Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Spaanse kerstpakketten collectie

Alle lekkernijen waar de Spaanse keuken om bekend staat zijn samengevoegd tot luxe Spaanse kerstpakketten. Bij Kerstpakketten idee vindt u dergelijke kerstpakketten in diverse prijsklassen en in unieke en originele samenstellingen. Het thema Spanje is reeds jaren erg populair en daarom ook dit jaar weer opgenomen in de kerstpakketten collectie.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Landen: Spaans
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Spaanse kerstpakketten collectie van Kerstpakketten idee

Kenmerken van een Spaans kerstpakket

Spanje is een rijk land als het gaat om heerlijk eten. De Spaanse delicatessen zoals olijven, tapas, tapenade, tomaten, worst en ham worden dan ook gecombineerd tot luxe en originele Spaanse kerstpakketten voor mannen en vrouwen. De pakketten zijn eenvoudig online te bekijken en te bestellen via www.kerstpakkettenidee.nl. Indien u twijfelt tussen een of meerdere pakketten, dan kunt u altijd gebruik maken van de kerstpakketten vergelijker. De vergelijker bevat de functie om Spaanse kerstpakketten bijvoorbeeld naast een Oosters kerstpakket te zetten, waardoor kleine verschillen snel duidelijk worden. Op basis van de vergelijker kan eenvoudig een keuze gemaakt worden.

Maatwerk Spaanse kerstpakketten laten assembleren

Toch niet gevonden waarna u opzoek bent, maak dan gebruik van de mogelijkheden die Kerstpakketten idee u te bieden heeft inzake het laten samenstellen van eigen kerstpakketten. Onze stylisten zijn u namelijk graag van dienst bij het samenstellen van maatwerk pakketten met thema Spanje. Bij deze optie kunt u uw wensenlijst kenbaar maken en zullen de stylisten van Kerstpakketten idee meerdere voorstellen maken. De Spaanse kerstpakketten worden gefotografeerd en in een offerte naar u toegezonden. Uiteraard kunnen de pakketten eventueel gewijzigd worden, waardoor uiteindelijk het perfecte Spaanse kerstpakket ontstaat.

Het populairste Spaanse tapas kerstpakket

Het populairste Spaanse kerstpakket bestaat al jaren uit kleine tapas gerechten zoals worst, olijven en chips gecombineerd met een heerlijk wijntje. De welbekende tapas kerstpakketten zijn dan ook online verkrijgbaar op onze website. Indien deze tapas kerstpakketten de voorkeur hebben, dan willen wij u aanraden om de bestelling snel door te voeren. De pakketten worden in beperkte oplage samengesteld en heeft te maken met de non-food items in het kerstpakket.

Kenmerken van Mediterraanse kerstpakketten:

Hieronder een opsomming van de kenmerken van een Mediterraans kerstpakket:

  • Felle kleurstelling
  • Feestelijk verpakt
  • Zonnig karakter
  • Veel kleine gerechten
  • Combinatie van food & non-food
  • Algemene samenstellen en geschikt voor mannen en vrouwen

Verder zijn de mediterraanse kerstpakketten verkrijgbaar in diverse prijsklassen.

Andere landen thema's

Neem ook eens een kijke bij andere landen. Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende landen thema's van over de hele wereld. Elk pakket is gevuld met heerlijke etenswaar uit dat specifieke gebied. Denk hierbij aan Oosters, Italiaans, Hollands of Pools.

Aanbod kerstpakketten met thema spanje

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze Spaanse kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze supportafdeling. Zij helpen u met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze supportlijn is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar dat mooie Spaanse kerstpakket en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op