Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Nr 1 onder de kerstpakket bedrijven

Kerstpakketten idee is al reeds vele jaren toonaangevend in de wereld van de eindejaarsgeschenken en dat maakt betreffende organisatie de nummer één leverancier onder de kerstpakket bedrijven. Met een collectie van ruim 825 kerstpakketten en geschenken is de slagingskans vrijwel 100%.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Bedrijven
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Populairste kerstpakket bedrijven van Nederland

Kerstpakketten bedrijven met een juiste ambitie

Een gewaardeerde speler onder de landelijke kerstpakket bedrijven wordt je niet zomaar. Hier ligt een stuk expertise en ervaring aan ten grondslag. Dit alles begint met het samenstellen van de juiste kerstpakketten, waarmee het personeel tevreden gesteld kan worden aan het einde van het jaar. Doordat wij van Kerstpakketten idee een team van ongeveer 21 mensen op de samenstelling van kerstpakketten hebben zitten, weten wij bedrijven en instellingen iedere jaar weer te boeien om hun kerstgeschenk voor relaties online via onze kerstpakketten webshop te bestellen. Dit alles resulteert in een jaarlijkse groei van het aanbod, de omzet, het aantal klanten alsmede het aantal verkochte kerstpakketten. Dit alles tezamen stelt ons kerstpakketten NL bedrijf in staat om ieder jaar weer bij de beste 3 online kerstpakket bedrijven van Nederland te horen.

Een kerstpakket bedrijf met vele mogelijkheden

Keuze, originaliteit en alternatieven zijn criteria die hoog in het vaandel staan bij ons kerstpakket bedrijf. Doordat onze kerstpakketten winkel ieder jaar vernieuwend wil zijn en tevens wilt uitbreiden op alle facetten, weten we precies waar de voorkeuren van onze klanten liggen. Onze collectie bevat daarom naast de standaardcollectie kerstpakketten ook een kerstkeuzecadeau concept. Dit is een flexibel keuzesysteem, waarbij de ontvangers zelf één of meerdere kerstcadeaus kunnen kiezen. De gekozen cadeaus worden vervolgens door ons kerstpakketten bedrijf binnen 48 uur geleverd op het adres was de klant heeft ingegeven. Daarnaast biedt ons kerstpakket bedrijf een mooie collectie wijngeschenken aan, Rituals kerstgeschenken en andere wellnesspakketten, kortom genoeg alternatieve kerstpakketten mogelijkheden.

Achteraf betalen is ook mogelijk

Als een van de grootste kerstpakketten bedrijven van het land is het belangrijk om de klant centraal te zetten. Doordat ons kerstpakketten bedrijf steeds meer te maken kreeg met klanten die niet vooraf wilde betalen, hebben we de mogelijkheid 'Achteraf betalen' toegevoegd aan de beschikbare betaalmethoden in de webshop. De bedrijven betalen de factuur behorende bij de kerstpakketten na levering en lopen dus geen enkel financieel risico. De factuur dient dan binnen 14 dagen bijgeschreven te zijn op de rekening van ons kerstpakketten bedrijf. Wacht immers niet te lang met het plaatsen van de order, want onze voorraden zijn niet oneindig. Ook wanneer jullie voornemend zijn om thuiswerkers te bedanken met een mooi lentegeschenk, raden wij aan om deze vroeg in de lente te bestellen. Ook bij een lentegeschenk hebben wij een beperkte voorraad. Dus wacht niet te lang met bestellen.

Het beste kerstpakketten bedrijf en het meest uitgebreide assortiment

Vragen of onduidelijkheden?

Indien er onverhoopt vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Tijdens kantooruren zitten de medewerkers van ons kerstpakketten bedrijf voor u klaar en staan zij gereed om u te voorzien van advies en antwoorden. Voor nu wensen we u veel shopplezier bij één van de grootste kerstpakketten bedrijven van Nederland. Doe er uw voordeel mee en bestel eenvoudig online bij het beste kerstpakket bedrijf van het land. Een betaalbaar kerstpakket ook voor u!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op