl