Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten voor Limburg

Bent u gevestigd in  Limburg en op zoek naar Limburgse kerstpakketten? Dan bent u hier aan het goede adres. Onze kerstpakketten webwinkel is ruim gevuld met verschillende soorten kerstpakketten. Jaarlijks hebben wij vele afnemers uit de zuidelijkste provincie van Nederland, Limburg.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Regio: Limburg
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Limburgse kerstpakketten speciaal voor werknemers

Kerstpakketten levering in Limburg

Kerstpakketten idee is zelf gevestigd in de prachtige provincie Limburg. Dagelijks hebben wij vele afnemers vanuit heel Limburg. Zo zijn we de laatste jaren uitgegroeid tot een waar begrip in Limburg en hebben wij ook vele vaste klanten uit onze eigen provincie. Voor Limburgse kerstpakketten zit u dus goed bij Kerstpakketten idee. Bent u gevestigd in Noord Brabant, bekijk dan onze Brabantse kerstpakketten collectie.

Plaatsen en regio's

De provincie Limburg is bij die Limburgers ook wel bekend als Limbörg of Lèmburg. Deze provincie telt ruim 1.125.000 inwoners, en is na Utrecht en Zuid-Holland de meest dichtbevolkte provincie van Nederland. De provincie grenst aan Noord-Brabant en aan stukje aan Gelderland. Ook aan deze provincies leveren we jaarlijks vele originele kerstpakketten. 

Plaatsen waar wij vele vaste klanten hebben voor onze Limburgse kerstpakketten zijn onder andere de prachtige historische hoofdstad Maastricht, Venlo, Roermond, Sittard, Weert, Kerkrade. Valkenburg en Venray. Limburg is natuurlijk bekend om de Maas die door de provincie loopt, maar ook het heuvel en bosrijke landschap. Een van deze mooie landschappen is de Peel. Een bosrijk gebied met prachtige landelijke landschappen. Verder staat Limburg ook bekend om enkele grootheden die het heeft voortgebracht, zoals Max Verstappen, André Rieu en Mark van Bommel. Zo heeft Limburg ook enkele grote voetbalclubs zoals Fortuna Sittard, VVV-Venlo, Roda JC en MVV Maastricht. En natuurlijk staat in februari iedereen verkleed op de straten in Limburg wanneer carnaval aanbreekt.

Populair in Limburg

Ieder jaar zien we weer dat de Limburgse kerstpakketten en kerstgeschenken razend populair zijn bij de Limburgers. Bedrijven en instellingen nemen ieder jaar weer duizenden kerstpakketten af in deze provincie. De meest bestelde kerstpakketten in Limburg zijn de goed gevulde traditionele geschenkpakketten in verschillende kleuren. Deze traditionele kerstpakketten zijn een mix van foodproducten en non-foodproducten zoals een wok of koffer. Kortom, het ultieme kerstgeschenk vindt u in de webwinkel van Kerstpakketten idee. Pakketten met veel non-food items zijn overigens ook erg gewild als zijnde kerstpakket in de regio Flevoland.

Limburgs kerstpakket samenstellen

Heeft u bij ons op de site leuke artikelen gezien uit bijvoorbeeld de Limburgse streken? Maar bevallen de andere artikelen in het kerstpakket u niet? Dan kunt u ook een Limburgs kerstpakket op maat samenstellen! Zo kunt u uw favoriete producten doorgeven aan onze klantenservice, waarna Kerstpakketten Idee aan de slag gaat om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Zo kunt u uw collega's blij maken met verschillende Limburgse producten zoals roggebrood, knapkoeken, stroop of een heerlijk Limburgse biertje zoals Hertog Jan! Toch liever een geschenk met producten uit een andere provincie, bekijk dan de uitgebreide collectie voor de regio Utrecht.

Kerstpakketten in Limburg voor Limburgse bedrijven

Vragen?

Indien u nog vragen of andere onduidelijkheden heeft over onze Limburgse kerstpakketten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. Ons helpcenter staat op werkdagen voor u klaar tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt altijd contact opnemen via telefoon, e-mail, live-chat of social media.

Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar uw favoriete Limburgse kerstpakket en hopen binnenkort prachtige kerstpakketten bij u in Limburg te mogen leveren!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op