Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Borrelplank kerstpakketten assortiment

Kerstmis is de tijd van warmte en gezelligheid, waarbij samenzijn met vrienden en familie centraal staat. Precies daarom is het kerstpakket borrelplank zo'n geweldige keuze. Het geeft je medewerkers de kans om te genieten van heerlijke hapjes tijdens een sfeervolle avond. Of het nu gaat om kaas, worst, noten of andere lekkernijen, elk element draagt bij aan gezellig samenzijn. Bekijk ons assotiment hieronder en voeg dit jaar een borrelplank toe aan je kerstpakket.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Borrelplank
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Borrelplank kerstpakket vol heerlijke hapjes

Wat is een borrelplank kerstpakket?

Een borrelplank kerstpakket is een feestelijke verzameling van diverse lekkernijen gepresenteerd op een stijlvolle plank, ideaal voor het delen tijdens kerstvieringen. Deze pakketten zijn ontworpen om het middelpunt van je kerstborrel te zijn, gevuld met een variëteit aan smaken die iedereen kan waarderen. Van kazen en charcuterie tot noten en vruchten, elk element is zorgvuldig geselecteerd om een harmonieuze smaakervaring te bieden.

Naast de traditionele borrelplank kerstpakketten zijn er ook innovatieve varianten beschikbaar zoals de pizzaplank en de tapasplank kerstpakketten. Een pizzaplank kerstpakket bevat alle ingrediënten om zelf heerlijke pizza's te bakken, perfect voor een interactieve kerstavond. Tapasplank kerstpakketten daarentegen bieden een assortiment van kleine, verfijnde hapjes geïnspireerd door de Mediterrane keuken, ideaal voor liefhebbers van Spaanse delicatessen.

Elk van deze pakketten, of het nu de klassieke borrelplank, de pizzaplank of de tapasplank is, biedt een unieke manier om samen te komen en te genieten van heerlijke gerechten. Ze zijn niet alleen erg lekker maar ook nog eens mooi om naar te kijken, waardoor ze perfect zijn voor zowel een informeel samenzijn als een elegante feestavond.

De inhoud van een ideale borrelplank

De inhoud van een ideaal borrelplank kerstgeschenk is een zorgvuldige samenstelling van smaken en texturen die samen een onvergetelijke culinaire ervaring bieden. De basis van elk kerstpakket vormen de kazen; denk hierbij aan een romige brie, een scherpe cheddar en een zachte geitenkaas. Deze kazen vormen samen met een assortiment aan fijne vleeswaren zoals prosciutto, salami en chorizo de kern van de borrelplank. Naast deze klassiekers bevat een ideale borrelplank diverse dips zoals hummus, tzatziki, of een pikante salsa. Deze dips bieden een heerlijke combinatie met vers brood, knapperige crackers of rustieke stokbroden. Om de smaakervaring compleet te maken, mogen olijven niet ontbreken. Zowel groene als zwarte olijven brengen een mooie balans tussen zout en fruitig, wat ze tot een geliefde keuze maakt.

Een essentieel onderdeel van het borrelplank kerstpakket is ook de selectie van wijnen. Een goed gekozen wijn kan de smaken van de kaas en vleeswaren versterken. Of het nu een lichte witte wijn is voor de zachtere kazen of een robuuste rode wijn die perfect samengaat met rijpere kazen, de juiste wijn maakt de borrelervaring compleet. Al deze onderdelen samen zorgen voor een divers en smaakvol aanbod dat bij elk kerst samenzijn een succes zal zijn.

Hoe een borrelplank kerstpakket de feestvreugde verhoogt

Een borrelplank kerstpakket speelt een centrale rol in het verhogen van de feestvreugde tijdens de kerstdagen. Deze pakketten brengen niet alleen een scala aan smaken en texturen samen, maar ze creëren ook een moment van samenzijn dat de kern vormt van de feestelijkheden. In de gezellige setting van een kerstviering fungeert de borrelplank als een sociaal middelpunt, waar iedereen zich rond verzamelt om te genieten van de aangeboden lekkernijen.

Het delen van eten vanaf een gemeenschappelijke plank moedigt interactie en conversatie aan, waardoor de banden tussen vrienden, familieleden en collega’s worden versterkt. De diversiteit van de inhoud op de plank—van kazen en vleeswaren tot dips en olijven—biedt voor ieder wat wils en maakt de ervaring zowel inclusief als genotvol. Het uitkiezen en proeven van verschillende hapjes zorgt voor een speels en ontspannen element, wat essentieel is voor een smaakvolle avond.

Daarnaast is een borrelplank kerstgeschenk ook een blijvend cadeau. Lang nadat de feestdagen voorbij zijn, herinneren de mooie momenten die rond de borrelplank gedeeld zijn, aan de warmte en gezelligheid van samen zijn. Het kerstpakket symboliseert dus niet alleen een geschenk van eten, maar ook van gedeelde ervaringen en blijvende herinneringen. Elk moment dat je samen geniet, draagt bij aan een sfeer van liefde en gemeenschap die de essentie van Kerstmis belichaamt.

