Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten voor Friesland

Bent u gevestigd in een van de noordelijkste provincies van ons land, namelijk Friesland? En bent u opzoek naar Friese kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben een ruim aanbod kerstpakketten die geleverd worden in Friesland. Jaarlijks bedienen wij vele vaste klanten uit deze provincie!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Regio: Friesland
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Leuke kerstpakketten voor friesland

Kerstpakketten levering in Friesland

Dagelijks hebben wij vele afnemers uit Friesland voor onze Friese kerstpakketten. Onze vrachtwagens maken jaarlijks vele kilometers in deze prachtige provincie! De laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in Friesland. Door de vaste klanten in deze provincie kan er door de ervaring perfect worden ingespeeld op het gebied van levering. Voor Friese kerstpakketten in Friesland zit u dus goed bij Kerstpakketten idee.

Plaatsen en regio's

Friesland, ook wel bekend als Fryslân, is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland ligt aan de Noordzee. Een aantal wadden eilanden behoren ook tot deze provincie. Dit zijn de wadden eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ook op deze eilanden levert Kerstpakketten Idee prachtige Friese kerstpakketten! Friesland grenst aan 4 andere provincies, Flevoland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Friesland telt ruim 650.000 inwoners. De hoofdstad van Friesland is  Leeuwarden. Steden waar Kerstpakketten Idee jaarlijks veel Friese kerstpakketten levert zijn; Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Joure, Wolvega, Franeker, Dokkum en Lemmer. Bijna elke Fries spreekt ook Fries. Tegenwoordig wordt dit gezien als een echte taal. Friesland heeft veel dingen die 'typisch Fries' zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal sporten, die u alleen zal tegenkomen in Friesland. Een aantal sporten die doorgaans typisch Fries worden beschouwd zijn: kaatsten, fierljeppen, schaatsen en watersport. Friesland is een provincie die rijk aan water is. Hierdoor staan veel sporten in verband met water. Nationaal bekend is natuurlijk de Elfstedentocht. Elk jaar wordt er weer in spanning afgewacht of het ijs dik genoeg is, om deze Elfstedentocht te kunnen schaatsen. Buiten sporten die typisch Fries zijn, heeft Friesland ook twee professionele voetbalclubs, namelijk SC Heerenveen en SC Cambuur. Ook de bekende turner Epke Zonderland is afkomstig uit deze provincie.

Populaire kerstpakketten voor de provincie

Ieder jaar zijn de échte Zeeuwse kerstpakketten weer populair in Zeeland. Traditionele kerstpakketten vol met etenswaren worden altijd gewaardeerd in deze provincie, net zoals de collectie Makro kerstpakketten welke tevens te verkrijgen zijn bij Kerstpakketten idee. Lekkernijen zoals stroopwafels en Hollandse snoep zijn zeer geliefd. Een ander thema wat het goed doet in deze provincie is sport. Het prachtige landschap van Friesland maakt deze provincie perfect om te sporten. Aan de hand van de smartwatch in deze sport kerstpakketten kunt u natuurlijk perfect bij houden hoe gezond u nou daadwerkelijk bezig bent. Al onze Friese kerstpakketten zijn ruim gevuld, en door de vele thema's is er voor ieder wat wils!

Echte Friese kerstpakketten

Wilt u een Fries kerstpakket samen gesteld uit heerlijke Friese lekkernijen, zoals dúmkes, sûkerbôle, Beerenbrug, oranjekoek en nagelkaas. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze klantenservice, gaan zij er direct mee aan de slag om voor u een prachtig en leuk kerstpakket samen te stellen!

Originele friese kerstpakketten aanbod

Vragen?

Wanneer u vragen of andere onduidelijkheden heeft over onze Friese kerstpakketten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 staan zij altijd voor uw klaar. Aan de hand van uw expertise kunt u uw perfecte kerstpakket vinden! Bent u gevestigd in Noord Brabant, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij de pakketten voor de provincie Brabant.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op