Mexicaanse kerstpakketten overzicht

Met het Mexicaanse kerstpakket kunt u uw collega's verassen met lekkernijen uit de bekende Mexicaanse keuken. Het Mexicaanse eten is de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland en daarom dit jaar opgenomen in de kerstpakketten collectie. Neem een kijkje en bestel de mooiste Mexicaanse kerstpakketten online.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Landen: Mexicaans
Sorteren op:
Aanbod Mexicaanse kerstpakketten online

Mexicaanse avond

Houdt u van eten met een milde tot pittige smaak? Dan is een Mexicaanse avond echt iets voor u en maak kennis met onze Mexicaanse kerstpakketten! Het eten bestaat uit meerdere gangen gebaseerd op de Mexicaanse keuken. Denk hierbij aan de verschillende soorten eten uit Mexico gecombineerd met Mexicaanse bieren. Bovendien zijn de avonden uiterst gezellig, mede dankzij de kleurrijke kleding die de mensen dragen met de grote sombrero’s. Het eten bestaat uit meerdere gangen en er worden alcoholische dranken geschonken. De Mexicaanse avond is een veel voorkomende thema avond in Nederland en daar dragen de typische Mexicaanse kerstpakketten een steentje aan bij. De Mexicaanse kerstpakketten hebben enigszins vergelijkenissen met de Italiaanse kerstpakketten. Om de vergelijking te bekijken is het raadzaam om de vergelijkingsfunctie te gebruiken in onze webshop. U kunt dan bijvoorbeeld enkele Mexicaanse kerstpakketten vergelijken met Italiaanse kerstpakketten, om zodoende tot een bewuste keuze te komen.

Waar moet ik aan denken bij een Mexicaans kerstpakket?

Het Mexicaanse eten bestaat uit een combinatie van Indiaanse en Spaanse tradities. Aangevuld met eigen tradities als maïs, tortilla’s, taco’s, burito’s chilipepers en vers fruit. De Taco’s zijn doorgaans gevuld met vlees, kip, kaas, bonen en groenten. Doorgaans eten Mexicanen twee warme maaltijden per dag. De kerstpakketten zijn hier dan ook op aangepast. Het heerlijke eten gaat natuurlijk niet zonder het genot van een drankje. Binnen de Zuid-Amerikaanse cultuur drinken de mensen de typische dranken tequila, Tia Maria, Corona en Desperado’s. Binnen de kerstpakketten zijn vele combinaties van eten en drinken mogelijk. De pakketten zijn eenvoudig online te bekijken en te bestellen.

Kenmerken van de Mexicaanse kerstpakketten

Waar herkent u een Mexicaans kerstpakket aan en wat zijn nu eigenlijk de kenmerken? Erg handig wanneer u op zoek bent naar een geschenk uit dit landen thema. We hebben een opsomming voor u gemaakt en dat vindt u hieronder.

- Mild tot pittig eten
- Feestelijk verpakt
- Inhoud als tortilla’s en taco’s
- Verschillende soorten pepers
- Bevat in de meeste gevallen alcoholische dranken

Zelf een Mexicaans pakket samenstellen?

Voldoen de Mexicaanse kerstpakketten op de webshop niet volledig aan de eisen die u aan een pakket stelt? Bij een minimale afname van 100 stuks kunt u gebruik maken van de unieke optie om zelf uw pakket samen te stellen. Onze ervaren stylisten vertalen al uw wensen geheel kosteloos naar een maatwerk Mexicaans kerstpakket. Mocht u hier interesse in hebben, dan moet u het formulier op onze website zo concreet mogelijk invullen. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een offerte inclusief foto’s van het kerstpakket.

Naast de mogelijkheid om het formulier in te vullen kunt u ook een van onze showrooms bezoeken. Dit is tevens mogelijk bij een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks. Kerstpakkettenidee beschikt over drie grote showrooms waar u zelf uw eigen maatwerk kerstpakket kut samenstellen.

Neem ook eens een kijkje bij andere landen thema’s

Landenthemas zijn erg populair. Denk aan een Hollands kerstpakket, Pools, Italiaans of Spaans. Stuk voor stuk populaire pakketten met eigen kenmerken en samenstellingen gebaseerd op tradities uit het betreffende land. Bij Kerstpakketten idee vindt u tal van verschillende landen thema's. Neem gerust een kijkje en maak kennis met tradities en kenmerken uit specifieke landen en regios. Ook is er een aanbod kerstpakketten voor Belgie. Dit zijn pakketten die we kunnen leveren bij onze oosterburen in Belgie. Houdt wel rekening met een dag extra levertijd in verband met overslag aan de grens.

Een typisch gekleurd Mexicaans kerstpakket

Meer informatie of advies?

Wilt u meer weten over de samenstelling van de Mexicaanse kerstpakketten? Twijfel dan niet en neem gelijk contact op met onze klantenservice. Zij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te adviseren inzake de zoektocht naar het ultieme Mexicaanse kerstpakket. Wij wensen u veel succes!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie