Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten voor particulieren

Bent u als particulier opzoek naar kerstpakketten? Dan zit u goed bij ons! Ons ruimte assortiment is uiterst geschikt om een kerstpakket voor vrienden, familie of kennissen te vinden. Verras ze daarom eens met een leuk kerstpakketje in December.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Particulier
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakket samenstellen voor particulieren

Kerstpakketten particulier bestellen

Bij het bestellen van kerstpakketten, wordt altijd gedacht aan bedrijven. Het zijn ook voornamelijk bedrijven die kerstpakketten bestellen natuurlijk. Echter kan het altijd voorkomen dat u als particulier opzoek bent naar kerstpakketten. Daarom hebben wij ook kerstpakketten voor particulieren. Wilt u als particulier eens een leuk kerstpakketje schenken aan familie of vrienden? Geen probleem! Als kerstpakketten particulier zit u helemaal goed bij Kerstpakketten idee. De kerstpakket mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Er zijn wel een aantal zaken waarop u moet letten als particulier. Dit leggen wij u graag uit.

Kerstpakket keuze particulier

Als particulier heeft u evenveel keuze uit kerstpakketten als bedrijven. Kerstpakketten idee kan u hierdoor voorzien van een enorme keuze uit verschillende kerstpakketten. Let wel op, de prijzen die vermeld zijn zijn inclusief BTW. U als particulier krijgt namelijk geen BTW terug, waardoor het bedrag zal blijven op de prijs inclusief BTW. Kerstpakketten idee verkoopt alleen kerstpakketten vanaf 5 stuks. Hierdoor is de minimale afname dus 5 kerstpakketten per bestelling. Minder kerstpakketten is voor ons helaas niet te overzien. Verder dient u rekening te houden met de verzendkosten voor particulieren kerstpakketten. Aangezien deze op pallets worden verstuurd, heeft u als particulier te maken met onze pallettarieven. Wij proberen ieder jaar de verzendkosten zo laag mogelijk voor u te houden. U als particulier kunt dus ook kerstpakketten kopen via onze webwinkel.

Mooiste geschenken voor u als particulier

Bent u nieuwsgierig naar wat wij als leverancier te bieden hebben voor u als particulier? Kijk dan snel in ons kerstpakketten assortiment. Ieder jaar vernieuwen wij ons particulieren kerstpakketten assortiment. Hierdoor blijven de kerstpakketten ieder jaar weer uniek. Dit jaar rijken de thema's van Spaans, Italiaans tot aan wellness. Zo proberen wij aan ieders interesses te voldoen. Particulieren kerstpakketten zijn daarom uiterst geschikt voor naaste die u eens op een leuke manier wilt verrassen. In het begin van het jaar gaan onze trendwatchers al aan het werk om opzoek te gaan naar de wensen en behoeften met betrekking tot de kerstpakketten.

Kerstpakketten bezorgen voor particulieren afnemers

Vragen?

Heeft u nog vragen over particulieren kerstpakketten? Onze klantenservice zit iedere dag voor u klaar tussen 9.00-17.00. Door de jaren lange ervaring kunnen zij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw favoriete kerstpakket. Tip van onze professionals, bekijk de categorie: Kerst relatiegeschenk of Kerstkado werknemers.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op