Personaliseer je borrelplank kerstpakket

Je kerstpakket borrelplank personaliseren geeft een extra speciaal tintje aan je geschenk, waardoor het niet alleen uniek maar ook memorabel wordt. Het toevoegen van je bedrijfslogo aan de borrelplank of de verpakking maakt elk pakket persoonlijk en versterkt de band met je merk. Dit soort aangepaste details laten een blijvende indruk achter bij collega’s en zakelijke relaties, en dragen bij aan de merkherkenning.

Bij grotere bestellingen, vanaf 100 stuks, bieden wij de mogelijkheid om het kerstpakket te personaliseren of geheel naar wens samen te stellen. Dit maatwerk stelt je in staat om een kerstpakket te creëren dat perfect aansluit bij de voorkeuren en interesses van je team of klanten. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kazen, vleeswaren, dips, en andere delicatessen om ervoor te zorgen dat elke borrelplank iets biedt dat iedere ontvanger kan waarderen.

Of je nu kiest voor een klassieke samenstelling of besluit om meer exotische of luxe items toe te voegen, elk element van het kerstpakket kan worden afgestemd op de specifieke smaak van je doelgroep. Personaliseren met een bedrijfslogo en maatwerk zorgt niet alleen voor een uniek geschenk maar versterkt ook de persoonlijke touch, waardoor je geschenk een onuitwisbare indruk maakt tijdens de feestdagen.

Tips voor een borrelavond

Het organiseren van een onvergetelijke borrelavond vereist wat planning en aandacht voor detail. Hier zijn enkele praktische tips die je helpen om een gezellige en smaakvolle avond te creëren voor je gasten.

  • Serveer een mix van warme en koude dranken: Bied een assortiment van dranken aan om aan ieders voorkeur te voldoen. Koude biertjes zijn altijd een hit, maar zorg ook voor enkele warme opties zoals glühwein of warme cider, vooral als het buiten koud is. Deze dranken helpen niet alleen de gasten om op te warmen maar voegen ook een feestelijk tintje toe aan je avond.
  • Vul aan met verse groenten: Naast de traditionele kazen en vleeswaren op je borrelplank, voeg je verse groenten toe zoals wortelsticks, paprikareepjes, en komkommerschijfjes. Deze niet alleen zorgen voor een kleurrijk geheel, maar bieden ook een frisse tegenhanger van de rijkere smaken op de plank.
  • Creëer een gastvrije sfeer: Zorg voor voldoende zitgelegenheid en verspreid enkele kleine tafeltjes waar gasten hun drankjes kunnen neerzetten. Zachte verlichting zoals kaarsen of sfeerverlichting kan de ambiance verder verhogen en maken de setting intiemer.
  • Laat de gasten zelf serveren: Zet de borrelplank centraal waar iedereen gemakkelijk bij kan. Dit niet alleen bevordert interactie en gesprekken onder je gasten, maar het maakt het ook gemakkelijker voor jou als gastheer of gastvrouw om van de avond te genieten zonder constant bezig te zijn met serveren.
Borrelplank kerstpakketten voor een gezellige kerstborrel

Borrelplank kerstpakketten

Het kiezen voor een kerstpakket met borrelplank betekent kiezen voor gezelligheid en smaakvolle momenten. Deze pakketten zijn perfect om samen met vrienden en familie van te genieten en versterken de kerstsfeer met elke hap en slok. Geef dit jaar het cadeau van samenzijn en heerlijke smaken, en maak je kerstviering onvergetelijk. Wacht niet langer en bestel je kerstpakket borrelplank vandaag nog. Geniet samen van een smaakvolle avond die iedereen zich nog lang zal herinneren. Perfect voor een warm, gezellig en vooral smakelijk samenzijn tijdens de feestdagen. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice, we helpen je graag!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zit er in een borrelplank kerstpakket?

Een borrelplank kerstgeschenk bevat doorgaans een assortiment van kazen, vleeswaren, dips, noten, olijven, en soms ook vers fruit of groenten om de smaakervaring compleet te maken.

Kan ik mijn borrelplank kerstpakket personaliseren?

Ja, je kunt je borrelplank kerstcadeau personaliseren met een bedrijfslogo en specifieke voorkeuren voor de inhoud, bij voor grotere bestellingen vanaf 100 stuks.

Hebben jullie nog andere kerstpakketten?

Bij Kerstpakketten idee hebben we meer dan 800 kerstpakketten. Dus bekijk ons ruime assortiment en kies een pakket dat past bij je wensen.

Kan ik achteraf betalen?

Ja, bij bestellingen tot 10.000 euro kan je achteraf betalen. Dit kan je aangeven bij je bestelling.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie