Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Unieke Kerstpakketten Collectie

Een uniek kerstpakket vindt u bij Kerstpakketten idee. Reeds vele jaren één van de grootste leveranciers van unieke kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor de zakelijke markt. Aan de linkerzijde kan er eenvoudig gefilterd worden op thema, kleur, prijs etc. Veel succes met shoppen!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Uniek
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Uniek kerstpakket met verschillende thema's en kleuren

Unieke kerstpakketten met populaire samenstelling

Het personeel zit te popelen aan het einde van het jaar en is zeer benieuwd wat voor uniek kerstpakket ze ontvangen van de werkgever. Als werkgever zijnde is het van belang om ieder jaar uniek uit de hoek te komen, zodat de medewerkers verrast worden en tevens iets origineels krijgen overhandigd. Bekijk online het kerstpakket aanbod en maak een weloverwogen keuze, waarmee u het personeel in het zonnetje kunt zetten.

De samenstelling van een uniek kerstpakket

Een uniek kerstpresentje kenmerkt zich door een origineel karakter, waarbij de inhoud wordt geselecteerd op criteria die voorgaande jaren niet aan de order zijn geweest. Men kan een uniek kerstpakket vergelijken met een origineel en populair kerstpakket. Beide themapakketten zijn op een bepaalde manier samengesteld en hebben een uniek karakter. Denk hierbij aan een unieke kleurstelling, originele artikelen en ook een mooie en luxe verpakking. Dit alles tezamen geven unieke kerstpakketten een exclusieve uitstraling. Kortom, het komt erop neer dat de geassembleerde kerstpakketten niet zijn voorgekomen in de voorgaande collecties.

Unieke kerstpakketten worden vaak ook in diverse kleuren samengesteld. Dit doen de medewerkers van Kerstpakketten idee om de klanten de keuze te geven om een uniek kerstpakket te kiezen, dat geheel aansluit bij de bedrijfskleuren van de organisatie.

Trends bepalen de mate van uniek

Bij de samenstelling van een uniek kerstpakket wordt veelal gekeken naar de spelende trends in de markt. Dit zijn namelijk veelal unieke trends en kunnen gezocht worden in iedere hoek of branche in de maatschappij. Deze trends komen meestal tot stand door de vraag vanuit de maatschappij. Deze criteria en signalen worden opgepikt door onze kerstpakketten stylisten en worden vertaald naar mooie originele en unieke kerstpakketten. Een Rituals geschenkset is erg populair bij vrouwen en het is zeker de moeite waard om de Rituals kerstgeschenken collectie te bekijken.

Een uniek kerstgeschenk op maat

De collectie kerstpakketten van dit seizoen telt maar liefst 825 exclusieve kerstpakketten. Onverhoopt kan het toch voorkomen dat het gewenste pakket niet in de collectie aanwezig is. Voor dergelijke situaties bieden wij de mogelijkheid om unieke maatwerk kerstgeschenken te laten samenstellen. Deze optie is mogelijk bij een minimale afname van 100 unieke kerstpakketten.

Bij deze mogelijk kunnen wensen en ideeën kenbaar gemaakt worden. De stylisten gaan op basis van een wensenlijst diverse voorstellen maken en fotograferen. Deze worden per e-mail naar u als klant doorgestuurd, waarna er feedback gegeven kan worden. De feedback wordt verwerkt in het kerstpakket, waarna er uiteindelijk een mooi zelf verzonnen en uniek kerstpakket ontstaat. Uiteraard wordt de order ingepakt  bij ons in de inpakcentrale en zullen wij ervoor zorgen dat de bestelling tijdig bij u op locatie geleverd wordt, zodat de uitreikingsdatum niet in het gedrang komt.

Unieke kerstpakketten voor mannen en vrouwen

Klantenservice biedt u een helpende hand

Heeft u vragen of weet u niet exact waar u uw zoektocht moet beginnen? Onze experts zorgen ervoor dat al uw vragen snel beantwoord worden. Daarnaast denken we graag met u mee om tot een advies te komen welke unieke kerstpakketten geschikt zijn voor uw organisatie.

Heeft u hier behoefte aan, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze supportlijn op 0495 - 84 32 42. Tevens zijn wij bereikbaar via social media, e-mail en live chat.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op